Bli medlem nu och få 2 biljetter till priset av 1 på ståplats i kvartsfinalen!

Bli medlem nu så är du även medlem nästa säsong! Blir du medlem nu får du också möjlighet att köpa två biljetter och betala för en på ståplats under kvartsfinalen.

Du kan bli medlem vid vår infodisk på plan 2 bakom hemmastå i Vida Arena i samband med hemmamatcherna. Du kan också bli medlem digitalt via länken här: http://www.lakerslakejer.se/?page_id=854

Du får en länk till biljetterbjudandet när du betalat din medlemsavgift. Swishar du så mejla en kopia på swishet till annika.sand@lakerslakejer.se eller smsa det till Johan på 070-453 20 40. Betalar du i infodisken så får du länken där.

Blir du medlem nu så får du direkt tillgång till våra medlemsrabatter hos vår supporterpub Sláinte, som visar Lakers alla bortamatcher. Som medlem får du rabatt på månadens Lakejrätt, liksom bra rabatt på Lakejöl, Lakejcider och vin. Dessutom får du just nu ett extra specialerbjudande, nämligen köp 2 och betala för 1 på efterrätten. Detta specialerbjudande gäller vid ett tillfälle under slutspelet för nya medlemmar.