Stort tack för den här säsongen!

Ja, då har det gått några dagar sedan uttåget ur årets SM-slutspel. Nu har man fått vara lite bedrövad och känna den där tomheten som infinner sig när säsongen plötsligt bara tar slut.

Det känns lite som ett misslycksde – inte att åka ut en semifinal, det är ändå topp fyra – men att åka ut med 0-4 känns riktigt surt. Men samtidigt, det är ju det som är tjusningen med idrott. Total eufori när laget vinner, och stor besvikelse när laget förlorar.

Vi vill nu skicka ett STORT TACK till alla spelare, ledare och övriga runt vårt älskade Växjö Lakers. Vi vill tacka för ett gott samarbete, något som vi verkligen uppskattar även om vi inte alltid tycker lika.

Vi vill tacka ALLA Lakejer som varit med och stöttat laget under säsongen! Vi vill också tacka all publik som varit på plats i Vida. Vi hoppas ni har fått mersmak och kommer fler gånger! Vi tycker att vi har steppat upp en del i år, så nu är det bara för oss att fortsätta och ta fler steg framåt tillsammans.

Många tack till vår klackledare Coffe, och till Oscar och Daniel med flera som hoppat in på pallen. Stort tack även till vårt eminenta LL-Tifo för ett grymt jobb hela säsongen!

Nu får vi se vad som händer off season med laget. Vi i Lakers Lakejer har ett årsmöte att se fram emot under juni månad. Innan dess har vi både tackat av och välkomnat spelare, så håll koll i våra sociala medier så du vet vad som händer.

Den 1 maj börjar rent tekniskt det nya året för oss i Lakers Lakejer, så betala in din medlemsavgift efter detta datum så du är med och stöttar vår förening.

Som sagt, STORT TACK för säsongen 23/24, och hoppas att vi ses på årsmötet. Annars så ses vi igen till hösten i Vida med nya förväntningar och tokladdade för en ny spännande säsong!

//Styrelsen i Lakers Lakejer