Anmäl dig till våra Lakejbord i kvartsfinal 1 och 2

Vi i Lakers Lakejer får tillgång till några bord i restaurangen på plan 4 i Vaida Arena under kvartsfinal 1 och 2. Borden är placerade bredvid varandra i nära anslutning till Västra Stå. Vi får också förtur på eventuellt osålda bord och på återbud., samt på ev. osålda loger.

Har du säsongskort får du också företräde när det gäller att boka bord i restaurangerna i Vida. Skriver du i din bokning att du tillhör Lakejerna så försöker personalen se till att ditt bord placeras nära Lakejborden.

Följande krävs vid Lakejborden

 • Minst en person/bord måste vara medlem i Lakers Lakejer 20/21.
 • Man måste vara minst två (helst fyra) personer för att boka bord.
 • Bokar du plats för två personer kommer ni med stor sannolikhet att placeras vid samma bord som två andra personer.
 • Varje person betalar för sin biljett, 200 kr/biljett.
 • Samtliga vid bordet köper mat (se specialmeny nedan).
 • För eventuella platser i loger gäller samma meny som för Lakejborden.

Priser för Lakejbord på plan 4

 • Biljett: 200 kr (ord. pris 250 kr)
 • Tvårättersmeny: 280 kr
 • Köksmästarens pytt: 139 kr
 • Lakers räksmörgås: 139 kr
 • Smörrebröd, 3 st: 139 kr
 • Caesarsallad med kyckling: 139 kr

Obs! På grund av SHL:s starttider i kombination med gällande restriktioner är restaurangerna i Vida Arena stängda under vardagsmatcher i slutspelet. Med reservation för att det skulle kunna ske ändringar som påverkar detta.

Anmäl ditt intresse för Lakejborden

Du anmäler ditt intresse för Lakejborden genom att mejla ditt namn, dina kontaktuppgifter och namnen på övriga personer som tar plats vid bordet samt vilken match du önskar bord till senast på onsdag kl 19.00 till annika.sand@lakerslakejer.se. Därefter lottar vi borden bland dem som anmält intresse, och du kan endast vinna platser till en av matcherna. Lakejborden bokas via en speciallänk som vinnarna får av oss.

Eftersom det kan bli sena avbokningar sätter vi också upp en reservlista, så var beredd på att du kan få besked ända fram till helgen. Hålla därför gärna lite extra koll på din mejl veckan ut.

Så här spelar Lakers sina kvartsfinaler

 • Match 1: lördag 10 april kl 15.15 (hemma)
 • Match 2: söndag 11 april kl 15.00 (hemma)
 • Match 3: tisdag 13 april kl 19.00 (borta)
 • Match 4: onsdag 14 april kl 19.00 (borta)
 • Ev match 5: fredag 16 april kl 19.00 (hemma)
 • Ev match 6: söndag 18 april kl 14.00 (borta)
 • Ev match 7: tisdag 20 april kl 19.00 (hemma)

Viktor Fasth och Ilari Melart prisade som Säsongens Lirare 2021 och 2020

I samband med gårdagens match fick Viktor Fasth och Ilari Melart ta emot priset som Säsongens Lirare 2021 respektive 2020. Priset Säsongens Lierare delas ut till den spelare som supportrar och publik röstar fram till bästa spelaren under grundserien.

Förra året vann Ilari Melart det priset med god marginal, och i år vann VIktor Fasth det lika klart.

Det var meningen att vi skulle dela ut priset till Melart vid sista hemmamatchen i grundserien förra året, men då stängdes den ju för publik. Då sa vi att vi tar det vid seriepremiären, men då var det 50 i publiken och det sades bli 300 inom bara några veckor, så vi avvaktade för att få mer publik. Det gick ju som bekant inte så bra. Men vi är glada att vi äntligen kunnat dela ut priset till honom nu i alla fall.

Se matcherna på O´Learys och nyttja dina medlemsrabatter

Nu har O’Learys i Växjö öppnat sina portar igen, och som medlem i Lakers Lakejer har du rabatt där när du visar ditt medlemskort.

Medlemmar i Lakejerna har:

 • 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck
 • Lakejpriset 49 kronor på en Falcon Export (40cl), en Somersby cider på fat (40cl) liksom på ett glas husets vin (rött, vitt eller rosé).
 • 50 procent rabatt på  aktiviteter

Se Lakers matcher på O’Learys och utnyttja dina medlensrabatter!

 

Årets julklapp är här!

För endast 250 kronor kan du nu inhandla en Lakersinspirerad pikétröja (M-XXL) som passar för alla tillfällen. På läktaren, på jobbet, i skolan, eller varför inte på finmiddagen.

Allt överskott går till tifogruppen som hjälp för oss att fortsätta med vår verksamhet.

Beställ din tröja genom att skicka ett direktmeddelande på Facebook eller mejla tifo@lakerslakejer.se med skärmbild på swish-betalning till 123 320 08 39, adress och storlek. Gratis hemleverans inom Växjö. Vi kan också skicka din beställning för 63 kr.

Kort rapport från årsmötet 19/20

I förra veckan höll vi till slut Lakers Lakejers årsmöte för säsongen 19/20. Årsmötet skulle egentligen hållits i juni, men vi sköt upp det med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer i förhoppningen att kunna ha ett fysiskt möte öppet för fler medlemmar. Men som vi nu vet kvarstår rekommendationerna om 50 personer. Det blev i alla fall ett fysiskt möte med cirka 20 medlemmar närvarande.

Ordförande Johan Eliasson gick igenom verksamhetsberättelsen och kassör Patrik Andersson presenterade bokslutet. Han kunde konstatera att föreningen går 16.000 kronor minus för 19/20, ett minusresultat som gott och väl täcks upp av det egna kapitalet.

Johan berättade också att vi inte satsar på några organiserade bortaresor i år. Om de nuvarande restriktionerna släpps på ett sådant sätt att bortasupportrar välkomnas på arenorna kommer vi att jobba på att få förmånliga avtal för att hyra minibussar för dem som vill åka på egen hand.

Lakejernas styrelse för säsongen 20/21 består av:
Johan Eliasson, ordförande
Patrik Andersson, ledamot
Emma Carlsson, ledamot
Oscar Gustavsson, ledamot
Mats Gustavsson, ledamot
Annika Sand, ledamot
Victor Björnsson, suppleant

Kallelse till Lakers Lakejers årsmöte 2019/2020

Kallelse till Lakers Lakejers årsmöte 2019/2020

Lakers Lakejer hälsar medlemmar säsongen 2019/2020 välkomna till vårt årsmöte måndagen den 14 september kl. 18.30. Årsmötet hålls som ett fysiskt möte, vilken lokal det blir meddelar vi senare.

Lakers Lakejers styrelse beslutade i maj att i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer skjuta fram årsmötet till slutet av augusti/början av september för att förhoppningsvis kunna hålla ett fysiskt möte då. Nu är vi där, och restriktionerna för att max 50 personer får samlas gäller fortfarande.

Årsmötet blir ett fysiskt möte, vilket innebär att du måste anmäla att du tänker komma på det. Sammanlagt får max 50 personer närvara på mötet (inklusive styrelsen). Anmäl dig till annika.sand@lakerslakejer.se senast den 11 september om du vill komma på årsmötet. Först till kvarn gäller för de 50 platserna.

Hjärtligt välkommen!

 

Föredragningslista för Lakejernas årsmöte den 14 september

 1. Mötet öppnas.
 2. Fastställande av röstlängd för mötet.
 3. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
 4. Val av protokolljusterare och tillika rösträknare.
 5. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
 6. Fastställande av föredragningslista.
 7. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning för det senaste verksamhetsåret.
 8. Revisorns berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
 9. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
 10. Fastställande av medlemsavgifter.
 11. Redovisning av preliminär budget för kommande verksamhetsår.
 12. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
 13. Val av
  1. ledamöter i styrelsen
  2. minst en suppleant i styrelsen
  3. en revisor
  4. minst två ledamöter i valberedningen, av vilka en ska utses till ordförande.
 14. Övriga frågor.
 15. Mötet avslutas.

 

Bli medlem i Lakers Lakejer under jubileumssäsongen 2020/2021!

Säsongen 19/20 tog ju slut snabbare än vi ville, och på ett mycket oväntat sätt. Men det är redan nu dags att blicka framåt mot den kommande säsongen, säsong 20/21. I dagens läge är det svårt att veta hur det blir i höst, men vi hoppas att seriepremiären verkligen blir lördagen den 19 september i Vida Arena. Och just nu är det vårt utgångsläge. Blir det på något annat sätt anpassar vi oss självklart till det.

Redan nu är det alltså dags betala in medlemsavgiften för säsongen 2020/2021. Det är ju faktiskt en jubileumssäsong, eftersom det nu i november är 20 år sedan Lakers Lakejer bildades! Det kommer vi självklart att fira, hur vi gör det återkommer vi till längre fram.

Medlemsavgifterna för säsongen 2020/2021 är följande:
Vuxen 250 kr
Familj 550 kr
Ungdom 100 kr Medlemskapet för ungdom gäller fram till det år man fyller 18 år.

Du kan betala din medlemsavgift med kort eller swish via vår webbplats Lakerslakejer.se. Du kan också be att få en faktura och betala på det sättet.

För att så småningom kunna köpa säsongskortet Lakejkortet till hemmastå i Vida Arena ska du först ha betalat din medlemsavgift till Lakejerna för säsongen 20/21.

Förra säsongen landade vi på 722 medlemmar. Målet för jubileumssäsongen är att vi ska bli över 800 medlemmar!

Tack för säsongen 19/20

Hej på er Lakersfans och framör allt alla Lakejmedlemmar!

Det har nu gått några veckor sen säsongen fick ett abrupt slut för oss hockeynördar. Ja, säsongen 19/20 blev en skitsäsong för Lakers i min mening.

Vi träffades på skills i augusti, och då hade man förhoppningar och drömmar om säsongen. Men sen kom seriestarten och det blev minst sagt en riktigt tuff start för oss. Det blev också väldigt många förändringar i spelartruppen under säsongen. Det kändes ändå som att det i alla fall blev bättre mot slutet av säsongen, men det lyfte aldrig på riktigt.

Vi krigade i alla fall på och klarade en playinplats. Vad som hade hänt i playinen får vi aldrig reda på, då nått hände som man aldrig trott skulle påverka människan och samhället så här mycket. Corona gjorde sig känd i världen och Sverige på allvar. Säsongen avslutades, och det tycker jag var ett helt riktigt beslut. Ibland är livet mer värt än bara hockey.

Vi lider dock med de fans och klubbar som var på väg uppåt i seriesystemen, och som aldrig fick chansen. Men jag tycker ändå att det var rätt beslut när det gäller att serierna ska förbli som de inleddes säsongen 19/20.

Det trillar in och ut lite spelare nu som vanligt under silly season. Det är alltid lika spännande att se vilket lag vi kan ställa på isen när den nya säsongen drar igång.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort stort TACK till spelare och ledare i årets Växjö Lakers. Vi tackar också våra samarbetspartners Arena Service, Ramkvillabuss och O’Learys. Vi tackar vårt tifogäng LL Tifo för ett som vanligt fantastiskt arbete.

Vi skickar också ett mycket stort och varmt TACK till alla våra medlemmar. Vi tackar även alla som följt med oss på våra bortaresor och alla andra intresserade som följer oss i sociala medier.

Till vi ses igen, kom ihåg att stötta och använda samhället och de lokala företagen. Handla i stans butiker och ät på restaurangerna och caféerna eller beställ take away. Flera av dem erbjuder också hemkörning nu. Tänk gärna särskilt på våra goda samarbetspartners, restaurangen på Vida Arena och O’Learys i Växjö. #supportyourlocals

Tänk också lite extra på människorna du har runt omkring dig. Ring dina nära och kära, särskilt äldre och andra i riskgrupperna. Och framförallt, var rädda om er och ta hand om varandra!

Ja, nu hoppas vi att Coronapandemin snart är över så att vi kan få igång hela samhället och givetvis också hockeyn, i Växjö, Sverige, ja i hela världen igen. Det är mycket som är ovisst nu, så vi ses när vi ses, helt enkelt.

/Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

PS Följ oss i våra sociala medier för mer information om årsmötet och annat som händer.

Rösta fram Säsongens Lirare i Lakers

Nu kan du vara med och rösta fram säsongens bästa lirare i Växjö Lakers. Du kan rösta till och med den 8 mars. Priset delas ut i samband med den sista matchen i grundserien i Vida den 12 mars. Du röstar på http://voto.se/lakejliraren

Rösta på din favorit nu!

Hockeybussen gå till sista resan i grundserien: Malmö Redhawks-Växjö Lakers 7/3

Avresa:
Resecentrum (kyrkomuren) kl 11.30
Vida Arena (Västra parkeringen) kl 11.40

Pris inkl matchbiljett:
Medlem: 200kr
Ej medlem: 350kr

Du kan lösa sittplats mot ett tillägg på 100kr.
Du kan bli medlem på bussen och åker då för medlemspris.
Minst 30 pers behövs för att vi ska köra med stor buss.

Skulle matchen vara betydelselös så kan resan eventuellt bli inställd.

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida i samband med hemmamatcherna, via formuläret på Lakerslakejer.se eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40.

Håll utkik på sociala medier för senaste nytt om resan och dela gärna evenemanget med dina vänner på Fb.