Bli medlem i Lakers LakejerSom medlem stödjer man
Lakers Lakejers tre budord:

* Jag stödjer Växjö Lakers i positiv anda i med och motgång!

* Jag tar avstånd från våld och rasism och alla typer av kränkningar

* Jag känner väl till och står bakom Lakers Lakejers stadgar


thumb_940


Medlemsavgifter 2020/2021

VUXEN
1 säsong: 250 SEK

3 säsonger: 750 Skr

Medlemskap för vuxen gäller fr.o.m man fyllt 18 år.

FAMILJ
1 säsong: 550 SEK

3 säsonger: 1650 SEK 

Familjemedlemskap är för max två vuxna + alla barn t.o.m 17 år. Barnen behöver inte vara skrivna på förälders adress, dock ska föräldern, i de fall barnen inte bo hos föräldern, vara vårdnadshavare. Alla i familjen får självklart varsitt medlemskort och medlemsnummer.


UNGDOM
1 säsong: 100 SEK

3 säsonger: 300 SEK

Medlemskap för ungdom gäller fram till man fyller 18 år.

STÖDMEDLEM
1 säsong: 50 SEK

3 säsonger: 150 SEK


För dig som tecknar ett stödmedlemsskap för innevarande säsong har en unik chans under den första veckan efter man löst stödmedlemsskapet. Du kan då uttnyttja möjligheten att prova på att vara fullvärdig medlem i Lakers Lakejer under en dag. Åk med våra bussar till medlemspris (Erbjudandet gäller ej långresa med övernattning). Erbjudandet gäller första veckan och endast en gång per säsong. Medlemsskapet kan sedan enkelt uppgraderas till ett fullvärdigt medlemskap för 200 kr!

Stödmedlemmar har inga medlemsförmåner.

Hur blir jag medlem

För att ditt medlemskap ska registreras och startas måste summan för ditt medlemskap betalas in till Lakers Lakejer. Fr.o.m när pengarna syns på vårt konto eller du kan verifiera att du betalat in pengarna startar ditt medlemskap. Ditt medlemskap gäller fr.o.m den säsong du betalar inom och för den tid du betalat för. Ett medlemsår vara från den 1/5 t.o.m den 30/4.

Här är de metoder du kan använda för att betala ditt medlemskap. Swish och kortbetalning samt betalning vid vår infodisk registreras omgående, medan bankgiro inbetalning kan ta upp till 3 bankdagar innan registrering görs.
Du kan alltid välja att istället betala in medlemskapet via vårt bankgiro: 5509-7158

När du betalar in ska du uppge följande:

  • Fullständigt namn
  • Fullständig adress
  • Födelsedatum, de 6 första räcker
  • Mobilnummer, används för SMS

Samt så vill vi att ni uppger om ni tidigare har varit medlemmar.
Har ni varit medlemmar tidigare så ska ni uppge medlemsnummer.
Om ni inte tidigare har varit medlemmar så skriv ”Ny medlem”.

Gäller inbetalningen för tre år, notera då detta på inbetalningen.

KÖP DITT MEDLEMSKAP I VIDA ARENA

Det går också att bli medlem och betala sitt medlemskap under match i Vida Arena. I Vida arena har du möjlighet att vid vår infodisk betala kontant eller med kort. Vi använder oss av ett kortbetalningssystem som heter iZettle, knutet till en iPad.  Vill du läsa mer om iZettle så hittar du det här.

Då vi inte längre har några vanliga s.k utskick med snigelpost, utan bara via e-post, så hänvisas alla att hämta ut sina medlemskort vid en hemmamatch i vår infodisk bakom västra stå i Vida Arena.

Direkt när man har betalat räknas man som medlem och har rätt att ta del av alla medlemsförmåner.

Glöm inte meddela adressändring vid flytt (VIKTIGT!)

Som medlem har du rabatt på Hockeybussen (normal rabatt är mellan 30-50%) Du har rätt att deltaga på samtliga av våra medlemsaktiviteter. Vi jobbar på att ta fram fler medlemsförmåner inför säsongen och tanken är att de ska ha med hockey att göra. Håll utkik!