Bli medlem i Lakers Lakejer


Som medlem stödjer man
Lakers Lakejers tre budord:

* Jag stödjer Växjö Lakers i positiv anda i med och motgång!

* Jag tar avstånd från våld och rasism!

* Jag känner väl till och står bakom Lakers Lakejers stadgar!


thumb_940


Medlemsavgifter 2017/2018

VUXEN
1 säsong: 250 SEK

3 säsonger: 750 Skr

Medlemskap för vuxen gäller fr.o.m man fyllt 19 år.

FAMILJ
1 säsong: 550 SEK

3 säsonger: 1650 SEK 

Familjemedlemskap är för max två vuxna + alla barn t.o.m 18 år. Barnen behöver inte vara skrivna på förälders adress, dock ska föräldern, i de fall barnen inte bo hos föräldern, vara vårdnadshavare. Alla i familjen får självklart varsitt medlemskort och medlemsnummer.


UNGDOM
1 säsong: 100 SEK

3 säsonger: 300 SEK

Medlemskap för ungdom gäller fram t.o.m 18 år.

STÖDMEDLEM
1 säsong: 50 SEK

3 säsonger: 150 SEK


För dig som tecknar ett stödmedlemsskap för innevarande säsong har en unik chans under den första veckan efter man löst stödmedlemsskapet. Du kan då uttnyttja möjligheten att prova på att vara fullvärdig medlem i Lakers Lakejer under en dag. Åk med våra bussar till medlemspris (Erbjudandet gäller ej långresa med övernattning), besök vår fina klubblokal m.m. Erbjudandet gäller första veckan och endast en gång per säsong. Medlemsskapet kan sedan enkelt uppgraderas till ett fullvärdigt medlemskap för 200 kr!

Stödmedlemmar har inga medlemsförmåner.

Hur blir jag medlem

För att ditt medlemskap ska registreras och startas måste summan för ditt medlemskap betalas in till Lakers Lakejer. Fr.o.m när pengarna syns på vårt konto eller du kan verifiera att du betalat in pengarna startar ditt medlemskap.
Inför säsongen 2013/2014 introducerade vi den stora möjligheten att skapa sitt medlemskap omgående genom att betala här direkt på hemsidan online. Det ger dig möjligheten att betala med kort, eller direktbetalning via din internetbank, eller via systemet PayPal. Du kan även begära en faktura på ditt medlemskap. Din faktura kommer då till dig via e-post. Fakturan skall sedan vara betald inom 10 dagar. Alla betalningar via onlinelösningar innebär 10-15 kr i avgift. Eftersom all ickekontanthantering idag kostar oss pengar, har även LL blivit tvungna att ta ut en administrationsavgift för att väga upp dessa kostnader. Detta hoppas vi givetvis är ok för er.

SWISHBETALNING

Nu finns även möjlighet att Swishbetala in ditt medlemskap. Swishbetalningar regisreras också omgående på vårt konto och är ett snabbt och smidigt sätt att betala på. All information om betalning via Swish hittar du via knappen här under.


Vill du inte betala online så betalar du in via vårt bankgiro: 5509-7158

När du betalar in ska du uppge följande:

  • Fullständigt namn
  • Fullständig adress
  • Födelsedatum, de 6 första räcker
  • Mobilnummer, används för SMS

Samt så vill vi att ni uppger om ni tidigare har varit medlemmar.
Har ni varit medlemmar tidigare så ska ni uppge medlemsnummer.
Om ni inte tidigare har varit medlemmar så skriv ”Ny medlem”.

Gäller inbetalningen för tre år, notera då detta på inbetalningen.

KÖP DITT MEDLEMSKAP I VIDA ARENA

Det går också att bli medlem och betala sitt medlemskap under match i Vida Arena. I Vida arena har du möjlighet att vid vår infodisk betala kontant eller med kort. Vi använder oss av ett kortbetalningssystem som heter iZettle. Här använder vi en kortläsare till en iPad. Vi har kört detta på prov under en säsong och det har fungerat perfekt. Under säsongen 13/14 började vi att använda oss av en ny teknik där man nu även får använda sin pinkod vid kortköp. Detta har inte varit möjligt under den gångna testsäsongen. Vill du läsa mer om iZettle så hittar du det här.

Alla som har betalat medlemsavgiften innan vi gör första utskiket i Augusti får det i samband med det.
Alla andra får det utskikat efterhand under hela säsongen.
Normal tid från betalning till utskik är ca 2-3 veckor.

Direkt när man har betalat räknas man som medlem och har rätt att ta del av alla medlemsförmåner.

Glöm inte meddela adressändring vid flytt (VIKTIGT!)

Som medlem har du rabatt på Hockeybussen (normal rabatt är mellan 30-50%) Du har rätt att deltaga på samtliga av våra medlemsaktiviteter. Vi jobbar på att ta fram fler medlemsförmåner inför säsongen och tanken är att de ska ha med hockey att göra. Håll utkik!