Wexiö Brewers Hockey

Nu händer det grejer!

Växjö har fått ett nytt hockeylag!! För er som var med på Lakers lakejers årsmötet i våras fick lite information att att vårt hockeylag Lakejhockey från och med 2017/18 kommer utvecklas ännu mer och inte ”bara” vara ett korpenlag. Nu står det klart att vi har startat upp ett helt nytt hockeylag som är sanktionerat i Riksidrottsförbundet, Svenska ishockeyförbundet samt Smålands ishockeyförbund! Namnet på laget kommer vara Weixö Brewers!

Weixö Brewers kommer att ingå i en helt nystartad serie som heter Rec Syd Hockeyleague (RSHL). Serien i sig kommer innehålla lag från Småland, Blekinge och Skåne, där vi bland annat kommer inleda serien med ett riktigt hett derby mot Tingsryd Eagles!! Detta är en så kallad rekreationshockeyliga som är otroligt stort i bland annat Amerika. Här i Sverige är det däremot inte lika stor än så länge, detta är dock första gången någonsin en liknande serie skapas gör i södra delarna av Sverige, men framför allt är detta första gången som en rekreationsliga är sanktionerad i Svenska och Smålands ishockeyförbund! I nuläget finns det två serier, div 1 och 2 där vi kommer ingå i högsta serien!

I Weixö Brewers ingår det spelare med allt ifrån den glade amatören som aldrig tidigare spelat hockey, till spelaren som av någon anledning avsluta sin aktiva karriär men ändå vill hänga på och ha skoj, men samtidigt bibehålla tävlingsmomentet i spelet! Så denna säsongen har vi något riktigt häftigt och historiskt att uppleva i lakejerna även utanför lakersmatcherna! Vi skulle uppskatta om ni vill passa på gå in och ”gilla” Weixö Brewers faceboksida, där kommer all övrig information om detta lag att finnas och uppdateras allt eftersom.

Ta gärna en titt på vår hemsida, även här kan ni få mer information om spelartruppen, nyheter, matchreferat med mer! Den 14 oktober drar vi igång serien så håll ögonen öppna! Vi vill redan här passa på att tacka de partners/sponsorer som gjort de här möjligt! Med er hjälp blir detta till verklighet! Mer information om vilka samarbetspartners som valt att hänga på oss i denna resa kommer ni få inom kort!

Dags att inta Karlskrona igen

Vi har back to back match mot KHK (hemma fredagen 13okt & borta lördagen 14okt) som ni vet och på lördagen så tänkte vi fylla kortsidan i NKT-Arena, så hoppas nu att alla ni som håller på Växjö tar sig ner och gärna åker med hockeybussarna. Det kommer bli ett sånt jäkla drag på läktaren och vi ska visa Black Bugs och övriga KHK fans hur det ska gå till eller hur?

350 ståplatser & 50 sittplatser

Har vi och fylla upp och det gör vi ju lätt eller hur!

Av dessa platser så kommer vi ha 140 platser till ”Pubbussar” med uppladdning på Stars´n Stripes Karlskrona med mat & dryck där vi erbjuder Original BBQ & Cheeseburger och en Norrlandsguld för 200kr matkupong fodras och köps i samband när du köper din biljett. Vill man dricka mer öl så har vi ett pris på 50 kr/st under vår vistelse på Stars. Resterande 260 platser kommer att gå med direktbussar.

Priset är 180kr/st då ingår Bussresa + Ståplats

Vill man ha sittplats (i anslutning till bortastå) så är priset 220kr

Burgare & öl/cider/alkoholfritt på Stars´n Stripes Karlskrona 200kr

Vi kommer som vanligt att sälja biljetterna till detta i förväg som vi brukar då vi åker iväg med större sällskap och dessa köper man vid Lakejernas infodisk i Vida Arena vid hemmatcherna.
(kommer finnas 4 hemmamatcher att köpa på så sitt inte och vänta för länge)

Betalning kan göras med kontanter, Swish eller kortbetalning

Alla kan åka med, medlemskap i Lakers Lakejer krävs EJ*

*= Vi kommer att släppa pubbussbiljetter endast till medlemmar i LL vid hemmamatcherna den 19/9 (Brynäs) och 23/9 (Örebro) efter dessa 2 matcher så släpper vi även pubbussbiljeterna till samtliga så länge det finns plats.

Frågor eller funderingar så kontakta oss på hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring/smsa Klonis 070-453 20 40 eller Emma 076-612 08 85.

Håll koll på våra sociala medier såsom FB, Twitter & instagram för all info om resan och ev. ändringar Hjälp gärna till och sprida infon genom att dela event med era vänner häng upp poster på jobbet m.m. ju fler vi blir ju roligare blir det.

Hockeybussen till Karlskrona 14/9

Träningsmatch
Karlskrona-Växjö Lakers
Torsdag 14 september

Finns det intresse av att åka med på denna resa?  Se till att anmäla er här direkt vid infodisken eller via hemsidan

Avresa Vida Arena Västra parkeringen: 17.00
Avresa Resecentrum Kyrkomuren: 17.15

Kostnad Bussresa+ Inträde: 200kr

Denna resa är endast för medlemmar i Lakers Lakejer så se till att du betalar in ditt medlemskap, du kan betala medlemskapet på bussen också

Betalning sker med kontanter, Kort eller Swish på bussen

50 platser finns och minst 30 för att resa skall bli av

Håll koll på senaste nytt på Lakers Lakejers Hemsida, Facebook och Twitter

Frågor eller funderingar hör av er till hockeybussen@lakerslakejer.se

Eller Ring/smsa 070-4532040

 

Dags att boka årets Lakjkort – med flera förändringar

 

Nu är det dags att boka upp sitt Lakejkort för säsongen 17/18. Vissa förändringar kan ses, bl.a sänker vi priset och lägger till ett abonnemang även för våra yngre medlemmar. Som vanligt är kravet att man är fullgod medlem i Lakers Lakejer. Ungdom är man upp t.o.m 18 år. Från 19 år och uppåt betalar man fullt medlemspris. Klicka på reklambilden här under för att komma till bokningen.

Fotbollsgolfen är tyvärr inställd

Vi måste tyvärr ställa in fotbollsgolfen med A-lagsspelarna på måndag på grund av för få anmälda. Vi i styrelsen tycker det är jättetråkigt, men vi vill ändå rikta ett stort tack till Per Ström och Alvesta Golfklubb som har ställt upp och fixat och trixat med eventet.

Nu får vi i stället ladda om inför tisdagens Skills Competition. Då räknar vi med att så många Lakejer som möjligt kommer för att se årets lag och för att välkomna nya och gamla spelare till klubben. Och Lakejer, vi som vill samlas på sittplats bakom sekretariatet så kan vi sitta gemensamt där.

Under kvällen finns vi på plats i Vida, så passa på att bli medlem i lakers Lakejer för säsongen 17/18 om du inte redan gjort det. Glöm inte att boka ditt Lakejkort på Västra Stå, till sänkt pris jämfört med förra året och med fler rabatter och förmåner! Lakejkortet finns nu också för ungdomar, så passa på!

Vi vill också påminna om vår Sommartävling – skriv en ny ramsa eller sång till klacken på Västra Stå! Nu kan du bidra till att förnya och förbättra vår repertoar. Vi vill ha ditt bidrag senast den 20 augusti. Och du, du kan skicka in så många bidrag du vill!

Vi ses nu alla i Vida på tisdag kl 19 för Skills Competition!

En sommarhälsning från Lakers Lakejer

För många är det nu semester som gäller, och vi i Lakers Lakejer vill härmed skicka en sommarhälsning till alla våra medlemmar.

Det är ju faktiskt bara några veckor till Växjö Lakers ställer sig på isen igen och till träningsmatcher, CHL och så småningom drar även SHL igång.

Tills dess vill vi passa på att påminna om några saker inför säsongen:

Betala ditt medlemsskap i Lakers Lakejer!
Du kan anmäla dig och betala på webben: http://www.lakerslakejer.se/?page_id=995

Boka ditt Lakejkort till Västra Stå!
Vi har i år lyckats förhandla fram ett sänkt pris på Lakejkortet, och nytt för i år är att vi också har ett Lakejkort för ungdomar. Säsongskorten bokar du här.

Anmäl dig till Lakejgolfen!
Den 7 augusti är det dags för årets Lakejgolf på Alvesta Golfklubb. I år blir det fotbollsgolf och mingel med spelarna i A-laget. Sista anmälningsdag är den 1 augusti. Läs mer om fotbollsgolfen och boka in dig på http://www.lakerslakejer.se/?p=5791

Skriv en ny hejarramsa till Lakejerna!
Delta i vår sommartävling för att bidra till att förnya klacken på Västra Stå. Senast den 20 augusti vill vi ha dina bidrag. Du får skicka in så många du vill! Läs ner om tävlingen på http://www.lakerslakejer.se/?p=5776

Njut av sommaren och ta vara på ledigheten. Vi hoppas se er alla i Vida i höst, och då firar vi också Växjö Lakers 20-års-jubileum som förening.

Vi i styrelsen önskar nu alla en riktigt glad och skön sommar!

Lakers Lakejer stänger inte

Fr.o.m i lördags så är ju nu biljettservice stängt och det går inte att hämta ut några abonnemang förrän man öppnar igen tisdagen den 1 augusti. Men Lakers Lakejer stänger inte, vilket betyder att vi gärna ser att ni fortsätter att boka upp Lakejkort och betalar era medlemskap. Det enda ni får vänta med är att få bekräftelse från Lakers på era Lakejkort samt att ni får vänta på att hämta ut dom. Men ni gör saker och ting lättare för oss i Lakers Lakejer om ni bokar upp ert abonnemang så fort ni vet att ni tänker köpa ett, och givetvis betalar ert medlemskap. Då slipper vi nämligen få rusning när biljettservice åter öppnar den 1 augusti. Eftersom vi har semester då många av oss så blir det jobbigt att hinna med och godkänna kort om det blir rusning. Så därför  ber vi er att boka upp korten och betala era medlemskap så fort ni vet.

Tack på förhand från oss i Lakers Lakejers styrelse. Vi önskar er en riktigt skön sommar så syns vi igen vid fotbollsgolfen den 7 resp. skils competition den 8 augusti. Väl mött då!!

Fotbollsgolf med Växjö Lakers A-lag

Den 7 augusti bjuder Växjö Lakers tillsammans med Lakers Lakejer och Alvesta GK in till fotbollsgolf och mingel med några från Växjö Lakers A-lag.

Efter förra årets succé bjuder Växjö Lakers och Lakers Lakejer för andra året i rad in Lakers Lakejers medlemmar att deltaga på fotbollsgolf och mingel med några från Växjö Lakers A-lag på Alvesta Golfklubb. Lagen blir en mix av Lakejer, Lakersspelare och Lakers personal.

Anmäl dig här.

Det här ingår:
Bussresa till och från Alvesta GK
Hamburgare med bröd samt dryck/kaffe
Fotbollsgolf
Pris vid vinst

Information:
Bussen går från resecentrum i Växjö kl. 17:00 och från VIDA Arena kl. 17:15.
Start: 18.00
Pris: 150 kr*

*Du måste vara medlem i Lakers Lakejer.Du kan betala via kort, kontant och swish på plats.

Har du inte bokat upp ditt Lakejkort ännu? Gör det via webben eller på plats den 7 augusti!

Sista anmälningsdag är den 1 augusti.

Minns ni vilka som vann Lakejgolfen förra året?

Sommartävling: Skriv en ny ramsa eller sång till klacken på Västra Stå

Vi behöver nya ramsor och sånger till klacken. Nu kan du bidra till att förnya och förstärka supporterkulturen i Vida.  

Skriv en ramsa eller sång och skicka in den till annika.sand@lakerslakejer.se senast den 20 augusti. Du får skicka in hur många bidrag du vill. Vi behöver ha en nedskriven text till ramsan eller sången, och gärna också en inspelning. Du måste också skriva ditt namn o telefonnummer så vi kan nå dig.

Vinnaren får ett fint pris utöver den stora äran.

Vi ser fram emot att få många bidrag!

Kort från Lakejernas årsmöte

Igår kväll hade vi årsmöte för Lakers Lakejers verksamhetsår 2016-2017. Närmare 20 medlemmar deltog i mötet.

Johan ”Klonis” Eliasson valdes om som ordförande för ett år. Det blev också omval för Emma Holmberg och Mats Gustavsson, som tillsammans med Annika Sand valdes till styrelseledamöter för två år vardera. Oscar Gustavsson omvaldes som suppleant för ett år. Till valberedning utsågs Anna Hammarstedt och Håkan Sevén. I styrelsen finns också Patrik Andersson, som har ett år kvar på sin mandatperiod.

Förutom de sedvanliga genomgångarna av styrelsens verksamhets- och förvaltningsberättelser fick mötet även ta ställning till en motion angående ändring av stadgarna. Efter långa diskussioner beslöt årsmötet att ge styrelsen i uppdrag att se över och uppdatera stadgarna.

Christoffer ”Coffe” Mattisson berättade om Lakejhockeys spännande framtid i Blekinge Hockey League, som nu blir en liga för rekreationshockey under Svenska Ishockeyförbundet. Vi berättar mer om detta vid ett senare tillfälle.

Oskar Valek från LL Tifo berättade om deras nuvarande svårigheter med att hitta lokaler för att tillverka tifon i. Har du tips på lediga lokaler på över 100 m2 i Växjö, hör av dig! Vill du vara med och skapa tifon är du också välkommen att höra av dig.

Mötet diskuterade också hur vi får bättre drag på läktaren. Mer aktiviteter i form av tifon, en extra klackledare, nya ramsor och sånger, ja det fanns en del idéer.

I samband med årsmötet avtackade vi Anna Hammarstedt som varit vice ordförande i tre år. Hon fick en härlig blombukett i färgerna orange, blått och vitt, och det gillade hon mycket.

Vi lägger upp själva protokollet från årsmötet på webben så snart det är justerat. Håll utkik om du är intresserad.

Avslutningsvis riktar vi ett stort tack till de medlemmar som kom på årsmötet!

/Styrelsen i Lakers Lakejer