Hockeybussen SM-FINAL 4: Skellefteå-Växjö Lakers 22/4

Nu gör vi en tokresa i samarbete med Ramkvillabuss. Häng med och se en SM-final – vårt stöd kan vara avgörande.

Pris endast 999kr/person

Det som ingår är: Bussresa Växjö-Skellefteå T & R med Ramkvillabuss. Boende på Skellefteå camping, Matchbiljett, enklare Frukostuppresan, En jäkligt rolig upplevelse + kanske lite andra överraskningar under resan. 

30 pers behöver vi få ihop och senast Torsdag 19/4 kl 18.00måste vi ge Ramkvilla/campingen besked om det blir resa eller ej. Så vänta inte ANMÄL er NU!!

Avresetiden ca 20.00 lördag kväll och åter i Växjö måndag kväll ca kl 19.00.

Mer info får ni när ni bokat er. Frågor eller funderingar Ring/smsa Johan 070-453 20 40.

Boka er via mail hockeybussen@lakerslakejer.se eller vid vår infodisk i Vida Arena, du kan också ringa/smsa Johan på 070-453 20 40 eller Emma på 076-612 08 85. Anmälan är bindande och 18 års gräns eller målsmans godkännande gäller.

Resan är bara för Medlemmar i Lakers Lakejer, så är du inte medlem så se till att bli det.

Hockeybussen: Revanschen Semifinal Match 2 i Malmö Arena

Hockeybussen: Revanschen Semifinal Match 2
Malmö Redhawks-Växjö Lakers onsdagen den 4 april kl 19.30

Avresa:
• Krukmakargatan, mellan Polishuset – Håkanssons maskinaffär (gamla Zeldas Hockeypub) kl 15.30
• Vida Arena (västra parkeringen) kl 15.40

Pris inkl matchbiljett ståplats medlem i Lakers Lakejer: 150 kr
Pris inkl matchbiljett ståplats EJ medlem i Lakers Lakejer: 300 kr
Vill du ha sittplats så tillkommer 100 kr på priset ovan.
Du kan bli medlem på bussen och då åker du för medlemspris.

Anmäl dig vid Infodisken i Vida i samband med hemmamatchen eller via formuläret på hemsidan. Du kan även maila hockeybussen@lakerslakejer.se eller ringa/smsa Johan på 070-453 20 40 eller Emma på 076-612 08 85.

Håll utkik på Lakejernas facebook, twitter och webb för senaste nytt om resan och dela gärna evenemanget med dina vänner på Facebook.

Viktigt inför tågresan till Malmö den 13 januari

Nu när vi reser till Malmö representerar vi alla resenärer tillsammans Växjö Lakers och Lakers Lakejer, både på tåget och i Malmö Arena. Vi ber därför att alla sköter sig lika exemplariskt som vi alltid brukar göra på våra bortaresor, så att vi även i fortsättningen kan göra sådana här satsningar.

OBS! Texten nedan är uppdaterad kl 17.20 fredagen den 12 januari.

Vill du ha party eller en lugn tågresa?

Vi delar in tåget i två delar. Den främre halvan av tåget är lite lugnare och lämplig för till exempel barnfamiljer och andra som vill ha en lugn resa. I den bakre halvan samlar vi dem som vill ha mer party.

OBS! Vi uppmanar alla på tåget att sköta sig, att hålla ordning och reda och hjälpas åt. Tåget är fullsatt.

Supporterpoliserna och någon ordningsvakt kommer också åka med på tåget.

Ingång till Malmö Arena

Vi går in via ingången på Hyllie Boulevard 22. Det är till vänster om huvudentren på gaveln. Vi kommer att bli
visiterade och väskor och dylikt kontrolleras av publikvärdarna.

Stängd arena – men öppen för oss till kl. 18.30

Arenan är stängd, vilket innebär att vi endast befinner oss på övre plan. Där har vi en egne bar och egna kiosker där det finns mat och dryck. Kioskerna och baren håller öppet till kl. 18.30.

Matchen borde vara slut runt kl. 17.30, och vårt tåg går kl. 18.55. Det finns alltså alla möjligheter att fylla på med mat och dryck inför resan inne på arenan fram till kl. 18.30.

På läktaren

Vi kommer att ha en ståplats sektion i mitten av läktaren. Vill du ha sittplats ber vi dig hålla dig mer ut på kanterna. Det finns plats för alla!

De två nedersta raderna på läktaren är avspärrade längs hela sektionen och där finns även publikvärdar som kommer att ha sin uppmärksamhet in mot oss i på läktaren. Orsaken till avspärrningen är att man tidigare har haft problem med att folk på övre plan har kastat ner saker på dem nedanför.

Nu hejar vi fram laget till tre poäng!

Självklart vill vi ta med tre poäng tillbaka till Växjö! Vi därför alla att hjälpa till att sjunga och heja fram laget på bästa sätt i Malmö! Det gäller att vi tar i och hjälps åt allihopa så vi hörs ner till isen!

TV4/CMore vill visa vår resa

Förutom att vi gör en egen film om vår resa, så kommer vi även att filma korta suttar från perrongen, tåget och uppmarschen till arenan åt TV4/CMore, som jättegärna vill visa lite bilder från vår resa i Hockeylördag.

Ta rätt tåg hem också!

Också när du åker hem behöver du vara uppmärksam och se till att du kliver på rätt tåg. Det går även nu ett ordinarie Öresundståg några miunter innan vårt tåg ska gå.

OBS! Texten ovan är uppdaterad kl 17.20 fredagen den 12 januari.

– – – – – – – –

 

Ladda upp på Stars and Stripes

Stars´n Stripes Växjö erbjuder en brunch, som serveras kl. 10.00-12.00. Pris 129 kr, inkl alkoholfritt alternativ. För dig som önskar lite starkare drycker öppnar baren kl 11.00, och då kostar en onödigt iskall Norrlands 50 kr. Anmäl dig till brunchen genom att mejla hockeybussen@lakerslakejer.se. Betalar gör du på Stars. På grund av renovering är antalet platser begränsade.

Kontrollera att du tar rätt tåg

Det går ett ordinarie Öresundståg bara några minuter innan vårt abonnerade tåg ska avgå. Ta inte det – din biljett gäller inte på det tåget. Kolla noga vad som gäller för avgångarna på perrongen, så du verkligen åker med Lakers Lakejers egna tåg.

Viktigt på tåget och i arenan

Vi är en väldig blandad mängd människor på resan, både på tåget och på läktaren, alltifrån små barn till pensionärer. Försök därför hålla språket på en bra nivå.

Observera att det inte finns någon servering på tåget.

Håll det snyggt i tåget! Släng ditt skräp i sopsäckarna, och om du spiller så torkar du upp efter dig.

Tänk på din berusningsgrad, så du verkligen kommer in på arenan när vi kommer fram.

Lämna inte kvar något på tåget

Vi kan inte lämna något kvar på tåget när vi kommer fram till Malmö. Tyvärr är vi inte garanterade att det är samma tågset vi får åka med tillbaka till Växjö. Det innebär att du måste ta med dig din eventuella ”packning” till arenan, och där kommer all att bli visiterade och våra väskor kommer att gås igenom. Tänk på att du inte får ta med alkohol in på arenan.

I Malmö Arena

Våra platser i Malmö Arena är på det övre planet. Egentligen är alla platser sittplats, men minst en sektion kommer i praktiken att vara ståplats. Vi ber därför alla att vara lite flexibla när det gäller platsbiljetterna i arenan. Alla får plats!

Filminspelning hela dagen

Lakejerna planerar att göra en film om vår resa till Malmö, där vi kommer att filma allt från uppladdningen på Stars till perrongen, till hur det är på tåget och inne i arenan i Malmö. Vi hoppas alla är okej med detta. Vill du inte vara med på filmen, säg till filmteamet så kommer du inte med  i filmen.

Viktiga tider den 13 januari

  • Avgång från Växjö station kl 12.20 – ankomst till Hyllie station cirka kl 14.25.
  • Avgång från Hyllie station kl 18.55 – åter till Växjö station cirka kl 21.

Frågor?!

Har du några frågor eller funderingar så ring eller sms:a Johan på 070-453 20 40, eller Emma på 076-612 08 85.

Vi ses på tåget på lördag!

Erbjudande till dig med biljett till Malmö Arena den 13/1

Du som har biljett till Malmö Arena på lördag har nu möjlighet att köpa Växjö Lakers jubileumshalsduk för 100 kr (ordinarie pris 250 kr) i någon av Teamstore-butikerna i Vida Arena.

Erbjudandet gäller endast i samband med hemmamatchen mot KHK på torsdag den 11/1. För att ta del av erbjudandet ska du visa upp din inträdesbiljett till Malmö Arena (13/1) när du köper halsduken i någon av Teamstore-butikerna i Vida Arena.

Nu har vi lösbiljetter till Malmö Redhawks-Växjö Lakers 13/1

Sista chansen om du vill se matchen ifrån bortasektionen. Hann du inte köpa biljett till Orange Express 2.0? Nu har vi fixat ytterligare 200 biljetter till Malmö Arena för dig som tar dig ner på egen hand, eller som bor i området och vill stå/sitta på bortasektionen tillsammans med alla de andra 675 Lakersfansen.

Tid och plats: Lördag 13 januari i Malmö Arena. Matchstart kl 15.15.
Biljetterna kostar 150kr/st

Du bokar er via länken här. Finns det biljetter kvar så säljs dessa också vid Lakejernas infodisk i Vida Arena torsdagen den 11 januari i samband med matchen mot Karlskrona.

När du har bokat biljetterna så återkommer resesektionen via mejl om hur du hämtar ut och betalar dem. Se till att du håller koll på din inkorg, och kolla också av skräpkorgen så inte vårt mail hamnat där.

För övriga frågor kontakta Klonis 070-453 20 40, Emma 076-612 08 85 eller dra ett mail till hockeybussen@lakerslakejer.se

OBS! Du som redan har köpt biljett till tåget, får förhinder och inte kan åka med se till att du hör av dig till oss. Du får pengarna tillbaka och vi kan ta in personer från vår väntelista.

Hockeybussen till Ängelholm på Trettondagen

Lördagen den 6 januari spelat Rögle BK-Växjö Lakers i Lindab Arena i Ängelholm. Och nu är det snabba ryck som gäller! På onsdag den 3 januari måste vi veta om vi ska åka med stor buss eller inte, så se till att anmäla dig NU!! 30 pers behövs för att det ska bli en resa med stor buss.

Avresa: Resecentrum (kyrkomuren) 12.15
Vida Arena (Västra parkeringen) 12.25

Pris inkl Matchbiljett:
Vuxen Medlem 250:-
Ungdom Medlem 150:-
Ej medlem Vuxen/Ungdom 350:-

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida eller via formuläret på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScINLmNi0-d5eBTjoToN2Qrltt6CdkKmaWwnVQKjyXt5HMGwg/viewform Du kan också ringa eller smsa Klonis 070-453 20 40 eller Emma 076-612 08 85.

Håll utkik på Facebook och twitter om senaste nytt om resan.

Ladda upp inför Malmöresan Orange Express 2.0 13/1 på Stars`n Stripes Växjö

Stars and Stripes erbjuder brunch som uppladdning inför tågresan den 13 januari. Brunchen serveras kl. 10.00-12.00. Pris 129 kr, inkl alkoholfritt alternativ.

Baren öppnar kl 11.00 för dig som vill imundiga lite starkare drycker och då kostar en onödigt iskall Norrlands 50 kr.

Stars är i renoveringsstadiet och har därför bara plats för lite drygt 120 personer, så du måste anmäla dig om du tänker dyka upp där innan matchen. De som vill ha brunsch får företräde till sittplatserna.

Anmäl dig till brunchen vid Lakejernas infodisk eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se Du betalar för din mat och dryck på Stars.

Avresan är kl. 12.20 ifrån Växjö Station så se till inte missa avgången!

All info finner du vid Lakejernas Infodisk i Vida och via LL:s facebook och eventet Orange Express 2.0.

Anmäl dig nu!

Nu är den äntligen här: Orange Express 2.0!

Minns ni för två år sen när vi hyrde ett helt tåg till en match i Malmö? Lördagen den 13 januari är det dags igen! Då går Orange Express 2.0 ner till Malmö Arena och ALLA Lakersfans är hjärtligt välkomna ombord!

Vi har den här gången hyrt ett tågsätt med 675 platser. Tåget går direkt från Resecentrum i Växjö till station Hyllie i utkanten av Malmö. Därifrån är det endast ett par hundra meters promenad till arenan.

Matchen startar kl. 15.15 i Malmö Arena och tåget beräknas vara framme i god tid innan matchstart. Obs! Det finns ingen servering ombord på tåget.

Datum: Lördagen den 13 januari
Avgångstid: Kl. 12.20
Plats: Resecentrum i Växjö
Pris: 350 kr (tågresa plus matchbiljett). Det är samma pris för alla, vare sig du är medlem i Lakers Lakejer eller inte.
Hemresa efter matchens slut, avgångstid är kl. 18.40.

Boka din plats på Orange Express 2.0 vid Lakejernas infodisk bakom ståplatsläktaren i Vida Arena i samband med hemmamatcherna eller på Lakerslakejer.se. Du kan betala med kontater, kort eller swish.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss på hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring/smsa Klonis 070-453 20 40 eller Emma 076-612 08 85.

Anmäl dig nu!

#orangeexpress #favoritirepris #allaskamed #lakejaway #llontour #golakers #storthjärta

 

Julbord och CHL på Vida 12/12

Varmt välkomna på Julbord med Lakers Lakejer inför kvartsfinalsmatchen i CHL mot SC Berns den 12 december. Matchen ingår för alla Lakejer med Lakejkort, och för dig utan Lakejkort erbjuder vi ett förmånligt paketpris!

Pris för dig med Lakejkort: 129 kr (endast julbord)
Pris för dig utan Lakejkort: 199 kr (julbord samt ståplats)
Pris för dig med annan biljett: 149 kr (endast julbord)

Maten står uppdukad i Powerbreak från kl. 16.30.
Huvudtränare Sam Hallam besöker och snackar upp matchen kl. 17:30.

» Boka här

Meny

Smör, bröd & ost
Prinskorv
Köttbullar
Rödbetssallad
2 sorters sill
Sillpotatis
Ägghalvor
Jansson frestelse
Julskinka
Julmust och julöl finns att köpa till i baren.

Uppdatering gällande Moraresan 25-26 november

Hockeybussen till Mora

Lördag-Söndag 25-26 november

Vi har kommit överrens med vår busspartner Ramkvillabuss om en 20-manna buss och det finns några platser kvar.
Resan är endast för medlemmar i Lakers Lakejer och det är 18-års gräns som gäller eller målsmans godkännande.

Vi bor i dubbelrum på hotell Fridhemsplan i Mora.

Vad kostar det? 1200kr

Vad ingår?
Bussresa T&R Växjö-Mora, enklare frukost på uppresan, boende i dubbelrum på hotellet inkl frukost, matchbiljett plus lite annat smått o gott. För enkelrum tillkommer 400 kr.

När går bussen?
I nuläget inte helt spikat än men ungefär runt kl 06.00 ifrån Växjö och åter i Växjö på söndagen runt kl 18.00.

Anmälan är bindande.

Sista dag och anmäla sig är onsdag 22 november
Du bokar dig vid infodisken i Vida Arena eller maila hockeybussen@lakerslakejer.se. Eller hör av dig till Klonis eller Emma
Se gärna till att bjuda in dina vänner och sprid infon genom att dela på Facebook, Twitter och Instagram. Senaste nytt om resan uppdateras fortlöpande på Facebook-eventet.

Frågor eller funderingar maila hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring/smsa Klonis 070-453 20 40 eller Emma 076-612 08 85.