Hockeybussen till Jönköping 30/12

HV71-Växjö Lakers lördagen den 30 december, med matchstart kl 18.00.
Obs! Denna resa kräver medlemskap i Lakers Lakejer.

Avresa:

Resecentrum (Hållplats X) kl 15.15

Vida Arena: (Västra parkeringen) kl 15.20

 

Pris för bussresa och matchbiljett:

Bortastå: 150kr    

Bortasitt: 300kr (Begränsat antal sittplatser, så först till kvarn gäller.)

 

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida, via hemsidan Lakerslakejer.se eller via mail hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40.

Håll utkik på Fb, X och webben om senaste nytt om resan och dela gärna evenemanget med dina vänner på Facebook.

Boka din plats här!

Lakejmästerskapen i bowling 2023

Igår i samband med matchen mot Luleå, så gick Lakejmästerskapet i bowling av staplen igen efter några år i dvala.

Vi höll till på O’Learys i Växjö, där 25 av våra 690 medlemmar hade anmält sig och ville vara med på denna medlemsaktivitet (nästa år hoppas vi på dubbla antalet).

Vi körde ca 2 timmar bowling med två olika starttider, och när alla käglor var nere och sista klotet ivägskickat så fick vi fram ett resultat.

Thomas Jonsson – Lakejmästare i bowling 2023

Vinnare av Lakejbowlingen 2023 blev Thomas Jonsson, som vann den fina pokalen och ett presentkort på Ica Maxi i Växjö.

På andra plats kom Andreas Thomy, och på en fin tredjeplats kom Berit Johansson.   De vann en valfri resa med Hockeybussen inkl matchbiljett för två personer. Vi hade även ett fint tröstpris i form av ett presenkort på Ica Maxi, som gick till Isabella Thomy. Stort grattis till alla er!

Efter avklarad bowling så kollade vi på matchen mot Luleå tillsammans och hejade fram tre härliga poäng!

Tack! 

Vi vill passa på att tacka O’Learys i Växjö för ett bra upplägg på vår bowling, och även tack till Ica Maxi i Växjö för de fina priserna. Vi tackar även till Marcus H och Oscar J som organiserade tävlingen.

 

Välkommen på julbord med Lakejerna 19/12!

Även i år äter vi det traditionella julbordet i Vida Arena till ett riktigt bra pris för dig som är medlem. Vårt julbord serveras före matchen mot Rögle tisdagen den 19 december. Julbordet öppnar kl 16.30, och serveras i Kallzon på plan 4, precis ovanför Västra stå

Obs! Vi har tillgång till 80 platser som är reserverade till våra medlemmar, så vänta inte med att anmäla dig.

Du som är medlem i Lakers Lakejer 23/24 och har säsongskort eller matchbiljett till matchen betalar 249 kr för julbordet (ordinarie pris är 495 kr).

Anmäl dig och betala julbordet via den här länken. Sista anmälningsdag är den 17 december. 

Du som är medlem, men inte har biljett till matchen kan boka julbordet via länken här och sedan köpa biljett till matchen på ordinarie sätt.

Vill du äta julbord med oss, men du har ännu inte betalat medlemsavgiften för i år?

Betala då din medlemsavgift absolut senast den 15 december, så kan du boka julbord enligt ovan. Här kan du läsa mer om hur du blir medlem. 

För att komma till Kallzon på plan 4 går du in via Västra entrén i Vida Arena. Vi sitter i fri sittning vid borden i Kallzon ovanför Västra Stå, sedan går vi ner till plan 2 och tar våra platser i arenan inför matchstart.

I julbordet ingår

Kalla bordet

Smör och bröd • Inlagd löksill • Senapssill • Skärgårdssill • Brantevikssill • Sillpotatis • Potatissallad • Rödbetssallad • Ägghalvor med räkor och majonnäs • Grönkålsallad med apelsin och granatäpple • Färskrökt lax med pepparrots crème • Gravad lax med hovmästarsås • Julskinka med senap • Kryddig viltkorv • Rökt kalkonbröst • Rökt viltstek med äppelsallad • Rostbiff med syltad lök

Småvarmt

Dopp i grytan • Köttbullar • Prinskorv • Janssons frestelse • Isterband • Glacerade revben med rödkål

Dessertbord

Två sorters ost, kex och frukt • Ris á la Malta med saftsås • Ostkaka med grädde och sylt • Julgodis • Kaffe och te

Tar du dig till Göteborg på torsdag 23/11 på egen hand, men vill stå på bortastå?

Vi har fått en direktlänk från Frölunda, så du bokar din plats via den. Frölunda har också skickat med instruktioner:

Observera att du måste skapa ett konto och registrera dig på Frölundas biljettsida för att få tillgång till biljetterna. Det är också viktigt att du loggar in exakt via länken nedan. Får du problem eller har frågor, vänligen kontakta kundkontakt@ticketmaster.se

Länk:

https://fhc.tmtickets.se/EDP/Validation/EventRequiresSignIn?eventId=132&reason=PricesRestricted&groupref=8&digest=4bbf4fcea7432b4677106fbf6a15b6adf934619c140b5807ac1f7cb5b3ead867

Vår erfarenhet av den här typen av länkar är att de kan vara lite kinkiga. Får du det inte att fungera, testa igen lite senare, och har du fortfarande problem hör av dig till mejladressen ovan.

Till dig som åkte i bussen som fick ett däckhaveri på väg till Malmö 28/10

Däckhaveriet utanför Diö tog tid att komma till rätta med, så när däcket var åtgärdat vände bussen hem till Växjö igen. De på bussen som ville, fortsatte istället kvällen med att se delar av matchen på O’Learys med burgare och dryck, som lite plåster på såren.

Nu har resesektionen pratat med Malmö Redhawks och bussbolaget, och vi har kommit fram till följande:

Du som åkte på den havererade bussen har två alternativ att ta ställning till:

1. Du får pengarna tillbaka, 249 kr/person.

2. Du får en resa med Hockeybussen till Oskarshamn den 27 januari utan kostnad, och då ingår mat, dryck och matchbiljett.

Fundera på vilket alternativ du vill välja. Ta sedan med dig matchbiljetten du fick till Malmö Arena, och kom förbi vår infodisk i Vida vid en hemmamatch. Gör ditt val där, så får du mer information.

Detta erbjudande gäller enbart dig som åkte med den havererade bussen. Du ska ha gjort ditt val vid infodisken senast den 19 december, därefter är erbjudandet förbrukat.

Har du frågor? Hör av dig till Johan på 070-453 20 40 eller mejla hockeybussen@lakerslakejer.se

/ Resesektionen

Hockeybussen med pubuppladdning i Örebro 9/12

Örebro-Växjö Lakers, matchstart kl 15.15 lördag den 9 december. Denna resa är bara för medlemmar i Lakers Lakejer.

Avresa:

Resecentrum (Hållplats X): kl 7.45

Vida Arena (Västra parkeringen): kl 8.00

Pris för resa inkl matchbiljett: 300kr

Du som vill äta och dricka på puben betalar det själv på plats. Mer info om mat och dryck kommer senare.

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida eller via formuläret på Lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40 eller mejla hockeybussen@lakerslakejer.se.

Sista anmälningsdag är söndag 3 december kl 16, eftersom vi behöver lämna besked till bussbolaget om bussen. Minibuss kan vara ett alternativ om vi inte blir stor buss.

Äntligen Lakejmästerskap i bowling igen!

Lördagen den 2 december kl. 15 är det dags för Lakejmästerskap i bowling på O’Learys. Du som är medlem i Lakers Lakejer kan anmäla dig och tävla om fina priser.

De som vill kan stanna efter bowlingen för att tillsammans se Lakers match mot Luleå. De som vill kan också passa på att äta, maten betalar du i så fall själv. Vill du inte äta, är du självklart välkommen att stanna och se matchen ändå.

Det kostar inget att delta i Lakejmästerskapen. Sista anmälningsdag är 26 november.

Välkommen att anmäla dig!

Hockeybussen till Göteborg 23/11

Frölunda HC-Växjö Lakers torsdag 23 november med matchstart 19.00.

Avresa:

Resecentrum (Hållplats X) kl 15.15

Vida Arena (Västra parkeringen) kl 15.20

 

Pris för resa inkl matchbiljett:

Medlem 300kr

Ej Medlem 500kr

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida eller via formuläret på hemsidan Lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40, eller mejla hockeybussen@lakerslakejer.se

Vi behöver vara 30 personer för att vi ska köra med stor buss.

Sista anmälningsdag är måndag den 20 november kl 16.

Minibuss kan vara ett alternativ om vi inte blir en stor buss. Är du intresserad av det, meddela i så fall det när du bokar. Blir det minibuss, blir det också krav på medlemskap i LL för att åka med.

 

Tar du dig till Göteborg på torsdag 23/11 på egen hand, men vill stå på bortastå?

Vi har fått en direktlänk från Frölunda, så du bokar din plats via den. Frölunda har också skickat med följande instruktioner:

Observera att du måste skapa ett konto och registrera dig på Frölundas biljettsida för att få tillgång till biljetterna. Det är också viktigt att du loggar in exakt via länken nedan. Får du problem eller har frågor, vänligen kontakta kundkontakt@ticketmaster.se

Länk:

https://fhc.tmtickets.se/EDP/Validation/EventRequiresSignIn?eventId=132&reason=PricesRestricted&groupref=8&digest=4bbf4fcea7432b4677106fbf6a15b6adf934619c140b5807ac1f7cb5b3ead867

Vår erfarenhet av den här typen av länkar är att de kan vara lite kinkiga. Får du det inte att fungera, testa igen lite senare, och har du fortfarande problem hör av dig till mejladressen ovan.

 

Vi laddar upp på Sláinte innan matchen på lördag 4/11!

Inför matchen mot Oskarshamn i Vida på lördag 4 november kör vi uppladdning nere i stan på Sláinte från kl. 15. Alla Lakerssupportrar är välkomna!

Du vet väl att du som medlem i Lakejerna har bra priser på öl, cider och vin, samt på månadens Lakejrätt. I november är det Beef and Guinness stew som är Lakejrätten.

Obs! Rabatten är personlig och du måste visa ditt medlemskort för att få den.

Sláinte visar alla Lakers bortamatcher, så passa gärna på att se torsdagens match mot Timrå där.

Alla är välkomna! Vi ses på Sláinte!
Céad Míle Fáilte!

Angående gårdagens busshaveri

Igår skulle vi varit cirka 350 personer nere i Malmö Arena. Tyvärr så råkade en av våra bussar ut för en däckexplosion utanför Diö på nervägen. Bussen hade cirka 80 passagerare.

Det tog lång tid att åtgärda det förstörda däcket, så när det väl var fixat var det inte lönt för bussen att fortsätta ner till Malmö. Den hade sannolikt inte hade varit framme förrän till tredje perioden.

Styrelsen i Lakers Lakejer fattade ett snabbt beslut om att bussen skulle vända tillbaka till Växjö. För dem som ville bjöd LL resenärerna på en hamburgare och en dryck på O’Learys i Växjö. På så sätt kunde i alla fall se period två och tre där, som lite plåster på såren.

Vi kommer i veckan som kommer ta fram någon form av återbetalning eller tillgodokvitto till er som åkte i den bussen. Därför är det viktigt är att ni sparar er matchbiljett. Vi återkommer med mer info om detta.

Vi vill nu rikta ett tack till er som var med på bussen, för att det ändå var relativt god stämning trots detta missöde. Jag vill också tacka Mats och Annika som var bussvärdar. Tack också till busschaufför Gunnel som kunde hålla bussen på vägen när däcket exploderade. Vi hoppas hon vill köra vår buss vid ett annat tillfälle. Vi vill också tacka Tora på O’Learys i Växjö, som löste detta på kort tid.

Ha nu en fortsatt bra söndag, så ses vi på lördag i Vida. Då ska vi plocka tre poäng mot Oskarshamn, eller hur?!

Har ni frågor eller funderingar om händelsen igår, så hör av er till hockeybussen@lakerslakejer.se

/ Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer