Kallelse till Lakers Lakejers årsmöte 2019/2020

Kallelse till Lakers Lakejers årsmöte 2019/2020

Lakers Lakejer hälsar medlemmar säsongen 2019/2020 välkomna till vårt årsmöte måndagen den 14 september kl. 18.30. Årsmötet hålls som ett fysiskt möte, vilken lokal det blir meddelar vi senare.

Lakers Lakejers styrelse beslutade i maj att i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer skjuta fram årsmötet till slutet av augusti/början av september för att förhoppningsvis kunna hålla ett fysiskt möte då. Nu är vi där, och restriktionerna för att max 50 personer får samlas gäller fortfarande.

Årsmötet blir ett fysiskt möte, vilket innebär att du måste anmäla att du tänker komma på det. Sammanlagt får max 50 personer närvara på mötet (inklusive styrelsen). Anmäl dig till annika.sand@lakerslakejer.se senast den 11 september om du vill komma på årsmötet. Först till kvarn gäller för de 50 platserna.

Hjärtligt välkommen!

 

Föredragningslista för Lakejernas årsmöte den 14 september

 1. Mötet öppnas.
 2. Fastställande av röstlängd för mötet.
 3. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
 4. Val av protokolljusterare och tillika rösträknare.
 5. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
 6. Fastställande av föredragningslista.
 7. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning för det senaste verksamhetsåret.
 8. Revisorns berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
 9. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
 10. Fastställande av medlemsavgifter.
 11. Redovisning av preliminär budget för kommande verksamhetsår.
 12. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
 13. Val av
  1. ledamöter i styrelsen
  2. minst en suppleant i styrelsen
  3. en revisor
  4. minst två ledamöter i valberedningen, av vilka en ska utses till ordförande.
 14. Övriga frågor.
 15. Mötet avslutas.

 

Vi skjuter fram årsmötet för 2019/2020

Vid styrelsemötet igår hade styrelsen för Lakers Lakejer en lång diskussion om olika möjliga sätt att genomföra årsmötet för verksamhetsåret 2019/2020 på. Styrelsen landade till slut i beslutet att flytta fram årsmötet till slutet av augusti/början av september.

– Vi hoppas kunna hålla ett fysiskt årsmöte med våra medlemmar då, säger ordförande Johan Eliasson. Och då kan vi göra årsmötet till ett upptaktsmöte inför den nya säsongen.

Lakers Lakejers stadgar säger att årsmötet ska hållas i juni månad. Folkhälsomyndighetens Allmänna råd säger dock att föreningar bör skjuta upp årsmöten eller genomföra dem digitalt.

– Vi vill gärna ha ett fysiskt möte eftersom vi tror att det finns ett stort hockeysug bland våra medlemmar som säkert gärna vill träffas och prata hockey med varandra.

Går det inte att ha ett fysiskt årsmöte då kommer vi att hålla ett digitalt årsmöte.

Bli medlem i Lakers Lakejer under jubileumssäsongen 2020/2021!

Säsongen 19/20 tog ju slut snabbare än vi ville, och på ett mycket oväntat sätt. Men det är redan nu dags att blicka framåt mot den kommande säsongen, säsong 20/21. I dagens läge är det svårt att veta hur det blir i höst, men vi hoppas att seriepremiären verkligen blir lördagen den 19 september i Vida Arena. Och just nu är det vårt utgångsläge. Blir det på något annat sätt anpassar vi oss självklart till det.

Redan nu är det alltså dags betala in medlemsavgiften för säsongen 2020/2021. Det är ju faktiskt en jubileumssäsong, eftersom det nu i november är 20 år sedan Lakers Lakejer bildades! Det kommer vi självklart att fira, hur vi gör det återkommer vi till längre fram.

Medlemsavgifterna för säsongen 2020/2021 är följande:
Vuxen 250 kr
Familj 550 kr
Ungdom 100 kr Medlemskapet för ungdom gäller fram till det år man fyller 18 år.

Du kan betala din medlemsavgift med kort eller swish via vår webbplats Lakerslakejer.se. Du kan också be att få en faktura och betala på det sättet.

För att så småningom kunna köpa säsongskortet Lakejkortet till hemmastå i Vida Arena ska du först ha betalat din medlemsavgift till Lakejerna för säsongen 20/21.

Förra säsongen landade vi på 722 medlemmar. Målet för jubileumssäsongen är att vi ska bli över 800 medlemmar!

Tack för säsongen 19/20

Hej på er Lakersfans och framör allt alla Lakejmedlemmar!

Det har nu gått några veckor sen säsongen fick ett abrupt slut för oss hockeynördar. Ja, säsongen 19/20 blev en skitsäsong för Lakers i min mening.

Vi träffades på skills i augusti, och då hade man förhoppningar och drömmar om säsongen. Men sen kom seriestarten och det blev minst sagt en riktigt tuff start för oss. Det blev också väldigt många förändringar i spelartruppen under säsongen. Det kändes ändå som att det i alla fall blev bättre mot slutet av säsongen, men det lyfte aldrig på riktigt.

Vi krigade i alla fall på och klarade en playinplats. Vad som hade hänt i playinen får vi aldrig reda på, då nått hände som man aldrig trott skulle påverka människan och samhället så här mycket. Corona gjorde sig känd i världen och Sverige på allvar. Säsongen avslutades, och det tycker jag var ett helt riktigt beslut. Ibland är livet mer värt än bara hockey.

Vi lider dock med de fans och klubbar som var på väg uppåt i seriesystemen, och som aldrig fick chansen. Men jag tycker ändå att det var rätt beslut när det gäller att serierna ska förbli som de inleddes säsongen 19/20.

Det trillar in och ut lite spelare nu som vanligt under silly season. Det är alltid lika spännande att se vilket lag vi kan ställa på isen när den nya säsongen drar igång.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort stort TACK till spelare och ledare i årets Växjö Lakers. Vi tackar också våra samarbetspartners Arena Service, Ramkvillabuss och O’Learys. Vi tackar vårt tifogäng LL Tifo för ett som vanligt fantastiskt arbete.

Vi skickar också ett mycket stort och varmt TACK till alla våra medlemmar. Vi tackar även alla som följt med oss på våra bortaresor och alla andra intresserade som följer oss i sociala medier.

Till vi ses igen, kom ihåg att stötta och använda samhället och de lokala företagen. Handla i stans butiker och ät på restaurangerna och caféerna eller beställ take away. Flera av dem erbjuder också hemkörning nu. Tänk gärna särskilt på våra goda samarbetspartners, restaurangen på Vida Arena och O’Learys i Växjö. #supportyourlocals

Tänk också lite extra på människorna du har runt omkring dig. Ring dina nära och kära, särskilt äldre och andra i riskgrupperna. Och framförallt, var rädda om er och ta hand om varandra!

Ja, nu hoppas vi att Coronapandemin snart är över så att vi kan få igång hela samhället och givetvis också hockeyn, i Växjö, Sverige, ja i hela världen igen. Det är mycket som är ovisst nu, så vi ses när vi ses, helt enkelt.

/Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

PS Följ oss i våra sociala medier för mer information om årsmötet och annat som händer.

Vart är vi på väg?

Ja, Växjö Lakers representationslag säsongen 19/20 sätter verkligen hjärtat på prov.

Man svävar mellan hopp och förtvivlan, man spekulerar på läktaren, man följer livetabellen under matchernas gång. Man blir glad, arg, frustrerad och ledsen – ja, en hockeysäsong som går in i sitt slutskede har allt.

Men.
It ain´t over till the fat lady sings
Och hon har inte sjungit riktigt än…

Imorgon har vi match hemma i Vida igen, och jag hoppas verkligen att det blir en välbesökt match. Jag hoppas att ALLA som tar sig till arenan imorgon tar med sig positiva tankar till matchen – annars kan ni lika väl stanna hemma och sura.

Stödet på Västra Stå och från övriga i Vida är avgörande för vårt lag.

Så imorgon sluter vi ALLA upp för laget! Och så tar vi tre poäng och får fira med laget efter slutsignalen. Det vore väl en härlig lördagskväll, eller hur?!

Jag vill även påminna om resan med Hockeybussen till Malmö nästa lördag se till att boka din plats på Lakerslakejer.se. Vårt stöd behövs både hemma och borta.

Vi ses i Vida imorgon!

/Johan Klonis Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

Rösta fram Säsongens Lirare i Lakers

Nu kan du vara med och rösta fram säsongens bästa lirare i Växjö Lakers. Du kan rösta till och med den 8 mars. Priset delas ut i samband med den sista matchen i grundserien i Vida den 12 mars. Du röstar på http://voto.se/lakejliraren

Rösta på din favorit nu!

Hockeybussen gå till sista resan i grundserien: Malmö Redhawks-Växjö Lakers 7/3

Avresa:
Resecentrum (kyrkomuren) kl 11.30
Vida Arena (Västra parkeringen) kl 11.40

Pris inkl matchbiljett:
Medlem: 200kr
Ej medlem: 350kr

Du kan lösa sittplats mot ett tillägg på 100kr.
Du kan bli medlem på bussen och åker då för medlemspris.
Minst 30 pers behövs för att vi ska köra med stor buss.

Skulle matchen vara betydelselös så kan resan eventuellt bli inställd.

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida i samband med hemmamatcherna, via formuläret på Lakerslakejer.se eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40.

Håll utkik på sociala medier för senaste nytt om resan och dela gärna evenemanget med dina vänner på Fb.

Förmiddagsvärmning i Vida imorgon 22/2!

Sitt inte hemma! Imorgon får ni hoppa över melodikrysset!

Vi ska tagga igång spelarna och ledarna redan på förmiddagsvärmningen i Vida imorgon inför den mycket viktiga matchen mot Linköping senare på kvällen och kampen om slutspelsplatserna.

Så se till att du dyker upp i Vida och visar ditt stöd vi samlas på läktaren  bakom spelarbåsen kl 10.45 (värmningen börjar kl 11) imorgon lördag den 22 februari.

Skulle du mot förmodan inte kunna komma på förmiddagen så ses vi i alla fall på Västra Stå när matchen drar igång kl 18.00.

Det är ju som sagt mycket viktiga poäng som står på spel. Med vår hjälp så lyfter vi hela Vida Arena och laget till tre tunga poäng. Nu ser vi till att skapa en magisk stämning i arenan imorgon – så se till att du hjälper till med detta!

Tillsammans mot slutspel!

/Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

Hockeybussen till Rögle 20/2

Hockeybussen – sportlovsmatch! Rögle BK-Växjö Lakers torsdag 20 februari

Avresa:

 • Resecentrum (kyrkogårdsmuren) kl 15.45
 • Vida Arena (Västra parkeringen) kl 15.55

Pris inkl Ståplatsbiljett:

 • Medlem 150kr
 • Ej Medlem 300kr

Du kan bli medlem på bussen och åker då för medlemspris.

Får vi inte iväg en stor buss finns möjligheter att det blir minibuss/ar. Är du intresserad av att följa med om det blir minibuss, meddela detta när du anmäler dig.

Minst 30 pers behövs för att vi köra en stor buss.

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida Arena i samband med matchen på tisdag, eller via formuläret på hemsidan Lakerslakejer.se eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se Du kan också ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40.

Håll utkik i våra sociala medier för senaste nytt om resan.

Lakejmatch 25/2 med särskilda erbjudanden till medlemmar

Lakejmatch 25/2 – Ta med en kompis!

Växjö Lakers v/s Luleå HF 2020-02-25 kl. 19:00

Tisdagen den 25 februari är det äntligen dags för Lakejmatchen! Vi laddar upp för ännu en viktig match, den här gången i Lakejanda med specialerbjudanden för medlemmar i Lakers Lakejer. Vi ses i Lakersbaren innan matchen!

 • Uppsnack med tränare i Lakersbaren
 • Kvällens husman i Lakersbaren för endast 99 kr
 • 20 % rabatt i Team Store
 • Utlottning på Västra stå
 • LL gästar Studio 97

Samtliga erbjudanden gäller endast dig som är medlem.

Du som medlem i Lakers Lakejer får även möjligheten att bjuda med en kompis till Västra stå, anmäl din kompis här!

Varmt välkomna!