Hockeybussen till HV71-Växjö Lakers torsdag 24 oktober

Avresa:

Resecentrum (kyrkomuren) kl 16.30

Vida Arena (Västra parkeringen) kl 16.45

 

Pris inkl Matchbiljett:

Medlem: 150kr

Ej Medlem: 250

Sittplats Medlem 280kr Ej Medlem 380kr

Du kan bli medlem på bussen och åker då för medlemspris.

 

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida, via formuläret på Lakerslakejer.se eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa till Klonis på 070-453 20 40.

Håll utkik på facebook och twitter för senaste nytt om resan och dela gärna evenemanget med dina vänner på Fb.

Bjud med en kompis till Västra Stå

Lakejer, här kommer ett meddelande från Växjö Lakers:

Växjö Lakers-Linköping HC den 26 oktober

Dela ditt stora hjärta med en vän!

Lakers Lakejer är stommen i VIDA Arena, och vi vill att Lakers Lakejer ska växa och bli ännu större. Därför erbjuder vi dig som medlem i LL att ta med en kompis, visa upp arenan och den härliga stämningen på Västra stå!

Träffas i Lakersbaren innan match tillsammans med resten av det härliga Lakej-gänget, snacka era bästa minnen från Markussons tid och er häftigaste bortaresa. 

Tobias Thermell kommer klockan 16:50 och snackar upp matchen i Lakersbaren.

*Kompisen ska inte vara medlem i Lakers Lakejer.

Anmäl din kompis här

 

Nu behövs vi! Minibuss till Göteborg 17/10

Vårt planerade medlemsmöte skjuter vi på. Istället så tar vi minibuss till matchen mot Frölunda. Vårt stöd till laget just nu är viktigare än ett möte.

Avresa: kl 15.45 från Vida Arena

Pris inkl matchbiljett: 150kr

Medlemsskap i LL 19/20 krävs.

Anmäl dig via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring eller smsa Klonis på 070-453 20 40.

Senast på onsdag 16/10 kl 08.00 måste vi boka upp bussarna.

Nu tar vi tag i det här!

Nu är det många som har åsikter runt om på sociala medier om vårt kära Växjö Lakers efter en minst sagt knackig säsongsinledning:

”Usch nu är det inte bra, vad är det som händer?” ”När ryker Sam?” ”Har Thermell gjort sitt?” ”Vi måste värva en ny femma!” ”Det var bättre på Nygrens tid!” ”Vi bara skoja, vi håller på Troja.” ”Allsvenskan här kommer…”

Så vad göra?

Ja, vi på läktaren ska i alla fall göra vårt! Sen är det upp till grabbarna på isen att ta tag i saken, och spela hockey i 60 minuter.

Imorgon mot Rögle så vill jag se ett toktaggat Västra Stå, ja även resten av Vida Arena givetvis.

Det innebär att ALLA på ståplats – även ni på Coffes ”vänstersida” – hjälper till! Stå inte bara där som en staty och sura, har du köpt ståplats då får du fasen vara med och bidra! Du kan ju i alla fall klappa lite, eller hur?! Allt blir så mycket enklare då, och så slipper ju Coffe tjata på er.

Tyvärr har vi lite manfall på trumman imorgon. Så finns det någon som känner sig sugen på och hjälpa till där, så är du välkommen! Annars måste vi ta in Serra, och det vore ju katastrof med hans taktkänsla…

Direkt efter A-lagets match så spelar J20 i Vida. Vi hoppas att vi blir några som stannar kvar så vi kan ha lite ”klack” även på J20-matchen.

Kiosk och nån av barerna ska ha öppet, så se hela eftermiddagen som en förfest med två hockeymatcher och två vinster innan ni gör stan sen.

Nej, nu tar vi denna fredagen till att ladda om, så ses vi i Vida Arena imorgon! Klockan 15.15 släpps pucken och då ska vi sjunga in mål det har vi gjort förr!

Vi är den sjätte utespelaren, som lyfter våra killar på isen och tystar de tillresta Rögleiterna, eller hur!?

Vi slutar aldrig sjunga VLH…

/ Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

Hockeybussen till IK Oskarshamn-Växjö Lakers den 30 november

Hockeybussen går till Oskarshamn den 30 november. Vi laddar upp inför matchen med mat och dryck i Parken iOskarshamn. Vi har tillgång till 250 ståplatsbiljetter och de säljs endast direkt vid infodisken bakom hemmastå i Vida vid hemmatcherna. Försäljningen startar torsdagenden 3 oktober.

Avresa:
Resecentrum kl 10.15
Vida Arena, Västra parkeringen, kl 10.30

Pris 300kr

Detta ingår: bussresa, matchbiljett, buffé samt en valfri dryck av följande 50cl öl/cider/1 glas vin eller Loka/läsk.

Behöver du ha någon form av specialkost ska du meddela detta när du köper biljett, så försöker vi lösa det.

Du får köpa max 4 biljetter/person. Du behöver ej vara medlem i Lakers Lakejer för att köpa biljetter.

Har du frågor eller funderingar, mejlahockeybussen@lakerslakejer.se eller ring Johan på 070-453 2040.

Håll utkik på facebook, twitter och instagram för om senaste nytt om resan, och dela gärna evenemanget med dina vänner på Fb.

Sista minuten-resa: Hockeybussen till Leksand T&R på lördag den 5 oktober

Det har varit stort intresse för resan till Leksand, så nu blir det resa med stor buss dit på lördag. Vi åker hem direkt efter matchen. Det är en tidig match, så bör vi vara hemma runt midnatt.

Tacobuffé finns att köpa uppe i Tegera Arena när vi kommer fram för dem som vill. Buffén kostar 125kr och betalas på plats.

Pris bussresa inkl matchbiljett:

  • Medlem 400kr
  • Ej medlem 600kr

Betalning sker på bussen och du kan betala med kontant, kort eller swish.

Avresa från Vida Arena kl 06.00 på lördag 5 oktober.

Anmäl dig vid lakejernas infodisk på torsdag eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40 för att anmäla dig.

Obs! Du som bokade dig till minibussresan måste boka om dig, då den anmälan inte längre är aktuell.

Rösta på Lakejernas Lirare!

Du kan nu vara med och rösta fram Lakejernas Lirare vid Växjö Lakers alla hemmamatcher under säsongen 2019/2020. Under matchernas tredje period går du in på vlh.zone och röstar på din favorit bland de tre spelare som finns att välja på. Hjälp oss att utse Lakejernas Lirare vid årets hemmamatcher!

Hockeybusspremiär för SHL 19/20: Linköping-Växjö Lakers lördagen 28 september

Då var det dags för SHL premiär för hockeybussen säsongen 19/20! Linköping blir första stoppet. Vi har även sittplatsalternativ om du mot förmodan inte vill stå på ståplats.

Avresa:
Resecentrum kl 14.30
Vida Arena Västra parkeringen kl 14.45

Pris: Bussresa + ståplats Medlem 150kr. Ej medlem 300kr.
Pris: Bussresa + sittplats Medlem 300kr. Ej medlem 450kr.
Du kan bli medlem på bussen och åker då för medlemspris.

Du betalar på bussen, och du kan då betala med kort, swish eller kontanter.

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida i samband med hemmamatcherna, via formuläret här eller via mejl till hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40.
Minst 30 pers behövs för att vi ska köra med stor buss.

Håll utkik på facebook, twitter och instagram för om senaste nytt om resan, och dela gärna evenemanget med dina vänner på Fb.

Har du matchbiljett till Skellefteåmatchen 21/9 eller säsongskort på Vida?

Då är du välkommen till vår uppladdning på O´Learys i Växjö på lördag den 21 september kl. 13-16. Det är dags för första lördagsmatchen hemma denna säsong, och då ska vi tagga igång ordentligt! Lakers Lakejer och O´Learys bjuder på gratis buffé och gratis buss till Vida Arena! Anmäl dig redan nu.

O´Learys och Lakers Lakejer bjuder in alla Lakerssupportrar som har matchbiljett till 21/9 eller som har säsongskort. Ståplats eller sittplats spelar ingen roll, och du behöver inte vara medlem i Lakers Lakejer. Alla är välkomna till O´Learys för att ladda upp ordentligt inför hemmapremiären!

Gratis buffé

Kl. 13-15 serverar O´Learys en buffé bestående av bland annat kycklingfilé, barbeque pulled beef, grillad fläskfilé, potatisgratäng, bearnaisesås, aioli, bröd, sallad, tomat, rödlök samt även något vegetariskt alternativ. Buffén är gratis för alla med matchbiljett eller säsongskort.

Kalla drycker köper du i baren. Du som är medlem i Lakers Lakejer har förmånliga priser på alkoholfri dryck, Lakejöl och Lakejcider när du visar upp ditt medlemskort.

Rabatt på aktiviteter på O´Learys

Under denna eftermiddag får du som visar upp din matchbiljett eller ditt säsongskort även 50% rabatt på alla aktiviteter på O´Learys. Erbjudandet gäller alltså gäller även för dig som inte är medlem i Lakers Lakejer, när du visar upp din matchbiljett eller ditt säsongskort.

Gratis buss till Vida

Lakers Lakejer bjuder på gratis busstransport från O´Learys till Vida Arena med Ramkvillabuss, som kör tre vändor från O´Learys upp till Vida. Första avgång blir kl 16.00, andra avgång ca 16.25, och tredje avgång ca 16.45. Bussarna avgår från Kungsgatan vid Stortorget och är gratis för dig som visar upp din med matchbiljett eller ditt säsongskort.

Anmäl dig nu!

Vill du ladda upp med gratis buffé? Då måste du anmäla dig! Det gör du här. Du kan även anmäla dig i Vida på tisdagens hemmapremiär mot Djurgården. Vi finns vid Lakejernas infodisk bakom hemmastå.

Nu är det äntligen dags att dra igång årets SHL-säsong!

Nu ska guldet tillbaka till Växjö!

Nu är försäsongen äntligen över! Allvaret börjar på lördag, när vi har seriepremiär borta mot Luleå. Och sen på tisdag har vi hemmapremiär i Vida Arena mot Djurgården.

Ett sätt att gå på matcherna är genom att skaffa säsongskort. Vi har just nu sålt runt 400 Lakejkort, men det finns fortfarande några kvar, så se till att boka din plats på bästa ståplatsen i SHL!

Blir du medlem i Lakers Lakejer så kan du denna säsong köpa Lakejkortet för 995 kr (ungdom) /1997 kr (vuxen) vilket är ett mycket bra pris.

Nu laddar vi för en ny säsong av SHL. Jag hoppas på ett välbesökt Västra Stå under hela säsongen, och vi börjar med att ses i Vida på tisdag!

/ Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

PS. Styrelsen i Lakers Lakejer håller på att spika det sista gällande reseprogrammet och en del andra aktiviteter under säsongen, så håll utkik mer info på våra olika plattformar inom kort.