Vem vill du ska bli Säsongens Lirare 23/24? Rösta nu!

Ilari Melart, Viktor Fasth, Olle Lycksell och Lukas Bengtsson. Fyra spelare som alla har blivit framröstade till Säsongens Lirare i Växjö Lakers. Vem ska få priset säsongen 23/24? Rösta nu!

Nu kan du vara med och rösta fram den spelare som du vill ska bli den här Säsongens Lirare i Växjö Lakers. Du kan rösta fram till midnatt lördagen den 9 mars. Du röstar via länken här: http://m.voto.se/lakejliraren23-24

Priset till Säsongens Lirare delas ut direkt efter grundseriens sista hemmamatch tisdagen den 12 mars.

Hockeybussen till Malmö 5/3

Malmö Redhawks-Växjö Lakers tisdagen den 5 mars, matchstart 19.00.

Avresa:
Resecentrum (hållplats X) kl 15.00

Vida Arena (Västra parkeringen) kl 15.15


Pris inkl Matchbiljett:

Medlem: 250kr

Ej Medlem: 400kr

Anmälning sker vid Lakejernas infodisk i Vida eller via formuläret på hemsidan Lakerslakejer.se eller via mail till hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40.

Ev kan det bli minibuss vid mindre intresse meddela om detta är ett alternativ för dig när du bokar dig. Pris med minibuss återkommer vi till om det blir aktuellt.

Fredag 1 mars måste vi veta om vi ska köra med stor buss eller ej, så se till att anmäla dig NU! 30 personer behövs för stor buss.

Hockeybussen till Örebro 2/3

Örebro-Växjö Lakers med matchstart 18.00

Avresa:
Resecentrum (Hållplats X) kl 13.00

Vida Arena: (Västra parkeringen) kl 13.15

Pris för resa+matchbiljett:

Medlem 300kr, ej medlem 500kr

Anmälning sker vid Lakejernas infodisk i Vida eller via formuläret på Lakerslakejer.se. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40, eller maila till hockeybussen@lakerslakejer.se.

30 bokade behövs för att stor buss ska gå. På onsdag 28 februari kl 08.00 måste vi ge besked om det bli resa eller ej till bussbolaget. Minibuss kan vara ett alternativ om vi ej blir stor buss.

Hockeybussen till Frölunda 15/2

Avresa:
Resecentrum (Hållplats X) kl 15.15
Vida Arena: (Västra parkeringen) kl 15.20

Pris för resa+matchbiljett: Medlem 300kr, Ej medlem 500kr

Anmäl dig via formuläret här. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40, eller mejla hockeybussen@lakerslakejer.se. 30 bokade behövs för att vi ska köra med stor buss.

Måndag 12 feb kl 20 måste vi ge besked till bussbolaget om det bli resa eller inte. Minibuss kan vara ett alternativ om vi inte blir stor buss. Meddela ditt intresse när du bokar. Medlemskap i LL gäller om det blir minibuss.

Nu ger vi allt för laget!

Det är dags för sista lördagsmatchen hemma i grundserien imorgon när Timrå gästar. Se till att köpa din biljett till hemmastå här, om du inte redan har gjort det. Nu ser vi alla till att ge grabbarna på isen ett riktigt jäkla stöd imorgon!

Alla vi som befinner oss på ståplats, vi ska sjunga med i ramsorna eller i alla fall klappa med och inte bara stå stilla som tända ljus. Det är ju så mycket roligare om vi alla hjälps åt, eller hur?!

Efter matchen imorgon dröjer det nästan tre veckor till nästa hemmamatch, så nu tömmer vi ut all vår gemensamma energi på lördag!

Och du, hjälp oss att bygga vår fanwall i Vida. Vi tar tacksamt emot tröjor, halsdukar, klubbor och annat ur Lakers historia. Klicka här så får du veta mer om våra planer.

Vi ses på Västra Stå!
/ Johan Klonis Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

Obs! Den 15/2 har vi bortamatch mot Frölunda. Vi siktar på att köra en Hockeybuss dit, så håll utkik efter mer info.

Viktig information inför matchen 30/1

Kvällens match är som de flesta vet är tillägnad Liam Reddox. Givetvis ska vi göra hans kväll både magisk och minnesvärd.
18:40 gör Liam entré till en stående kortsida fyllt med viftande flaggor. Kom i god tid och inta din plats ca 18:30 då det kommer att vara trångt.

Kortsidan ställer sig givetvis upp och använder den flagga som är utplacerad på din plats.

Vi hissar också upp ett vertikalt tifo som kommer upp strax före ceremonin och det tas sedan ned under ceremonin. När ceremonin avslutas så kommer vi åter att hissa tifot.

Ta gärna med flaggorna ut efter matchen och placera dem vid utgångarna från läktaren. Visa hänsyn på läktaren och hjälp mer än gärna till för att få allt att flyta på.

Nu hjälps vi åt och bjuder på en magisk inramning och gör allt för att krossa Luleå!

(stötta vår verksamhet via swish: 123 320 08 39, märk “tifo”

Hockeybussen till Ängelholm 1/2

Hockeybussen kör till Rögle BK-Växjö Lakers torsdagen den 1 februari. Matchstart kl 19.00.

Avresa: Resecentrum (Hållplats X) kl 15.50
Vida Arena: (Västra parkeringen) kl 16.00

Pris inkl matchbiljett: Medlem 300kr, ej medlem 500kr

Anmäl dig vid Lakejernas infodisk i Vida eller via formuläret här. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40.

Ev kan det bli minibuss vid mindre intresse. Meddela om detta är ett alternativ för dig när du bokar dig. Pris med minibuss återkommer vi till om det blir aktuellt.

Måndag 29/1 måste vi veta om vi ska åka med stor buss eller ej så se till och anmäla dig NU! 30 pers behövs för stor buss.

Håll utkik på våra sociala medier om senaste nytt om resan.

Hjälp oss att skapa en fanwall i Vida!

Nu ska vi äntligen skapa en fanwall bakom vår infodisk i Vida. Vi vill fylla väggen med tröjor, flaggor, halsdukar, klubbor, tavlor, och allt annat som har med Lakers historia att göra!

Har du någon särskild tröja, halsduk eller något annat du vill bidra med till väggen? Du får i så fall gärna låna ut den, eller skänka den till oss, så ska vi skapa en magisk vägg!

Vi börjar fylla väggen i samband med matchen mot Timrå lördagen den 3 februari.

Kom med dina grejer kl 16 den 3/2, och glöm inte att märka dem tydligt med ditt namn och mobilnummer. Du kan också lämna ditt bidrag vid någon av våra hemmamatcher i januari.

Nu skapar vi en magisk fanwall tillsammans!

Åk minibuss med oss till Linköping 25/1

Avresa: Ca kl 15.
Pris: 200kr inkl matchbiljett.
Medlem i Lakers Lakejer krävs till denna resa.

Boka dig vid infodisken, genom ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40 eller maila hockeybussen@lakerslakejer.se
Sista dag för anmälan är 24/1 kl 08.

Säsongens långresa med Hockeybussen: Timrå 24-25 februari

Avresa sker från Vida Arena kl 23.59 natten mot lördagen den 24 februari. Vi stannar för en enklare frukost längs vägen. Frukosten bjuder Lakejerna/Tony Klang på. 

Vi anländer till Sundsvall runt kl. 12, och då kanske vi kan checka in på hotellet (annars gör vi det efter matchen). Vi söker upp ett ”vattenhål” direkt så vi hinner och äta och dricka upp oss lite innan vi tar bussen ut till Timrå och matchen som startar kl 15.15. 

Efter matchen så tar vi oss till hotellet,y och därefter gör vi ett restaurangbesök för de som vill innan var och en får gå ut och göra Sundsvall på kvällen innan vi somnar in.

På söndagsmorgonen börjar vi med en rejäl frukost på hotellet, och därefter beger vi oss mot Småland igen. Vi stannar för ett matstopp också på vägen hem. Beräknad ankomst Växjö runt kl. 20 på söndagskvällen. 

I resans pris ingår bussresa tur och retur, frukost på uppresan, mat på hemresan, matchbiljett, och del i dubbelrum på Sundsvall City Hotel inkl. frukost, plus kanske någon överraskning. 

Pris: 1600 kr (för enkelrum tillkommer 450 kr)

Priset är räknat på 30 personer, vilket är minimum för att resan ska bli av. Betalning kan delas upp på två gånger om man vill. En delbetalning i bussen och sen resterande belopp senast 28 mars. 

Hotellet vill gärna ha besked så snart det går om antalet rum, så se till att du bokar dig nu direkt! Då har du även chans på en ”boka tidigt-överraskning”.

Sista anmälningsdag är redan den 22 januari i första skedet. 

Du bokar dig via ett mejl till hockeybussen@lakerslakejer.se, vid infodisken i Vida eller genom att ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40. Du betalar på bussen och du kan betala antingen med kontanter, swish eller kort. Har du frågor hör av dig Klonis.

Obs! Anmälan är bindande!

Resan är bara öppen för medlemmar i Lakers Lakejer och det är 18-årsgräns eller målsmans godkännande som gäller.

Håll utkik på våra sociala medier för uppdateringar kring resan.

 

Nu har även du som bor längs vägen möjlighet att åka med oss i Hockeybussen till Timrå 24-25/2!

Vi planerar för ett stopp med Hockeybussen med upphämtning för dig som bor i Gävletrakten. Är du intresserad av ett stopp någon annanstans längs vägen? Kontakta hockeybussen@lakerslakejer.se

Pris för bussresa, matchbiljett och del i dubbelrum på Sundsvall City Hotel inkl. frukost: 1000 kr (för enkelrum tillkommer 450 kr)

Pris för enbart bussresa och matchbiljett: 250 kr 

Kontakta hockeybussen@lakerslakejer.se för mer information.