FÖR DIG MED MEDLEMSKONTO I LL

Ända sedan Lakers Lakejer bildades så har vi haft stora utskick med snigelpost till våra medlemmar ett antal gånger varje år. Något som tar ofantligt med tid från oss alla som gör detta helt ideellt. Först och främst ska allt sammanfattas ned på papper och skrivas ut. Kuvert ska tas fram och adresser ska på på något sätt, antingen via etiketter eller direktutskrift via skrivare. Allt kräver handpåläggning. Sedan ska man samlas för att packa utskicket, dra igen kuverten. sedan ska någon när tid finns ta detta till en postcentral för att där registrera utskicket. Och det gör man genom att fylla i en blankett. Sen är man äntligen av med detta. Dock dyker det efter någon vecka upp en liten faktura från posten på några tusenlappar. Så trots allt ideellt arbete som har lagts ner för att få iväg utskicket så står trots detta föreningen där med en saftig räkning.

Nu är det 2016, och vi lever i den elektroniska tidsåldern och snigelpost borde vara borta. Och det är vårt mål nu, att istället kontakta våra medlemmar genom framför allt e-post när det bara gäller er, men sedan även via sociala medier och hemsida när det gäller alla intresserade. Därför hoppas vi nu att ni som har ett medlemskonto hos Lakers Lakejer, och det har man om man någon gång under Lakers Lakejers existens varit medlem hos oss, att ni leverera er e-postadress till oss så att vi kan nå er. I en familj så kan det ju räcka att ni lämnar en e-postadress, om inte fler i familjen vill ha information från oss givetvis. Men dom som sedan får infon från oss är bara dom som är medlemmar under gällande säsong, med undantag från första utskicket som sker inför årsmötet varje sommar. Då får både dom som är medlemmar innevarande säsong och dom som var medlemmar säsongen som gick.

Så snälla ni, anmäl er e-postadress via knappen här nedan så vi kan komma igång med detta så fort som möjligt och på så sätt spara både tid för oss som jobbar med det och pengar för föreningen. Tack hälsar vi från Lakers Lakejer.