Hockeybussen – Lakers Lakejer

Bortaresor är en av de viktigaste delarna i Lakers Lakejers verksamhet. Med hjälp av Ramkvillabuss och Hockeybussen tar vi Växjö Lakers fans till bortamatcherna där vi stödjer vårt älskade lag i med och motgång. Till våra ordinarie resor får vem som helst åka med. Dock är det så att det alltid blir billigare att resa med Hockeybussen om man är medlem i Lakers Lakejer.

Att anmäla sig till hockeybussen

Det smidigaste och snabbaste sättet att anmäla sig till resorna är att göra det online via vår hemsida. När en resa öppnas upp för anmälningar så går det att anmäla sig via vårt anmälningsformulär. Men det finns andra sätt att anmäla sig på. Du kan göra din bokning via e-post: hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också anmäla dig via telefon/sms på 0704-53 20 40. Ett sista alternativ är att besöka vår infodisk bakom Västra Ståplats under Växjö Lakers hemmamatcher.

Planerade resor 16/17

MALMÖ 27/3 KVARTSFINAL 6
NU BEHÖVER LAGET VÅRT STÖD

Vi hoppas att alla är laddade inför eftermiddagens utmaning. Det finns bara en sak, vi ska vinna, men vi har fortfarande kniven mot strupen och behöver en match till för att jämna ut serien och få till en sjunde och avgörande. Vinner vi i eftermiddag så tar vi Hockeybussen åter söder ut med destination Malmö Arena på måndag. Säsongens viktigaste match alla kategorier och vi behöver fylla den största bussen vi kan få iväg. Därför erbjuder vi nu alla som älskar Växjö Lakers och som vill åka med för att stötta laget i denna ödesmatch, oavsett om man är medlem i LL eller inte. 120 kr, inkluderat både resa t/r Malmö och matchbiljett till kvartsfinal 6.

Laget behöver oss och för att undvika att grillsäsongen kommer för tidigt måste vi stå upp bakom spelarna nu. Detta priset är en present från LL till alla som vill ner och se till att ta den här kvartsfinalserien tillbaka till Vida Arena en gång till. Så slut upp nu. Klicka på länken här under och anmäl dig direkt. Först till kvarn.

Avresa Resecentrum (kyrkomuren): 12.00
Avresa Vida Arena (Västra parkeringen): 12.10