Hockeybussen – Lakers Lakejer

Bortaresor är en av de viktigaste delarna i Lakers Lakejers verksamhet. Med hjälp av Ramkvillabuss och Hockeybussen tar vi Växjö Lakers fans till bortamatcherna där vi stödjer vårt älskade lag i med och motgång. Till våra ordinarie resor får vem som helst åka med. Dock är det så att det alltid blir billigare att resa med Hockeybussen om man är medlem i Lakers Lakejer.

Att anmäla sig till hockeybussen

Det smidigaste och snabbaste sättet att anmäla sig till resorna är att göra det online via vår hemsida. När en resa öppnas upp för anmälningar så går det att anmäla sig via vårt anmälningsformulär. Men det finns andra sätt att anmäla sig på. Du kan göra din bokning via e-post: hockeybussen@lakerslakejer.se. Du kan också anmäla dig via telefon/sms på 0704-53 20 40. Ett sista alternativ är att besöka vår infodisk bakom Västra Ståplats under Växjö Lakers hemmamatcher.

Trivselregler för Hockeybussen

Hockeybussen kör till bortaresor och är öppen för samtliga supportar till Växjö Lakers. Vissa resor kan dock vara till enbart för medlemmar i Lakers Lakejer.

Vi stödjer vårt lag i positiv anda i såväl med- som motgång.

På Hockeybussen och inne på arenorna behandlar vi varandra med respekt. Tänk på hur du själv vill bli behandlad.

Vi tar avstånd från våld, rasism och alla typer av kränkningar.

Vi håller snyggt i bussen. Släng skräpet i de sopsäckar eller soppåsar som finns ombord. Spiller du något, så torkar du upp det efter dig. Städa runt din plats innan du lämnar bussen.

Vi håller de tider som gäller för den aktuella bussresan.

Vi följer de instruktioner som bussvärdarna och chauffören ger. Inne på arenorna följer vi det publikvärdar, ordningsvakter och supporterpoliser säger.

Tänk på alkoholintaget i samband med resan och håll det på en rimlig nivå.

Resor med Hockeybussen sker på eget ansvar.