RESESEKTIONEN/HOCKEYBUSSEN

  • Alla är välkomna att åka med på våra resor. Våra medlemmar har rabatt. Vid resor med övernattning är det 18-årsgräns, minderåriga får åka med i målsmans sällskap.
  • Alla resenärer åker på eget ansvar
  • Medlemskortet ska alltid visas upp i samband med betalning. Om inte betalar du fullpris
  • På alla våra resor har vi bussvärdar. Bussvärdarna är de som tar betalt, bestämmer över pauser och allmän ordning i bussen
  • Info om aktuella resor finns alltid på hemsidan och i ishallen under hemmamatch. Antal anmälda uppdateras löpande på hemsidan
  • Det finns ett minimiantal för att en resa ska bli av. Nås inte detta en till två dagar innan resan så ställs den in. Håll koll på hemsidan eller ring telefonen för att se ifall resan blir av eller inte.

Anmälan

Anmälan görs med namn och telefonnummer på telefon 0704-53 20 40 Prata in meddelande eller skicka SMS. Via mail till hockeybussen@lakerslakejer.com.
Det går även bra att anmäla sig vid infodisken i ishallen. Vid anmälan per telefon – glöm inte tala om vilken resa anmälan avser.

Anmälan till resorna sker från och med angivet datum (se kommande resor) Det går bra att anmäla sig tills bussen/bussarna är fyllda

Avanmälan

Avanmälan ska ske i god tid före bussens avgång, helst kvällen innan. Om avanmälan ej sker måste du betala den uteblivna resan innan du kan åka med på nästa.

Bekräftelse av anmälan/avanmälan

Vi bekräftar endast anmälningar/avanmälningar som sker via mail eller SMS Betalning av bussresan sker på bussen om inte annat anges. Vid längre resor ska i vissa fall en anmälningsavgift betalas.

Matchbiljetter

Vi ser till att alla resenärer får plats i arenan. Betalning av biljetter sker antingen i bussen eller i entrén. Biljettinfo finns alltid i reseinfon.[/learn_more]

En av Lakers Lakejers grundpelare är bortaresorna. Här är
topp 3 av de populäraste bortaresorna genom vår korta, men ack så intensiva historia.
Det är svårt att inte dra på smilbanden när man minns tillbaka. Minnet av när 12 bussar glider in i Malmö den där söndagen i oktober!!

Johan Eliasson

Ordförande Lakers LakejerStyrelsen, Resesektionen
Mobil: +46 070-453 20 40

Mats Gustavsson

Ledamot Lakers LakejerStyrelsen

LL Hockeybussen

Lakers lakejer
Mobil: +46 070-406 75 60

Skicka meddelande till Resesektionen/Hockeybussen

0 + 1 = ?

Datum Motståndare Personer Bussar
1 2005-10-16 Malmö 690 12
2 2003-11-14 Rögle 650 11
3 2003-03-27 Troja 520 11