STYRELSEN

Vi vill med positiv anda vara den ledande supporterföreningen för alla åldrar, där vi gemensamt stödjer Växjö Lakers i med och motgång”.

I november år 2000 grundades Växjö Lakers Supporterklubb. Redan från starten har klubben drivits som en fristående ideell förening. Till en början bestod gruppen av ett 30-tal medlemmar, men har fram tills nu kommit att växa, såväl till medlemsantalet som organisatoriskt.

Under en av de många bussresorna väckte en av medlemmarna förslaget om att vi skulle kalla oss för Lakers Lakejer. Klockrent! Vi bildades för att stödja Växjö Lakers Hockey i positiv anda, i med- och motgång. Vi ska stödja vårt lag – inte häckla motståndare eller domare.Vi ska alltid vara välkomna till bortaarenorna. Detta har vi lyckats bra med och föreningen har idag ett stort antal medlemmar, ett antal som förväntas öka för varje säsong, det är i alla fall vårt mål.

Lakers Lakejer har som förening och organisation en styrelse som består av ordförande, sex ledamöter samt tre suppleanter. I samband med föreningens årsmöte genomförs omval av styrelsen. Verksamheten är uppdelad i olika sektioner; Webbgruppen, Resesektionen, Klacksektionen, Lakej Hockey. Där sköter alla grupper sitt och allt sker helt ideellt.

Alla är välkomna att bli medlemmar i Lakers Lakejer. Föreningen har valt att ställa 3 viktiga krav på sina medlemmar:

– Att stöjda Växjö Lakers Hockey i positiv anda, i med- och motgång.
– Att ta avstånd från våld och rasism. 
– Att känna väl till och stå bakom Lakers Lakejers stadgar.

Lakers Lakejer har sedan starten blivit mer kända på bortaplan.

På våra hockeybussar är de medresande allt från yngre barn till äldre pensionärer, män som kvinnor. Detta medför att det skapas en mycket god stämning under våra resor. Tack vare vår bussleverantörer, Ramkvilla Buss, så har vi kunnat erbjuda våra medlemmar mycket billiga resor.

Rekordet gällande antal på en och samma resa uppgår till över 700 och 12 bussar. Det var en resa till Malmö i mitten på 2000-talet. Matchen spelades i gamla Malmö Isstadio.

I Vida Arena representeras vi av ett hundratal som står i klacken. Vi hörs och vi syns och detta tack vare klacken, vår klacksektion och all publik som fortsätter komma till Västra Stå och dra sitt strå till stacken.
År 2001, den 7 oktober blev vi officiell samarbetspartner till Växjö Lakers Hockeys A-lag. Lakers Lakejer är mycket stolta och glada över det positiva samarbete som utvecklats mellan supporterklubben och Växjö Lakers Hockey. Det är mycket glädjande att klubben tar oss på största allvar och är väl medvetna om vilken stor betydelse vi har för att dra folk till matcherna och att vara goda representanter för en positiv supporterkultur och för Växjö Lakers Hockey som helhet.

Vill du veta mer om Lakers Lakejer eller komma i kontakt med någon i våra sektioner, tveka inte att skicka ett mail till lämplig kontaktperson eller besök oss vid informationsdisken i Vida Arena. För att följa informationen på bästa sätt, fortsätt att besöka www.lakerslakejer.se

Vi ses i Vida

Skicka mail till Styrelsen

Johan Eliasson

Ordförande Lakers LakejerStyrelsen, Resesektionen
Mobil: +46 070-453 20 40

Mats Gustavsson

Ledamot Lakers LakejerStyrelsen

Patrik Hammarstedt

Kassör Lakers LakejerStyrelsen, Webbgruppen
Mobil: +46 730 333162

Salome Karlsson

Suppleant Lakers LakejerStyrelsen

Annika Sand

Ledamot Lakers LakejerStyrelsen