Lakej Hockey & Wexiö Brewers

Lakej Hockey har länge varit en del av Lakers Lakejer och har varit en motionsdel där medlemmar med intresse för att själv spela lite hockey har fått möjlighet till detta. Allt via tex träningar ett visst antal gånger per vecka samt lite maycher då och då via Växjö Korpen.

Men sedan några säsonger tillbaka har man inte längre något lag i Korpens verksamhet utan Lakej Hockey är idag en mer motionsinriktad verksamhet där medlemmarna kan hålla igång sin hockey 2-3 gånger per vecka. Istället bildades för något år sedan en ny förening i föreningen kan vi väl säga. Wexiö Brewers såg dagen. En förening som som sysslar mer med tävlingshockey via rekreations hockey systemet.

Wexiö Brewers ingår i ligan RSHL (Recreations Syd Hockey League) som är ett samarbete mellan Småland, Skåne och Blekinge. En liga uppdelad i 2 divisioner som är sankionerad av Svenska Ishockeyförbundet. Är du intresserad av att spela på amatörnivå med Wexiö Brewers och har nån typ av erfarenhet från hockeyn så tveka inte att kontakta oss. Wexiö Brewers är en del av Lakej Hockey och båda ingår i föreningen Lakers Lakejers IF.

Kontakta Lakej Hockey/Wexiö Brewers via formuläret här till höger.

Kontakta Lakej Hockey/Wexiö Brewers

Skicka mail till oss

2 + 0 = ?