Stöd vår eminenta tifogrupp LL Tifo

Under de senaste veckorna har tifogruppens penslar gått på högvarv nästintill oavbrutet för att kunna skapa ny läktarkonst. Ungefär 150 mantimmar och 60 liter färg har gått åt inför torsdagens match, som vi verkligen ser fram emot! 

Vi har tyvärr en hel del ökade kostnader som har gjort säsongen en aning svår att planera rent ekonomiskt. Varje krona har tagit oss ett steg närmare att förverkliga våra visioner och stödja dem som behöver det mest, men också hålla budget. 

Men vår resa är långt ifrån över, och vi behöver din fortsatta hjälp, där varje bidrag, oavsett storlek, gör en betydande skillnad. 

Via Växjö Lakers biljettförsäljning i Tickster så finns det numera ytterligare ett alternativ till att stötta oss. Stötta oss också gärna via swish: 123 320 08 39, märk “tifo”.

Tack för ditt bidrag!