Resor till bortamatcher med Hockeybussen

Lakers Lakejer anordnar varje säsong ett antal resor med Hockeybussen till Växjö Lakers bortamatcher. På de allra flesta av dessa resor får medlemmar i Lakejerna resa till ett bättre pris än övriga resenärer. En del resor kan också vara öppna endast för medlemmar i Lakers Lakejer.

O’Learys Växjö officiell supporterbar för Lakejerna

Lakers Lakejer har tecknat ett tvåårigt avtal med O’Learys Växjö om att vara vår officiella supporterbar. Avtalet gäller till och med säsongen 19/20.

Som Lakej är du alltid välkommen till O’Learys för att äta, spela eller bara hänga en stund. Här kan du även se alla Lakers matcher, både i SHL och CHL. Åker du inte med Hockeybussen till bortamatchen så ser du den givetvis här!

Du som är medlem i Lakejerna kan alltid äta en Lakejburgare (Boston Celtic BBQ Cheeseburger) för 129 kr, och dricka Lakejöl eller -cider för 43 kr (Falcon/Somersby 40 cl). O’Learys lovar även att ordna ett vegetariskt alternativ till bra pris för dem som önskar det.

Som Lakej får du också halva priset aktiviteterna på O’Learys; bowling, shuffleboard, multisimulator och VR. Du bokar som vanligt, så får du rabatten när du betalar (O’Learys kan dock göra undantag från detta vid speciella tider eller dagar.)

Rabatterna är personliga. Allt du behöver göra för att få tillgång till dem är att visa ditt Lakejkort, som du har digitalt i mobilen.

Lakers Lakejer välkomnar O’Learys Växjö som samarbetspartner och ser fram emot ett gott samarbete!

Läs mer om utbudet hos O’Learys Växjö: https://olearys.se/vaxjo-bowling/

Lakejkortet i samarbete med Växjö Lakers

Lakejkortet är ett samarbete mellan Lakers Lakejer och Växjö Lakers Hockey som ger våra medlemmar i Lakers Lakejer förmånen att köpa ett billigare ståplatskort både för vuxna och för ungdomar upp t.o.m 18 år. Lakejkortet för vuxen kostar 2150 kr och för ungdom upp t.o.m 18 år kostar det 1095 kr. Kortet kan bara köpas av den som betalt sitt medlemskap innevarande år i Lakers Lakejer. Kortet är personligt.

För att få möjlighet att köpa kortet måste man först bli medlem i Lakers Lakejer. När detta är klart går man in på Växjö Lakers hemsida under Biljetter och väljer där säsongskort. Scrolla ner till ”Hemmastå Lakej” och klicka där för att boka ditt kort. När din bokning är godkänd av oss i Lakers Lakejer så skickar sedan Växjö Lakers en bekräftelse till dig och du kan gå och köpa ut ditt kort i biljettservice i Vida Arena.

För att bli medlem klickar du på knappen här under och läser igenom hur det fungerar och väljer betalsätt. VÄLKOMMEN!