Utnyttja dina medlemsförmåner

Kom ihåg att du alltid måste visa ditt medlemskort för den aktuella säsongen för att få ta del av de medlemsförmåner vi har som medlemmar i Lakers Lakejer. Medlemskortet finns i appen Cardskipper i din mobil.

Har du problem med appen, kontakta ekonomi@lakerslakejer.se så hjälper vi dig.

Resor till bortamatcher med Hockeybussen

Vi i Lakers Lakejer anordnar varje säsong ett antal resor med Hockeybussen till Växjö Lakers bortamatcher. På de allra flesta av dessa resor får medlemmar i Lakejerna resa till ett bättre pris än övriga resenärer. En del resor kan också vara öppna endast för medlemmar i Lakers Lakejer.

Rabatt hos PeGe Minibuss

Som medlem i Lakers Lakejer har du 20 procent rabatt på alla hyrfordon när du som privatperson hyr en bil eller annat fordon hos PeGe minibuss. Rabatten gäller på dygns- och veckopriser inom Sverige.

O’Learys Växjö officiell supporterbar för Lakejerna

Som Lakej är du alltid välkommen till O’Learys för att äta, spela eller bara hänga en stund. Här kan du även se alla Lakers matcher, både i SHL och CHL. Åker du inte med Hockeybussen till bortamatchen så ser du den givetvis här!

Som medlem i Lakejerna har du:
– 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck under Växjö Lakers matchdagar (hemma- och bortamatcher)
– Lakejpriset 49 kronor på en Falcon Export (40cl), en Somersby cider på fat (40cl) liksom på ett glas husets vin (rött, vitt eller rosé)
– 50 procent rabatt på O´Learys aktiviteter

Dessa medlemspriser gäller när du visar upp ditt medlemskort, som du har digitalt i Cardskipper på mobilen.

Uppge att du är Lakej när du bokar bord så placerar de alla Lakejer i samma del av restaurangen, för att på så sätt öka stämningen. För att boka bord ring 0470-215 00 eller boka ditt bord online.

Läs mer om utbudet hos O’Learys Växjö.

Lakejkortet i samarbete med Växjö Lakers

Lakejkortet är ett samarbete mellan Lakers Lakejer och Växjö Lakers Hockey som ger våra medlemmar i Lakers Lakejer förmånen att köpa ett billigare ståplatskort både för vuxna och för ungdomar upp t.o.m 18 år. Lakejkortet för vuxen kostar 1997 kr och för ungdom upp t.o.m 17 år kostar det 997 kr. Kortet kan bara köpas av den som betalt sitt medlemskap innevarande år i Lakers Lakejer. Kortet är personligt.

För att få möjlighet att köpa kortet måste man vara medlem i Lakers Lakejer. Du bokar sedan ditt Lakejkort på Växjö Lakers hemsida under Biljetter och väljer där säsongskort. Scrolla ner till ”Hemmastå Lakej” och klicka där för att boka ditt kort.

För att bli medlem klickar du på knappen här under och läser igenom hur det fungerar och väljer betalsätt. VÄLKOMMEN!