Utnyttja dina medlemsförmåner

Kom ihåg att du alltid måste visa ditt medlemskort för den aktuella säsongen för att få ta del av de medlemsförmåner vi har som medlemmar i Lakers Lakejer. Medlemskortet finns i appen Cardskipper i din mobil.

Har du problem med appen, kontakta ekonomi@lakerslakejer.se så hjälper vi dig.

Resor till bortamatcher med Hockeybussen

Vi i Lakers Lakejer anordnar varje säsong ett antal resor med Hockeybussen till Växjö Lakers bortamatcher. På de allra flesta av dessa resor får medlemmar i Lakejerna resa till ett bättre pris än övriga resenärer. En del resor kan också vara öppna endast för medlemmar i Lakers Lakejer.

Rabatt i Team Store i Vida Arena

Som medlem i Lakers Lakejer har du 15 procent rabatt på köp över 300 kronor i Team Store i Vida Arena säsongen 2023/2024.

Rabatt hos PeGe Minibuss

Som medlem i Lakers Lakejer har du 20 procent rabatt när du som privatperson hyr en bil eller annat fordon hos PeGe Minibuss. Rabatten gäller på ordinarie priser inom Sverige till och med den 31 december 2024.

Sláinte – vår supporterpub

Från och med augusti 2023 är Sláinte vår nya supporterpub. Sláinte blir samlingsplats för alla oss Lakerssupportrar där vi kan se bortamatcher, snacka hockey eller bara umgås. Alla är välkomna!

Som medlem i Lakejerna får du alltid rabatt på mat och dryck när du visar upp ditt medlemskort. Rabatten är personlig.

Som medlem har du 25 procents rabatt på en utvald huvudrätt och en valfri tappöl. Huvudrätten byts första måndagen i varje månad. Rabatten gäller alla dagar, inte bara matchdagar.

Du får också alltid Lakejpris på öl, cider och vin:

  • Staropramen öl 40 cl för 59 kr, eller en pint (56,8 cl) för 69 kr
  • Somersby päroncider på fat 40 cl för 59 kr, eller en pint (56,8 cl) för 69 kr
  • Ett glas av husets vin 59 kr

Obs! För att vara säker på att du ska få en plats på lördagar och har för avsikt att käka, så behöver du boka bord. Tisdagar och torsdagar behövs ingen bordsbokning, men ska du äta är såklart bäst om du bokar ett ändå.

Du bokar bord på Sláinte via länken här. Skriv att du vill se Lakers-matchen när du bokar.

Självklart är det fritt fram för alla att droppa in och ta ett glas, eller bara umgås, hänga, kolla på matchen eller bara snacka skit. Då är det bara öppna dörren och kliva in i värmen!

Fakta om Sláinte

Sláinte är en irländsk pub på Bäckgatan 15 i Växjö. De erbjuder ett brett utbud av mat och dryck. De har självklart ett varierat utbud av öl, cider, vin och sprit, och de har även ett brett utbud av alkoholfria drycker (inkl alkoholfria öl, cider och viner).

Sláinte visar alla Växjö Lakers bortamatcher. De har tre tv-skärmar i sitt bibliotek och en projektorduk i den stora lokalen.

Sláinte erbjuder livemusik i princip varje fredag- och lördagkväll. Spelningarna startar så klart efter matchernas slut. De har även quiz på torsdagkvällar, men det är inga quiz de torsdagar som Växjö Lakers har bortamatch.

Här är länken till Sláintes webb. Följ också gärna Sláinte i sociala medier.

Céad Míle Fáilte!
Välkommen till Sláinte!

Förtydligande angående Brödernas

Lakers Lakejer har valt att inte behålla Brödernas Växjö som officiell samlingsplats med anledning av agerandet kring Väsby IK våren 2022. 

Vi instämmer helt i uttalandet från styrelsen för Hockeysupporterunionen (HSU) vad gäller betydelsen av svensk föreningsdemokrati, och hur den har utnyttjats i fallet mellan Väsby IK HK och Brödernas.

Därav beslutet att inte fortsätta samarbetet med Brödernas Växjö.

Brödernas Växjö hälsar dock att för den Lakej som vill erbjuder de fortsättningsvis 25 procents personlig rabatt på mat och alkoholfri dryck.