Utnyttja dina medlemsförmåner

Kom ihåg att du alltid måste visa ditt medlemskort för den aktuella säsongen för att få ta del av de medlemsförmåner vi har som medlemmar i Lakers Lakejer. Medlemskortet finns i appen Cardskipper i din mobil.

Har du problem med appen, kontakta ekonomi@lakerslakejer.se så hjälper vi dig.

Resor till bortamatcher med Hockeybussen

Vi i Lakers Lakejer anordnar varje säsong ett antal resor med Hockeybussen till Växjö Lakers bortamatcher. På de allra flesta av dessa resor får medlemmar i Lakejerna resa till ett bättre pris än övriga resenärer. En del resor kan också vara öppna endast för medlemmar i Lakers Lakejer. Vår samarbetspartner för resorna är Ramkvillabuss.

Rabatt hos PeGe Minibuss

Som medlem i Lakers Lakejer har du 20 procent rabatt på alla hyrfordon när du som privatperson hyr en bil eller annat fordon hos PeGe minibuss. Rabatten gäller på dygns- och veckopriser inom Sverige.

Brödernas Växjö – ny officiell supporterbar för Lakejerna

Du som är medlem i Lakers Lakejer får alltid 25 procents rabatt på mat och alkoholfri dryck på Brödernas Växjö när du visar upp ditt medlemskort. Brödernas har rättighet att visa matcher, men de har inte möjlighet att visa olika matcher samtidigt. Växjö Lakers matcher är prioriterade och kommer att visas.

Som medlem i Lakejerna får du också köpa en husets öl (Norrlands Guld), ett glas husets vin (rött, vitt och rosé) och en husets cider (Briska) för 49 kronor.

Observera att rabatterna inte gäller om du beställer online. Beställer du mat för avhämtning rekommenderar Brödernas att du beställer via telefon (0470-54 97 00) eller på plats i restaurangen.

Rabatterna är personliga och gäller samtliga dagar mot uppvisande av medlemskort. Detta avtal gäller från den 1 augusti 2022 till och med den 31 juli 2023.

Läs mer om utbudet hos Brödernas Växjö.

Brödernas Växjö hälsar alla medlemmar i Lakers Lakejer varmt välkomna!

I samband med vårt nya avtal med Brödernas Växjö upphör vårt samarbete med O’Learys Växjö.

Lakejkortet i samarbete med Växjö Lakers

Lakejkortet är ett samarbete mellan Lakers Lakejer och Växjö Lakers Hockey som ger våra medlemmar i Lakers Lakejer förmånen att köpa ett billigare ståplatskort både för vuxna och för ungdomar upp t.o.m 18 år. Lakejkortet för vuxen kostar 1997 kr och för ungdom upp t.o.m 17 år kostar det 997 kr. Kortet kan bara köpas av den som betalt sitt medlemskap innevarande år i Lakers Lakejer. Kortet är personligt.

För att få möjlighet att köpa kortet måste man vara medlem i Lakers Lakejer. Du bokar sedan ditt Lakejkort på Växjö Lakers hemsida under Biljetter och väljer där säsongskort. Scrolla ner till ”Hemmastå Lakej” och klicka där för att boka ditt kort.

För att bli medlem klickar du på knappen här under och läser igenom hur det fungerar och väljer betalsätt. VÄLKOMMEN!