Vill du vara med och skapa ännu bättre gemenskap i Lakejerna?

Efter två år med pandemi är det nu dags för nystart för Lakers Lakejer! Vi vill hitta tillbaka till den härliga gemenskapen och magiska stämningen som vi kan skapa tillsammans. Vill du hjälpa till?

Med hjälp av våra medlemmar – ja, just dig – vill vi skapa några aktivitetsgrupper för att utveckla Lakers Lakejer. Varje grupp består av cirka 3-5 medlemmar som tillsammans med styrelsen får i uppdrag att förbättra för våra medlemmar och skapa en bättre gemenskap!

De grupper vi bildar nu är: eventgrupp, klacksektion och kommunikationsgrupp.

Eventgruppen ska ordna aktiviteter för medlemmarna. Det kan handla om att styra upp en träff inför en borta- eller hemmamatch, ordna en bowling- eller golftävling, eller varför inte en grillfest. Det första uppdraget för gruppen blir att ordna en rejäl kickoff i höst innan säsongen startar!
Vill du veta mer om eventgruppen eller vill du anmäla dig till den? Kontakta Emma Carlsson på emma.karlsson1080@gmail.com

Klacksektionen ska utveckla ståplats, de ska samla en kärna och aktivt jobba med hur vi kan skapa och bibehålla en fantastisk stämning under hela säsongen. Det kan också handla om att förbättra och förnya våra ramsor och att göra i ordning hemmastå inför matcher.
Vill du anmäla dig till klacksektionen eller har du frågor om den? Kontakta Mats Gustavsson på mats735ll@gmail.com

Kommunikationsgruppen ska hjälpas åt att skapa innehåll till sociala medier och webb för att hålla goda relationer med våra följare och få våra sociala medier att fortsätta växa. Det kan till exempel handla om att ta bilder vid hemma- och bortamatcher eller andra event.
Vill du veta mer om kommunikationsgruppen? Kontakta Annika Sand på annika.sand@lakerslakejer.se

Du kan också kontakta vem som helst i styrelsen om du vill veta mer om någon grupp: 

  • Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande, johan@klondyke.com, 070-453 20 40
  • Emma Carlsson, vice ordförande, emma.karlsson1080@gmail.com
  • Patrik ”Putte” Hammarstedt, kassör, ekonomi@lakerslakejer.se
  • Annika Sand, sekreterare, annika.sand@lakerslakejer.se
  • Mats Gustavsson, ledamot, mats735ll@gmail.com
  • Oscar Gustavsson, ledamot, oscarlakers@live.se
  • Victor Björnsson, suppleant, vicke.bjornsson@gmail.com

Hjälpa vi alla åt så blir det här kanonbra!