Nya arbetsgrupper ska öka engagemanget

Efter två säsonger med pandemi och begränsade möjligheter att träffas vill vi i styrelsen för Lakers Lakejer jobba för att öka engagemanget bland medlemmarna och få tillbaka vår härliga gemenskap. Nu kan vi alla ju äntligen träffas på riktigt igen.

Vid årsmötet den 16 juni presenterades en plan för att få fler medlemmar som engagerar sig i föreningen. Genom att ta vara på våra medlemmars kunskaper och intressen vill styrelsen skapa arbetsgrupper för klack, event, medlemsvård och kommunikation. Mer information om detta, och om hur du kan anmäla ditt intresse av att vara med kommer inom kort.

En viktig del av årsmötet handlar om att gå igenom verksamhetsberättelsen från det gångna året, och det gjordes nogsamt. De närvarande på årsmötet ställde många frågor, kom med nya idéer och det blev bra diskussioner som styrelsen tar med sig in i sitt arbete.

Omval till Lakejernas styrelse

Nästa tunga punkt på ett årsmöte är så klart val till styrelsen. På förslag från valberedningen valde årsmötet om Johan Eliasson till ordförande för två år. Till ledamöter i styrelsen valdes Mats Gustavsson, Emma Carlsson och Annika Sand om på två år och Victor Björnsson valdes om till suppleant för ett år. Till valberedning utsågs Anna Hammarstedt och Christoffer Mattisson.

Styrelsen 2022/2023 ser därmed ut så här:
Johan Eliasson, ordförande
Emma Carlsson, ledamot
Mats Gustavsson, ledamot
Annika Sand, ledamot
Patrik Hammarstedt, ledamot
Oscar Gustavsson, ledamot
Victor Björnsson, suppleant