Tack för säsongen!

Det är ju så klart väldigt trist att säsongen tog slut redan i kvartsfinalen. Vi hade verkligen sett fram emot ett långt slutspel, nu när vi äntligen får finnas på plats helt och fullt i arenorna igen.

Då var det dags att tacka.

Vi vill börja med att skicka ett stort stort TACK till alla spelare och ledare i årets Växjö Lakers!

Med tanke på allt som sker i världen känns det inte riktigt bra att använda ordet kriga, men samtidigt känns det som det är det vi har gjort den här säsongen. Krigat mot skador som skadskjutit oss, krigat för att ta den där topp 6-platsen och krigat för att ta oss in i och förbi Frölunda i kvartsfinalerna.

Med tanke på allt detta har ni gjort en riktig kämpainsats för ändå komma så långt som vi gjorde. Tack för allt ert slit!

Vi riktar också ett mycket stort och varmt TACK till våra medlemmar och alla andra som följer oss i sociala medier.

Det är nästan så man redan har glömt det, men det har ju varit en stökig säsong även på andra vis. Vi började med få i publiken, sedan släpptes det upp en del, men så fick vi minska vår närvaro igen. En period var vi tvungna att sitta, även på ståplats, och sedan kom kravet på covidpass innan vi äntligen – ÄNTLIGEN – fick komma tillbaka arenorna igen allihop. Och vi fick börja med bortreser igen! Hockeybussen rullade ut på vägarna igen efter nästan två års väntan! Bara en sån sak!

Nu hoppas vi verkligen att det inte komma några fler bakslag, utan vi får fortsätta umgås allihopa på matcher och bortaresor hela nästa säsong. Det ser vi verkligen fram emot!

Vi tackar också vårt tifogäng LL Tifo för ett som vanligt fantastiskt arbete. Särskilt tifot till minne av Oskar Valek var något alldeles extra.

Nu laddar vi om inför nästa säsong. Sillysäsongen är redan på ingång, sen har vi årsmöte och sådana saker som händer framåt sommaren, innan det blir dags för ny försäsong och uppladdning inför seriestarten i höst.

Fortsätt följa oss i våra sociala medier så du håller koll på vad som händer.

Ta hand om er, så ses vi om inte förr så till hösten igen!

/Styrelsen i Lakers Lakejer