Tillsammans är vi starkast!

Då är det dags för slutspurten innan slutspelet drar igång!

Endast fem hemmamatcher återstår av serien innan det står klart vilket lag som kan titulera sig som seriesegrare i SHL.

Jag vill att Lakers ska vara det laget, laget som tar ännu en serieseger och skapar sig de absolut bästa förutsättningarna för sig själva, för oss fans och för Växjö stad innan vi kliver in i slutspelet med hemmafördel!

I första hemmamatchen efter landslagsuppehållet så står Skellefteå på andra sidan. Det blir en otroligt viktig och helt avgörande match för vilket lag som ska skaffa sig fördelar framöver.

Nu är det upp till oss fans på ståplats, sittplats, plan 3, i restaurangen, på plan fyra samt i logerna att hjälpa Sveriges bästa hockey lag fram till ännu en historisk serieseger! Och för att få en bra känsla inför slutspelet! Tillsammans är vi starkast!

Nu är det dags att fylla Vida Arena och ge laget de stödet dem förtjänar och behöver inför slutspurten!

Vi som varit med förr vet vilken ENORM skillnad vi på läktaren faktiskt kan göra. Vi på läktaren är som allra bäst när vi jobbar tillsammans, hejar tillsammans, klappar tillsammans och sjunger tillsammans!

Vi på läktaren är viktiga OTROLIGT viktigaste laget. Därför behöver vi alla hjälpas åt för allt vi kan. Har vi ändå tagit oss till arenan, så kan vi väl alla passa på att ha lite kul och hjälpa laget för allt vad de är värda!

Jag kommer vara där, jag kommer göra mitt yttersta, och jag hoppas att just du vill hänga på!

Tillsammans mot ett fullsatt Vida Arena!!!

/Coffe Mattisson, klackledare