Hockeybussen till Oskarshamn 28 januari

Följ med på en lördagsutflykt med mat, dryck och hockey lördagen den 28 januari! Matchen mellan IK Oskarshamn och Växjö Lakers HC har matchstart kl 18.00. Alla till Oskarshamn!

Vi kör uppladdning med mat och dryck på Parken i Oskarshamn, och dit kommer också någon från lagledningen och snackar upp matchen. Det blir också frågequiz med finfina priser.

Vad ingår: Bussresa t&r, matchbiljett, mat, dryck
Kostnad: 320kr oavsett om du är medlem eller inte

Avresa:

Hotell Royal Corner mitt emot Brödernas kl 12.45

Vida Arena (västra parkeringen) kl 13.00

Du bokar din plats via formuläret på hemsidan Lakerslakejer.se eller anmäl dig vid vår infodisk i Vida i samband med en hemmamatch. Du kan också mejla hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring eller smsa till Johan på 070-453 20 40.

Meny på Parken: Fläskytterfilé, potatis, gräddsås, sallad och bröd, 1 st 33 cl öl/glas vin eller lättdryck. Det blir också kaffe och kaka. Behöver du ha någon form av specialkost eller vegetariskt ska du maila hockeybussen eller ringa Johan, så försöker vi lösa det.

Har du frågor eller funderingar skicka ett mejl till hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring eller smsa Johan på 070-453 20 40.

Tar du dig till Oskarshamn på egen hand, men ändå vill stå med oss på ståplats och kanske även hänga på och käka innan matchen, så hör av dig till ovanstående mejl eller mobilnummer.