Tack för säsongen 19/20

Hej på er Lakersfans och framör allt alla Lakejmedlemmar!

Det har nu gått några veckor sen säsongen fick ett abrupt slut för oss hockeynördar. Ja, säsongen 19/20 blev en skitsäsong för Lakers i min mening.

Vi träffades på skills i augusti, och då hade man förhoppningar och drömmar om säsongen. Men sen kom seriestarten och det blev minst sagt en riktigt tuff start för oss. Det blev också väldigt många förändringar i spelartruppen under säsongen. Det kändes ändå som att det i alla fall blev bättre mot slutet av säsongen, men det lyfte aldrig på riktigt.

Vi krigade i alla fall på och klarade en playinplats. Vad som hade hänt i playinen får vi aldrig reda på, då nått hände som man aldrig trott skulle påverka människan och samhället så här mycket. Corona gjorde sig känd i världen och Sverige på allvar. Säsongen avslutades, och det tycker jag var ett helt riktigt beslut. Ibland är livet mer värt än bara hockey.

Vi lider dock med de fans och klubbar som var på väg uppåt i seriesystemen, och som aldrig fick chansen. Men jag tycker ändå att det var rätt beslut när det gäller att serierna ska förbli som de inleddes säsongen 19/20.

Det trillar in och ut lite spelare nu som vanligt under silly season. Det är alltid lika spännande att se vilket lag vi kan ställa på isen när den nya säsongen drar igång.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort stort TACK till spelare och ledare i årets Växjö Lakers. Vi tackar också våra samarbetspartners Arena Service, Ramkvillabuss och O’Learys. Vi tackar vårt tifogäng LL Tifo för ett som vanligt fantastiskt arbete.

Vi skickar också ett mycket stort och varmt TACK till alla våra medlemmar. Vi tackar även alla som följt med oss på våra bortaresor och alla andra intresserade som följer oss i sociala medier.

Till vi ses igen, kom ihåg att stötta och använda samhället och de lokala företagen. Handla i stans butiker och ät på restaurangerna och caféerna eller beställ take away. Flera av dem erbjuder också hemkörning nu. Tänk gärna särskilt på våra goda samarbetspartners, restaurangen på Vida Arena och O’Learys i Växjö. #supportyourlocals

Tänk också lite extra på människorna du har runt omkring dig. Ring dina nära och kära, särskilt äldre och andra i riskgrupperna. Och framförallt, var rädda om er och ta hand om varandra!

Ja, nu hoppas vi att Coronapandemin snart är över så att vi kan få igång hela samhället och givetvis också hockeyn, i Växjö, Sverige, ja i hela världen igen. Det är mycket som är ovisst nu, så vi ses när vi ses, helt enkelt.

/Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

PS Följ oss i våra sociala medier för mer information om årsmötet och annat som händer.