Då var det slut för den här säsongen

Ja, då var det söndag och dagen efter vår sorti ur årets SM-slutspel. Efter förra årets SM-guld så blev det en lite ”baksmälla” i år. Vi tappade ju många tongivande spelare och vi lyckades tyvärr inte ersätta dom alls kändes det som. Hela säsongen har effektiviten saknats och det där lilla extra infann sig aldrig. Men vi krigade på och tog till Play In i alla fall, och sen vidare till kvarten mot Luleå. Men nu är som sagt säsongen slut. Nu börjar istället Silly Season, där vi kommer få se spelare försvinna och nya spelare komma till. Men allt det där får Evertsson och Hall styra upp, de vet säkert redan nu lite vad som behövs för att vi ska få lyfta LeMat igen om ett år.

Ja. Det var det om det.

Lakers Lakejer då? Ja, jag tycker vi har varit helt okej i år och vi ser nu med tillförsikt fram mot nya säsongen. Mer information om förnyelse av medlemskap och sådant kommer så småningom på hemsidan och i våra sociala medier. Håll utkik!

Styrelsen kommer inom kort att ha ett möte med Växjö Lakers om årets säsong och även framtid och förbereda inför nästa säsong. Vi vill givetvis få ihop ett bra säsongskort på Västra Stå också inför säsongen 19/20. Har ni synpunkter på året som varit – då tänker vi först och främst på upplevelsen i Vida Arena – som ni tycker vi ska ta upp med Lakers? Eller har ni har önskemål inför kommande säsong, så mejla gärna till ordforande@lakerslakejer.se ganska så omgående, så kan vi ta med detta till våra möten med Lakers. Både ris och ros mottages tacksamt.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort stort TACK till spelare och ledare i årets Växjö Lakers. Vi tackar vårt eminenta tifogäng LL Tifo för ett som vanligt fantastiskt arbete. Vi skickar också ett mycket stort och varmt TACK till alla våra medlemmar. Vi tackar även alla som följt med oss på våra bortaresor, särskilt de till Jönköping och Malmö, som båda samlade väldigt många deltagare. Vi tackar även övriga intresserade som följer oss i sociala medier.

Vi ses i Vida till hösten igen!

/ Styrelsen Lakers Lakejer