Stort tack till alla som deltog i Malmöresan!

Ja, då har vi hunnit smälta gårdagen lite. Resultatet är så klart surt och resan kanske därför inte känns som en lika stor succé den här gången. Men det är ändå fantastiskt roligt att se alla supportrar ta plats på tåget, och att se alla åldrar samlas och känna gemenskapen. Utan er kan vi inte ordna sådana här resor!

Nästa match i Vida är på lördag, när HV71 kommer hit. Till dess laddar vi om ordentligt och så visar vi dem vilka som är Smålands bästa lag, både på isen och på läktaren, eller hur?!  

Vi vill passa på och tacka alla de som ändå gjorde vår tågresa OrangeExpress 3.0 så lyckad.

Tack till Johan med personal på O’Learys Växjö erbjöd en välsmakande brunchbuffé till mycket bra pris.
Tack till Skånetrafiken för gott samarbete kring tågarrangemanget.
Tack Coffe som höll igång oss i arenan.
Tack till Linda Magnusson, Malmö Redhawks, och hennes publikvärdar och ordningsvakter i Malmö Arena för ett mycket bra samarbete, dels med allt innan själva resan och även under vår vistelse i arenan.
Tack till våra supporterpoliser från Växjö.
Tack till Sam Security.
Tack till Circle K på Hejaregatan i Växjö som hjälpte till att dela ut biljetter till resan.
LL Tifo tackar också Elite Stadshotellet i Växjö som med kort varsel lånade ut ett förråd

Och framförallt stort TACK till alla er som följde med på resan! Den här resan är ju speciell och vi är glada att vi kan genomföra den när spelschemat tillåter. Extra kul är det så klart när uppslutningen blir så bra och biljetterna är eftertraktade. Det tycket vi är jättekul! Och vi gjorde ett riktigt bra jobb på läktaren också.

Nästa hemmamatch är på lördag, då HV återigen står för motståndet. Kl 18.00 startar matchen och då är det verkligen dags att vi visar vilka som är bäst i Småland – både på och utanför isen! LL Tifo utlovar ett storslaget tifo inför matchen!

På söndag är det sedan dags för Lakers Ladies att möta HV:s spelarfruar till förmån för Tobiasregistret. Matchen startar kl 15.00, och arenan öppnar en timme innan. Det är fri entré, så passa istället på att stödja insamlingen.

Vi i Lakejerna säljer Lakers Ladies lotter under båda matcherna. Lottpris är 30:- och bland vinsterna finns till exempel istid med a-lagsspelare, flygbiljetter till Amsterdam och Viktor Fasths signerade målvaktsklubba.

Vi kommer också att ha några tävlingar under lördag och söndag – allt till förmån för Tobiasregistret. Bland priserna finns Janne Pesonens signerade klubba, matchbiljetter och plats på kommande bortaresa.

Som sagt, till helgen visar vi att det är vi som är Smålands bästa lag!

Ha fortsatt skön kväll och ta hand om varandra!
/Styrelsen Lakers Lakejer