Lakers Lakejer fyller än en gång ett tåg med supportrar till Malmö


På lördag den 16 februari möts Malmö Redhawks och Växjö Lakers i Malmö Arena. För ge så många Växjö-supportrar som möjligt chansen att se matchen på plats har Lakers Lakejer även i år abonnerat ett tåg som ska ta supportrarna till arenan. Tåget rymmer 675 personer och biljetterna såldes slut rekordsnabbt på endast fyra dagar!

– Det är fantastiskt roligt att det har varit sådant stort intresse för den här resan även i år, säger Johan Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer.

Det är tredje gången Lakers Lakejer abonnerar ett tåg till en bortamatch i Malmö. Första gången var i november 2015, och då rymde det fullbokade tåget 500 personer. I januari 2018 upprepades resan, även denna gång fullsatt men nu med 675 supportrar ombord.

– Vi upprepar vår tidigare succéresa än en gång. Hittills har vi vunnit matcherna när vi tagit tåget till Malmö, och det ska vi så klart göra även i år. Det är hög tid att vända vår dåliga bortatrend nu, och vårt massiva stöd i arenan kommer hjälpa laget att lyckas med det.

Eftersom tågbiljetterna sålde slut så snabbt har Lakers Lakejer, i gott samarbete med Malmö Redhawks, fått tillgång till ytterligare ett par hundra lösbiljetter på övre etage, där även tågresenärerna är placerade. För dessa biljetter gäller dock att man får ta sig till arenan på egen hand.

Tid och plats

Tåget Orange Express 3.0 avgår från Växjö station kl.12.23 på lördag den 16 februari, och beräknas vara framme vid stationen i Hyllie cirka kl. 14.05.

Som uppladdning inför avfärden erbjuds tågresenärerna en brunchbuffé på O’Learys i Växjö kl. 10-12. Upp mot 300 supportrar beräknas delta i den.

Kontaktpersoner i Lakers Lakejer

Johan Eliasson, ordförande, mobil 070-453 20 40, mejl johan.eliasson@lakerslakejer.se

Emma Holmberg, vice ordförande, mobil 076-612 08 85, mejl emma.holmberg@lakerslakejer.se

Annika Sand, sekreterare/kommunikatör, mobil 076-830 01 05, mejl annika.sand@lakerslakejer.se

Om Lakers Lakejer

Lakers Lakejer är den officiella supporterföreningen till Växjö Lakers Hockey. Vi är en ideell förening där alla är välkomna. Lakers Lakejer stödjer Växjö Lakers i positiv anda, i med- och motgång. Vi står för en positiv läktarkultur och tar självklart avstånd från våld, rasism och alla typer av kränkningar.

Webbplats: http://www.lakerslakejer.se