Dags för SHL-premiär! Hockeybussen går till matchen Timrå IK-Växjö Lakers 20-21/9

Då var det dags för SHL-premiär och tyvärr så får vi göra vår en torsdag. Vi försöker få iväg en stor buss ändå, med övernattning i Sundsvall.

Avresa: Vida Arena torsdagsmorgon ca kl 04.00
Hemma i Växjö igen fredag ca kl 18.30
Pris: 999kr (medlemskap i LL 18/19 krävs)

Upplägget är ungefär så här:
Avresa från Vida, med ett frukoststopp längs uppvägen, ankommer runt kl 15.00 till Sundsvall. Vårt boende blir återigen klassiska Sidsjön, där vi kommer att bo i sovrum om 2 pers/rum.
Runt kl 16.00 så blir det uppladdning på O’Learys Sundsvall och vid 18.15 så äntrar vi NHK Arena och vår plats i ”buren”. Efter matchen går bussen tillbaka till Sidsjön. Efter en natts god sömn så blir det frukost och därefter rullar vi mot Växjö igen och vi tar ett lunchstopp längs hemresan också.

Pris: 999kr/person. Resan är enbart för medlemmar i Lakers Lakejer 18/19 (du kan bli medlem på bussen). 18-års gräns gäller eller målsmans godkännande.

Vad ingår i 999kr?
Bussresa med Ramkvillabuss T&R Växjö Sundsvall/Timrå, frukostfralla på uppvägen, matchbiljett, boende i 2-bäddsrum på Sidsjön, sängkläder, handduk, avresestädning, frukost och lunch på hemresan.

Anmälan är bindande och görs via denna länk, eller vid Infodisken i Vida Arena under CHL-matcherna. Du kan också ringa eller smsa Klonis på 070-453 20 40, detta nummer gäller också om du har några övriga frågor eller funderingar.

Vi måste ge besked till Ramkvilla och Sidsjön senast söndagen den 16 september, så sitt inte och vänta utan anmäl dig!

Minst 30 pers behövs för att vi ska rulla med stor buss, och max är 50 pers. Om vi inte får iväg en stor buss, så kan minibuss vara ett alternativ. Meddela när du anmäler dig om du kan tänka dig alternativet minibuss.