Med anledning av Anderbergs avhopp

Under måndagen nåddes vi av beskedet att Elisabeth Anderberg kliver av sin tjänst som media och eventansvarig i Växjö Lakers. Någon anledning till avhoppet har inte framförts. Dock har vi kunnat läsa i kommentarsfält i olika artiklar i ämnet att Lakers Lakejer har ett finger med i detta.

Med detta inlägg vill vi i Lakers Lakejers styrelse bestämt dementera det här. När det gäller de konflikter som uppstått under hösten har Lakers Lakejer centralt jobbat i första hand på ett sätt där vi varit lyhörda för vad våra medlemmar har för inställning i frågorna. Efter det har vi vid båda dessa situationer haft konstruktiva möten med VLH, där vi helt enkelt diskuterat hur vi går vidare och hur vårt samarbete och förståelse för varandra ska förbättras.

Vi har efter båda dessa incidenter lagt frågan till historien och jobbat vidare. Vi har inte någon gång över huvud taget på något sätt jobbat för eller framfört krav e.d på att Elisabeth Anderberg eller någon annan ska avgå. Vår hållning är att det är något som VLH får sköta internt. Inga banderoller eller liknande som på olika sätt och platser visats upp med krav på att någon ska avgå är godkänt av Lakers Lakejer. Vi kan inte ta ansvar för enskilda personer eller grupperingar. Det enda vi kan säga är att vi inte står bakom något sådant.

Lakers Lakejer önskar Elisabeth Anderberg lycka till ned eventuella nya utmaningar framöver och tackar för tiden som varit!

Styrelsen – Lakers Lakejer