Köp lotter till förmån för Hjärnfonden och vinn en signerad replikatröja från Växjö Lakers

Den 22 maj beger sig Fredrik Lundgren ut på en Sverigelång cykelresa från Smygehuk upp till Treriksröset. Under 33 dagar cyklar han ca 230 mil. Projektet kallas ”Mental Pedal” och Fredrik gör det för att uppmärksamma psykisk ohälsa och samla in pengar till Hjärnfonden.
Själva cykelresan är en del av projektet, men insamlingen startar redan här och nu. Fredrik vill nu visa att vi alla kan göra något, men tillsammans kan vi göra ännu mera för alla som lider av psykisk ohälsa.
Nu utmanas SM-finalisterna Växjö Lakers och Rögles supporterklubbar. Duellen går ut på att köpa flest lotter och vinsten är en signerad replika matchtröja per lag.
Stort tack Rögle BK och Växjö Lakers för ert engagemang i detta projekt och denna insamling.