När krutröken har skingrat sig

Jaha då är det dagen efter när detta skrivs. Fortfarande är semifinalserien mellan Växjö Lakers-Skellefteå lite ljummen trots det gått snart 24 timmar sen den stekheta serien tog slut . Hjärtat på alla fans som håller på respektive lag fick nog veta att det levde iaf, så har ni inte fått hjärtsnörp nu ja då får ni det aldrig. Sammanfattning av säsongen är det så många andra ”förståsigpåare” som gör så det ger vi fanken i. Små marginaler är ofta ett uttryck som användas när det gäller sporthändelser och det är precis vad det är även om det är ett klyschigt uttryck så använder vi det för det var ju precis så det var.

Alla Lakersfans vi ska ändå vara stolta över vårt Växjö Lakers vi är bara en pjuklarv i Elitserie/SHL mått mätt än så länge och att ta sig till en semi är jättebra kan vi hålla den nivån när vi har det som sämst ja då blir det många finaler/guld framöver eller hur. Spelare, ledare och alla runt omkring Växjö Lakers tar snart sommarlov och vilar sina utslitna kroppar och några av våra hjältar söker sig vidare i sina karriärer och lämnar oss, även om det känns tungt just nu så kommer det nya killar som kommer att bli våra hjältar där nere på isen när vi trampar igång i augusti igen.
När det gäller Lakers Lakejer så går vi mot bokslut snart 30april är sista dagen för vårt år. Vi (Styrelsen i Lakers Lakejer) kommer nu att sammanfatta säsongen med en hel del möten och se vad vi gjort bra och mindre bra och lite vad vi kan ändra på till kommande år. Och vi kommer snart ta upp en diskussion med VLH ang kommande säsong och hur vi ska jobba vidare bl.a. med VS/Vida Arena och säsongskort för lakejerna.

Vi har en hel del idéer som vi ska se om vi inte kan skrida till verket med under kommande säsong men mer om det tar vi lite längre fram. Årsmöte ska vi ju givetvis också ha datum för detta är i nuläget inte spikat förutom att de måste ske innan juni månads utgång enl. våra stadgar så det kommer ni att få reda på i god tid. Vi hade ju planer på en fest under säsongen men då varken tid eller tillräckligt med energi fanns och lägga på detta (beroende på lite olika omständigheter) så har vi valt att skippa det denna säsong då vi inte ville göra något halvdant för då kan det lika bra vara.

Och ni ser väl till att följa oss via hemsidan/forumet och våra sociala medier framöver så ni inte går miste om vad som är på gång

Vi hörs och ses framöver
/ Styrelsen Lakers Lakejer