Lakejkortet 15/16

Årets Lakejkort släpptes för beställning i slutet av maj. I år med lite annorlunda regler. Vi gav då de som inte var medlemmar i Lakers Lakejer chansen att beställa kortet mot att man först betalde medlemskap för den nya säsongen samt gjorde detta innan den 1/7. Fr.o.m detta datum är det bara möjligt för de som var medlemmar under säsongen 14/15 att köpa det här kortet. Detta för att ge våra trogna medlemmar en förmån.

Nu börjar vi närma oss en ny säsong, och i år drar tävlingssäsongen igång väldigt tidigt. I och med att vi i år fått CHL inbakat i priset för säsongskortet samt träningsmatcher så har vi satt ett slutdatum för detta. Den 10 augusti är slutdag för beställning och uthämtning av Lakejkortet. Efter det så stänger vi helt enkelt butiken. Så missa nu inte chansen att beställa ditt kort, och det gäller alla er som var medlemmar ifjol, alltså 14/15.

Förnya ditt medlemsskap

Vi vill också passa på att påminna dig om att förnya ditt medlemsskap i Lakers Lakejer. Nu i november fyller Lakers Lakejer 15 år, och då kan det vara en fördel att också vara medlem. Information om hur du blir medlem och vilka betalningsvarianter vi har hittar du smidigast på vår hemsida, www.lakerslakejer.se.

Lakers Lakejer välkomnar er alla till en ny spännande säsong. En säsong med fler bortaresor, fler derbyliknande matcher. Ett medlemsskap hos Lakers Lakejer kan vara värt en hel del denna säsong.

Väl mött i Vida Arena
Lakers Lakejer

Jonas Ljungdahl

Fotograf

En underbar bild tagen och bearbetad av suveräna fotografen Jonas Ljungdahl i en kokande Vida Arena. Besök gärna hans sida på www.jonasljungdahl.com