Priser säsongskort

Här diskuterar vi allt som gäller Vida Arena.

Moderatorer: AHammarstedt, Klonis, PutteA, Moderator

Priser säsongskort

Inläggav Aleks » tor jun 08, 2017 10:38 pm

http://www.aftonbladet.se/a/4p6Gg

Att Växjö har dyra säsongskort är ingen nyhet, vi verkar på flera punkter tom vara dyrast av alla. Mycket av den goda ekonomi Lakers verkar ha kommer givetvis från den "effektiva" arena som byggts upp där varje supporter antagligen spenderar mest pengar av alla i hela SHL om man räknar ut något slags "pengar per supporter i snitt".

Det finns givetvis mer förmånliga priser för medlemmar i Lakers och Lakejerna. Men finns det värden som missas med så höga priser? Tror säker många avstår både säsongskort och enstaka matcher för att de inte har råd men gärna hade stöttat Lakers på plats annars. Jag vill gärna se fler yngre på ståplats t ex, men 3200 kr är ganska saftigt...
Aleks
Forumproffs
 
Inlägg: 799
Blev medlem: tor jan 24, 2013 3:22 pm

Re: Priser säsongskort

Inläggav smashinlovely » tor jun 08, 2017 11:20 pm

Skulle säkert gå att banta ner en skvätt. Men det är ju lite komiskt när Luleå stolt snackar låga priser samtidigt som dom åter hamnat i ekonomiska problem. Eller ett lag som Örebro som har haft högst beläggning är mer eller mindre konkursmässigt och inte ens kan betala lön till sina gamla spelare. Hur många fler säs.kort säljer du om du bantar ner priset några hundralappar? Ser inte säsongskortspriset som det första man skulle satsa på att sänka isf utan snarare lösbiljetterna. Större rabatt (student, familjer, mängd) på serielunksmatcher mot typ öhk, lhf, lhc.
Användarvisningsbild
smashinlovely
Forumdemon
 
Inlägg: 1623
Blev medlem: tor jun 27, 2013 11:00 am

Re: Priser säsongskort

Inläggav Aleks » fre jun 09, 2017 4:39 pm

Precis, Lakers har säkert hittat en bra nivå utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Det kommer tillräckligt med folk och pengarna flödar in. Känner däremot många som hajar till när de vill köpa en lösbiljett till någon match och kan också tycka att man borde satsa på att sänka säsongskorten rejält på ståplats.

Säsongen som gått sålde vi väl bara ut 2-3 matcher och i slutspelet lyckades man inte fylla VIDA någon gång. Allting är en balansgång men jag tycker de ligger i taket av vad man borde ta ut.
Aleks
Forumproffs
 
Inlägg: 799
Blev medlem: tor jan 24, 2013 3:22 pm

Re: Priser säsongskort

Inläggav PutteA » lör jun 10, 2017 2:38 pm

Sen är det ju så att ingen behöver betala 3200kr för ståplats. Den höga siffran borde istället locka fler att bli medlem i Lakejerna och istället få köpa ståpjatskortet för 2150kr. Det är ju ändå en besparing på över 1100kr. I min värld borde det vara så att Lakers inte säljer ett enda ordinarie ståplatsabonnemang. Men tydligen vill vissa hellre betsla 3200kr än att bli medlem i LL?
Så är det med det, som det
är, me det som är, så är det
;)
Användarvisningsbild
PutteA
Styrelsen Lakers Lakejer
 
Inlägg: 15228
Blev medlem: lör apr 24, 2004 1:08 am
Ort: ÅRYD

Re: Priser säsongskort

Inläggav Svartvadet » lör jun 10, 2017 6:57 pm

Tycker diskussionen är ganska löjlig, faktiskt.

VLH erbjuder en suverän produkt, med allt vad det innebär. Det handlar såklart en hel del om spelarmaterial, men det finns andra aspekter som gör att priset är därefter.

Intro, ljud&ljus, barer, matställen osv. osv. Jämför du lite fort med Luleå i detta fallet så skiner det igenom ganska fort.

De har bara lite rök vid deras intron t.ex De har inte heller någon maskot eller cheerleaders (ja, det finns unga tjejer som drömmer om att få göra sånt).

Sedan sitter du dessutom ganska långt ifrån och det blir inget vidare tryck från deras ståplats heller - vilket också är saker som påverkar. I VIDA så ser du fan klockrent från 95% av platserna
Användarvisningsbild
Svartvadet
c/o LL´s Forum
 
Inlägg: 4409
Blev medlem: lör apr 07, 2007 10:13 pm
Ort: Vaaho

Re: Priser säsongskort

Inläggav Aleks » lör jun 10, 2017 7:32 pm

Tycker inte diskussionen är löjlig utan tvärtom, väldigt viktig. Har inte sagt att de har fel priser på biljetterna och produkten är väldigt bra. Konstaterandet är bara att Lakers ligger högt upp i prissättning av biljetter samtidigt som man har ett lågt publiksnitt. Så glest det varit på ståplats i år har det inte varit någon annan SHL säsong och därför kan det väl vara värt att diskutera om biljettpriserna kan vara en anledning då de trots allt är dyra.
Aleks
Forumproffs
 
Inlägg: 799
Blev medlem: tor jan 24, 2013 3:22 pm

Säsongskort 18/19 - Biljettservice!

Inläggav kungberg » tis maj 29, 2018 4:39 pm

Biljettservice... Detta kallar inte jag för service!
Hur i helsike ska man kunna hämta ut sitt säsongskort med VLHs vansinniga öppettider?

Vardagar 11:30-14:30!
Jag arbetar 8-16:30 ett antal mil utanför Växjö och kan vara i stan tidigast 17:00!

Hur svårt kan det vara att ha kvällsöppet någon dag in veckan!
Kan ju inte bara vara jag som har liknande problem.
Användarvisningsbild
kungberg
Forumamatör
 
Inlägg: 26
Blev medlem: ons maj 18, 2011 7:09 pm


Återgå till Vida Arena

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 0 gäster