Sida 1 av 1

Priser säsongskort

InläggPostat: tor jun 08, 2017 10:38 pm
av Aleks
http://www.aftonbladet.se/a/4p6Gg

Att Växjö har dyra säsongskort är ingen nyhet, vi verkar på flera punkter tom vara dyrast av alla. Mycket av den goda ekonomi Lakers verkar ha kommer givetvis från den "effektiva" arena som byggts upp där varje supporter antagligen spenderar mest pengar av alla i hela SHL om man räknar ut något slags "pengar per supporter i snitt".

Det finns givetvis mer förmånliga priser för medlemmar i Lakers och Lakejerna. Men finns det värden som missas med så höga priser? Tror säker många avstår både säsongskort och enstaka matcher för att de inte har råd men gärna hade stöttat Lakers på plats annars. Jag vill gärna se fler yngre på ståplats t ex, men 3200 kr är ganska saftigt...

Re: Priser säsongskort

InläggPostat: tor jun 08, 2017 11:20 pm
av smashinlovely
Skulle säkert gå att banta ner en skvätt. Men det är ju lite komiskt när Luleå stolt snackar låga priser samtidigt som dom åter hamnat i ekonomiska problem. Eller ett lag som Örebro som har haft högst beläggning är mer eller mindre konkursmässigt och inte ens kan betala lön till sina gamla spelare. Hur många fler säs.kort säljer du om du bantar ner priset några hundralappar? Ser inte säsongskortspriset som det första man skulle satsa på att sänka isf utan snarare lösbiljetterna. Större rabatt (student, familjer, mängd) på serielunksmatcher mot typ öhk, lhf, lhc.

Re: Priser säsongskort

InläggPostat: fre jun 09, 2017 4:39 pm
av Aleks
Precis, Lakers har säkert hittat en bra nivå utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Det kommer tillräckligt med folk och pengarna flödar in. Känner däremot många som hajar till när de vill köpa en lösbiljett till någon match och kan också tycka att man borde satsa på att sänka säsongskorten rejält på ståplats.

Säsongen som gått sålde vi väl bara ut 2-3 matcher och i slutspelet lyckades man inte fylla VIDA någon gång. Allting är en balansgång men jag tycker de ligger i taket av vad man borde ta ut.

Re: Priser säsongskort

InläggPostat: lör jun 10, 2017 2:38 pm
av PutteA
Sen är det ju så att ingen behöver betala 3200kr för ståplats. Den höga siffran borde istället locka fler att bli medlem i Lakejerna och istället få köpa ståpjatskortet för 2150kr. Det är ju ändå en besparing på över 1100kr. I min värld borde det vara så att Lakers inte säljer ett enda ordinarie ståplatsabonnemang. Men tydligen vill vissa hellre betsla 3200kr än att bli medlem i LL?

Re: Priser säsongskort

InläggPostat: lör jun 10, 2017 6:57 pm
av Svartvadet
Tycker diskussionen är ganska löjlig, faktiskt.

VLH erbjuder en suverän produkt, med allt vad det innebär. Det handlar såklart en hel del om spelarmaterial, men det finns andra aspekter som gör att priset är därefter.

Intro, ljud&ljus, barer, matställen osv. osv. Jämför du lite fort med Luleå i detta fallet så skiner det igenom ganska fort.

De har bara lite rök vid deras intron t.ex De har inte heller någon maskot eller cheerleaders (ja, det finns unga tjejer som drömmer om att få göra sånt).

Sedan sitter du dessutom ganska långt ifrån och det blir inget vidare tryck från deras ståplats heller - vilket också är saker som påverkar. I VIDA så ser du fan klockrent från 95% av platserna

Re: Priser säsongskort

InläggPostat: lör jun 10, 2017 7:32 pm
av Aleks
Tycker inte diskussionen är löjlig utan tvärtom, väldigt viktig. Har inte sagt att de har fel priser på biljetterna och produkten är väldigt bra. Konstaterandet är bara att Lakers ligger högt upp i prissättning av biljetter samtidigt som man har ett lågt publiksnitt. Så glest det varit på ståplats i år har det inte varit någon annan SHL säsong och därför kan det väl vara värt att diskutera om biljettpriserna kan vara en anledning då de trots allt är dyra.

Säsongskort 18/19 - Biljettservice!

InläggPostat: tis maj 29, 2018 4:39 pm
av kungberg
Biljettservice... Detta kallar inte jag för service!
Hur i helsike ska man kunna hämta ut sitt säsongskort med VLHs vansinniga öppettider?

Vardagar 11:30-14:30!
Jag arbetar 8-16:30 ett antal mil utanför Växjö och kan vara i stan tidigast 17:00!

Hur svårt kan det vara att ha kvällsöppet någon dag in veckan!
Kan ju inte bara vara jag som har liknande problem.