Sida 1 av 1

Pausmusik.

InläggPostat: lör jan 19, 2013 9:32 am
av Daste
Ja, som tråden heter. Ska ner till alperna om en vecka och undrar om någon har nån pejl på vad de fantastiskt dåliga tyska umpa-techno/after ski låtarna som körs i högtalarna vid avblåsning heter?

Re: Pausmusik.

InläggPostat: lör jan 19, 2013 12:34 pm
av Coffe #800
skicka ett PM till Milkman

Re: Pausmusik.

InläggPostat: ons okt 09, 2013 6:26 pm
av Anders83
När det ändå finns en tråd med bra topic , fan vad det spelas sönder i pauserna.... tror det är en av anledningarna att klacken inte orkar trycka på för så fort pausmusiken (som för övrigt är under all kritik och nej jag har inte möjlighet att göra det bättre själv eftersom jag med all säkerhet inte kommer få jobbet ) dunkar igång så dödas klacken fullständigt och det är oxå svårt att dra igång något även om man skulle använda megafon .


MINDRE MUSIK OCH MER KLACK . Är klacken tyst osv så okey bröla på då men när klacken öser så låt oss ösa på då . TACK PÅ FÖRHAND 8)

Re: Sv: Pausmusik.

InläggPostat: ons okt 09, 2013 7:17 pm
av dolmares
+1 på det. Mindre musik, mer stämning.

Skickat från min HTC One via Tapatalk 2

Re: Pausmusik.

InläggPostat: tor okt 10, 2013 10:25 pm
av Anders83
Tycker fler borde lufta sig angående detta så det blir en sund diskussion , jag vill absolut inte spy galla över musikansvarig för jag antar att de har lagt upp vad de tror kommer ge bäst stämning och givetvis gör det de tror på men jag får uppfattningen om att det brölas för mycket .

Re: Pausmusik.

InläggPostat: ons okt 16, 2013 11:01 pm
av Stinklink
Kan bara instämma. De som talar för lakejerna borde kommunicera detta med Lakers. Sen skadar det ju inte om dem när dom väl ska spela musik spelar NÅGONTING annat än den där j'*vla tyska umpalumpa skiten. Värdelöst..

Re: Pausmusik.

InläggPostat: tor okt 17, 2013 12:29 pm
av Lillklonis
Tror coffe har en rätt bra dialog med Milkman faktiskt!? Tycker han sköter musiken rätt bra, stänger alltid av när vi kör igång en ramsa. Är inte alla lag som har en så bra dialog med den som är musikansvarig som lakejerna har sen finns det saker som kan bli bättre också såklart.

Re: Pausmusik.

InläggPostat: fre okt 18, 2013 1:06 am
av Coffe #800
kan bara hålla med lillklonis, ja vågar påstå att det inte finns något annat lag i Shl som har så bra samspel med musikansvarig som vi har i vida, när vi sjunger så låter milkman oss köra. och när de är tyst så spelar han musiken.

i andra arenor blir klacken nästan alltid överkörd av musikansvarige...

Re: Sv: Pausmusik.

InläggPostat: fre okt 18, 2013 6:54 pm
av mollers
Det är jättebra att han inte överröstar oss. Men musiken är under all kritik. Fan varför inte spela gamla lakerdoooomeklassiker som spelades där år ut och år in?

Re: Pausmusik.

InläggPostat: fre okt 18, 2013 7:06 pm
av Lillklonis
Tycker musiken är bra. Mer tyskt!! Den får ju igång sittplats vilket är bra.

Re: Pausmusik.

InläggPostat: fre okt 18, 2013 8:11 pm
av Talismanen
Jag tycker musiken är jävligt fjantig ibland. Jag menar joddla med Siv?!?! :zzz: och du coffe gapar efter den. Men ni är ju helt störda också :)

Den tyska dyngan tycker jag är ball faktiskt. Annars anser jag att vi kan tuffa till oss lite. In med lite hård musik. För att forsätta på den tyska vägen så in med några Rammstein låtar.

Tycker samspelet mellan oss och milkis funkar helt ok. En del ggr tycker jag det spelas för snabbt. Vi måste få en chans. Ibland har vi precis kommit igång med en ramsa och alla har inte kommit in i den och då dras musiken igång och så är ramsan död. Avvakta en 4 sek typ.

Men vi på VS måste också bli bättre på att sjunga i pauserna. Och framförallt i powerbreak. Då får det fan ALDRIG va tyst. Upp på pallen och dra igång en saftig ramsa. Det är ju DÅ vi ska höras. För att inte tala om timeout. Då ska det fan bli galet vilka det än är som tar det. Gör vi det så är det bara att köra en ramsa vi vet snabbt blir tryck i. Gör motståndarna det behöver vi ingen ramsa då kan vi fan bua och vissla allt vad vi kan. Vi måste bli mer obehagliga.

Re: Pausmusik.

InläggPostat: ons dec 30, 2015 10:12 pm
av ratscore
Vad heter den låten som spelas när kisscam'en är igång. Det är nån tjej som sjunger.. Riktigt riktigt irriterande låt som spelas säkert 10 gånger varje match [emoji14]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Re: Pausmusik.

InläggPostat: tor dec 31, 2015 10:56 am
av Svartvadet
Har med funderat på den Ratscore! Sätter sig på hjärnan med

Re: Pausmusik.

InläggPostat: fre jan 01, 2016 1:49 pm
av smashinlovely
Menar du Vienna med Sahara hotnights?

Re: Pausmusik.

InläggPostat: fre jan 01, 2016 10:43 pm
av Svartvadet
Ja, precis! Den låten är det!

Re: Pausmusik.

InläggPostat: mån jan 04, 2016 12:14 am
av ratscore
Tack!!!!
Men det som spelas i arenan är väl inte originalet!?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk