Angående gårdagens busshaveri

Igår skulle vi varit cirka 350 personer nere i Malmö Arena. Tyvärr så råkade en av våra bussar ut för en däckexplosion utanför Diö på nervägen. Bussen hade cirka 80 passagerare.

Det tog lång tid att åtgärda det förstörda däcket, så när det väl var fixat var det inte lönt för bussen att fortsätta ner till Malmö. Den hade sannolikt inte hade varit framme förrän till tredje perioden.

Styrelsen i Lakers Lakejer fattade ett snabbt beslut om att bussen skulle vända tillbaka till Växjö. För dem som ville bjöd LL resenärerna på en hamburgare och en dryck på O’Learys i Växjö. På så sätt kunde i alla fall se period två och tre där, som lite plåster på såren.

Vi kommer i veckan som kommer ta fram någon form av återbetalning eller tillgodokvitto till er som åkte i den bussen. Därför är det viktigt är att ni sparar er matchbiljett. Vi återkommer med mer info om detta.

Vi vill nu rikta ett tack till er som var med på bussen, för att det ändå var relativt god stämning trots detta missöde. Jag vill också tacka Mats och Annika som var bussvärdar. Tack också till busschaufför Gunnel som kunde hålla bussen på vägen när däcket exploderade. Vi hoppas hon vill köra vår buss vid ett annat tillfälle. Vi vill också tacka Tora på O’Learys i Växjö, som löste detta på kort tid.

Ha nu en fortsatt bra söndag, så ses vi på lördag i Vida. Då ska vi plocka tre poäng mot Oskarshamn, eller hur?!

Har ni frågor eller funderingar om händelsen igår, så hör av er till hockeybussen@lakerslakejer.se

/ Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer