Välkommen till Sláinte – vår nya supporterpub!

Vi är superglada att presentera en riktigt kanonnyhet för alla medlemmar i Lakers Lakejer: Från och med idag är Sláinte vår nya supporterpub!

Du som var med på guldfesten minns väl vilket jäkla drag det var då, och det vill vi nu se varje match! Sláinte blir samlingsplats för alla oss Lakerssupportrar där vi kan se bortamatcher, snacka hockey eller bara umgås. Alla är välkomna! 

Fina medlemsförmåner

Som medlem i Lakejerna får du alltid rabatt på mat och dryck när du visar upp ditt medlemskort. Rabatten är personlig.

Som medlem har du 25 procents rabatt på en utvald huvudrätt och en valfri tappöl – vilken maträtt det är varierar över året. Rabatten gäller alla dagar, inte bara matchdagar.

Du får också alltid Lakejpris på öl, cider och vin:

  • Staropramen öl 40 cl för 59 kr, eller en pint (56,8 cl) för 69 kr
  • Somersby päroncider på fat 40 cl för 59 kr, eller en pint (56,8 cl) för 69 kr
  • Ett glas av husets vin 59 kr

Obs! För att vara säker på att du ska få en plats på lördagar och har för avsikt att käka, så behöver du boka bord. Tisdagar och torsdagar behövs ingen bordsbokning, men ska du äta är såklart bäst om du bokar ett ändå.

Du bokar bord på Sláinte via länken här. Skriv att du tillhör Lakejerna när du bokar.

Du kan bli medlem i Lakejerna på puben, och därmed få tillgång till rabatten direkt.

Sláinte visar CHL!

De första matcherna med Växjö Lakers som Sláinte visar är bortamatcherna i CHL: Torsdag 31/8 möter vi Lahti Pelicans kl 17.30 – välkommen på after work hockey! Lördag 2/9 möter vi Stavanger kl 17.30. Kom och se matcherna på storbild hos Sláinte!

Fakta om Sláinte

Sláinte är en irländsk pub på Bäckgatan 15 i Växjö. De erbjuder ett brett utbud av mat och dryck. De har självklart ett varierat utbud av öl, cider, vin och sprit, och de har även ett brett utbud av alkoholfria drycker (inklusive alkoholfri öl, cider och vin).

Sláinte visar alla Växjö Lakers bortamatcher. De har tre tv-skärmar i sitt bibliotek och en projektorduk i den stora lokalen.

Sláinte erbjuder livemusik i princip varje fredag- och lördagkväll. Spelningarna startar så klart efter matchernas slut. De har även quiz på torsdagkvällar, men det är inga quiz de torsdagar som Växjö Lakers har bortamatch.

Här är länken till Sláintes webb. Följ också gärna Sláinte i sociala medier

Céad Míle Fáilte!
Välkommen till Sláinte!