Hockeybussen till Gävle med övernattning 10-11 december

Avresa cirka klockan 06.30 på lördagsmorgonen den 10 december från Vida Arena. Vi stannar för en enklare frukost längs vägen. Den frukosten bjuder Lakejerna på. Eventuellt stannar vi för lunch på vägen upp, eller om vi tar den i Gävle när vi är framme. Det är i skrivande stund inte bestämt.

Vi anländer till Gavlerinken i god tid innan matchstart (kl 18.00). Vi checkar troligtvis in på hotellet innan matchen. Efter matchen så tar vi oss till hotellet, och därefter är det fritt att gå ut och göra Gävle på kvällen innan vi somnar in.

På söndagsmorgonen börjar vi med en rejäl frukost på hotellet, och därefter beger vi oss mot Småland igen. Vi beräknar anlända till Växjö runt kl 19 på söndagskvällen.   

I priset ingår resa tur och retur, frukost på uppresan, lunch på uppresa eller hemresa, matchbiljett, och del i dubbelrum på Clarion Hotell Winn i Gävle inkl frukost, plus kanske någon överraskning. 

Pris: 1.500 kr (för enkelrum tillkommer 550 kr)

Priset är räknat på 25 personer, vilket är minimum för att resan ska bli av. Blir vi fler så blir priset också lägre. 

Sista anmälningsdag är den 20 november. 

Håll utkik på våra sociala medier för uppdateringar kring resan.

Du bokar dig via ett mail till hockeybussen@lakerslakejer.se, vid Infodisken i Vida eller genom att ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40. Du betalar på bussen eller vid infodisken i Vida Arena och du kan betala antingen med kontanter, swish eller kort.

Obs! Anmälan är bindande!

Resan är bara öppen för medlemmar i Lakers Lakejer och det är 18-årsgräns eller målsmans godkännande som gäller.

Har du frågor mejla till hockeybussen@lakerslakejer.se