Hemmapremiär – kom och hylla Sam Hallam

På lördag (24 september) är det äntligen hemmapremiär för årets säsong! Och det är inte vilken premiär som helst, det är också en hyllningsmatch tillägnad Sam Hallam. Du kan träffa honom i Lakersbaren före matchen och vi kommer att hylla honom på isen i första pausen.

Tre SM-guld, tre seriesegrar och ett antal priser för årets coach i Sverige och i Europa, det är något av det som Sam Hallam lyckades med i Växjö Lakers. Och nu är det dags att tacka honom för de gångna tio åren!

Ta chansen att träffa Sam i Lakersbaren före matchen där han finns en stund från kl 16.30. Därefter finns han vid fotoväggen utanför Lakersbaren fram till kl 17. Kom och snacka med honom en stund, få hans autograf eller ta en selfie.

Vi i Lakers Lakejer hyllar Sam med ett fantastiskt tifo före match! Vi tackar honom också på isen i första pausen, då vi överlämnar ett unikt minne från oss.

Kom till Vida Arena på lördag och hylla Sam för hans fantastiska tid i Växjö Lakers!