Äntligen SHL-premiär 22/23! Alla till Oskarshamn!

Lördagen 17 september möts IK Oskarshamn-Växjö Lakers HC med matchstart kl 15.15.

Följ med på en lördagsutflykt med Hockeybussen med mat, dryck och hockey! Vi kör uppladdning med mat och dryck på Parken i Oskarshamn före match. Någon från lagledningen kommer till oss och snackar upp matchen, och det blir frågequiz med finfina priser. Boka din plats nu!

Pris: 300 kronor oavsett du är medlem eller inte
Detta ingår: Bussresa t&r, matchbiljett, mat, dryck
Avresa: från Hotell Royal Corner mitt emot Brödernas Växjö kl 10.15, och från Vida Arena (västra parkeringen) kl 10.20

Du bokar din plats via formuläret på Lakerslakejer.se. Du kan också mejla hockeybussen@lakerslakejer.se eller ringa eller smsa Johan på 070-453 20 40.

Menyn på Parken i Oskarshamn består av färsbiffar, potatis, svampsås, sallad och bröd, 1 st 33 cl öl/glas vin eller annan lättdryck, samt kaffe och kaka. Behöver du ha någon form av specialkost eller vegetariskt ska du maila hockeybussen eller ringa Johan, så försöker vi lösa det.

Har du frågor eller funderingar mejla hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring eller smsa Johan på 070-453 20 40.

Tar du dig till Oskarshamn på egen hand, men ändå vill stå med oss på ståplats hör av dig till ovanstående mejl eller mobilnummer. Vill du även hänga på och käka innan matchen, så kan vi lösa det också, men du måste kontakta Johan.

Välkomna till säsongens första resa med Hockeybussen!