Tifot till minne av Oskar Valek

Torsdagen den 5 april 2022 arrangerade LL Tifo ett stort minnestifo till Oskar Valeks minne. Här är samtliga bilder som fanns med i tifot ”Vi minns, vi kommer ihåg, vi glömmer dig aldrig Oskar”.

Här kommer en hälsning från tifogeneralen:

Då har ännu en säsong kommit till ända. Vi tackar alla som stöttar oss och gör det möjligt att bedriva en aktiv läktarkultur i Vida arena.

Säsongen var väldigt svår att planera, vilket inte gav oss möjlighet att hylla vår bortgångne vän Oskar Valek. Tillslut kom dagen där allt kändes rätt. Vi har avbildat olika foton som tagits genom åren när vi i Tifogruppen har umgåtts.

Det som väcker många minnen hos mig är från säsongen 14/15 då jag och Oskar satte startskottet till Lakers Lakejer Tifo. Vi hade vid den tiden egentligen ingen aning om vad vi höll på med.

Bilden från 2018 betyder också väldigt mycket, eftersom den representerar så mycket mer än bara åskådare på en ishockeymatch. Vi har genom hockeyn träffat så otroligt många människor, där många av dem är vänner för livet. Oskar var alltid hjälpsam och ställde alltid upp om det var något.

Texten till tifot representerar ”spelargången” som han målade en sommar i Vida. Gemenskapen är den primära faktorn som driver oss och utvecklar oss själva både som människor, men också som Tifogrupp.

Vi fick avsluta på topp, även om laget inte gjorde det och vi börjar redan nu planera för en kommande säsong. Fortsätt gärna swisha och håll oss sysselsatta under sommaren. Återigen ett stor tack för att ni stöttar en av svensk hockeys bästa tifogrupper.

~ Tifogeneralen ~