Välkommen på julbord i Vida med Lakers Lakejer!

Det traditionella julbordet serveras före matchen mot Luleå Hockey tisdagen den 30 november. Denna kväll får vi njuta det ordinarie julbordet på Plan 4 i Vida Arena till ett riktigt bra specialpris för våra medlemmar. Alla medlemmar i Lakers Lakejer den här säsongen är välkomna.

Vi har fått en del frågor om vad som gäller under julbordet. Så här är det:

  • Anmälningen är inte personlig på det sättet att du endast bokar din egen plats, utan du kan boka för flera personer samtidigt.
  • Det är fri sittning på Plan 4 under vårt julbord – du bokar alltså inte något bord och du behöver inte anmäla ett visst antal personer för att fylla ett bord (så som det var tidigare under pandemin).
  • Du kan anmäla så många personer du vill samtidigt.

Du som är medlem i Lakers Lakejer 21/22 och har säsongskort eller matchbiljett till matchen betalar 200 kr för julbordet (ordinarie pris är 395 kr).

Du som är medlem i Lakers Lakejer 21/22, men inte har biljett till matchen kan boka julbord + ståplatsbiljett för paketpriset 300 kr (ordinarie pris är 570 kr).

Anmäl dig till julbordet via formuläret här. Sista anmälningsdag är den 25 november.

Julbordet serveras på Plan 4 i Vida Arena från kl 16.30 tisdagen den 30 november. Vilka rätter som ingår visas i bilden nedan. 

För att komma till Plan 4 går du in via Västra entrén i Vida Arena. Vi sitter vid de bakre borden medan vi äter, och där har vi fri sittning. Sedan går vi ner till plan 2 och intar våra vanliga platser inför matchstart.