Träningsmatch mot Frölunda i Halmstad 12 augusti

(Uppdaterad 2 augusti)

Torsdagen den 12 augusti kl 18:00 möts Frölunda och Växjö Lakers i en träningsmatch i Halmstad Arena. Lakers Lakejer kommer inte att ordna någon bussresa till matchen, men vi hoppas ändå att många har möjlighet att ta sig dit på egen hand.

Det är Halmstad Hammers som säljer biljetterna till matchen. De hälsar följande:

”Pga Covid-19 är antalet platser begränsade. För att kunna välkomna så många besökare som möjligt har vi nyttjat möjligheten att dela in arenan i flera olika sektioner som är avspärrade från varandra. När du köper biljetter väljer du var du/ni vill sitta och på biljetten får du information om vilken entré som ska användas vid in- och utpassering ur arenan.”

Vi har idag den 2 augusti fått svar från Halmstad Hammers på var i arenan vi bör boka våra platser. De har inte sett ut någon speciell bortasektion, men de föreslår att vi Lakerssupportrar bokar in oss på sektion B eller C.

Du bokar biljetter via länken: https://secure.tickster.com/sv/nch9wh851g81x57/selectproductgroup

Självfallet följer man alla de råd och rekommendationer som ställs av Folkhälsomyndigheten och övriga myndigheter för att besökarna ska få en trygg upplevelse.

Vid frågor, tveka inte att kontakta Halmstad Hammers kansli på 035-133390 och/eller kansli@hammers.se