Tack för säsongen!

Vi vill skicka ett OTROLIGT STORT GRATTIS till alla spelare och ledare i årets Växjö Lakers! Ni har gjort en fantastisk prestation hela året, med både tabellseger och SM-guld! Vi är så oerhört stolta och glada!

Samtidigt har det ju varit en väldigt väldigt märklig säsong när vi inte har kunnat vara på plats i Vida som vi har velat, och inte heller kunnat åka på en endaste liten bortaresa.

Vi önskar med hela vårt hjärta att vi hade kunnat vara med er på plats, hejat fram er och firat med er hela vägen. Vi saknar detta så oerhört mycket. Särskilt att vi inte kunde fira guldet med er, så klart. Det är väldigt trist. Vida Arena ska ju explodera i orange under slutspelet, så är det bara!

Men med det sagt så har vi stöttat och hejat hemifrån på alla sätt som varit möjliga. Vi finns alltid här för er på alla de sätt vi kan (och förhoppningsvis några till). Det hoppas vi ändå har gått fram.

Vi skickar också ett mycket stort och varmt TACK till våra medlemmar och alla andra som följer oss i sociala medier. Vi hoppas vi snart kan ses på riktigt igen, och inte bara i den digitala världen.

Tills dess, vänner: håll i och håll ut så är vi snart verkligen igenom detta. Och ta hand om varandra lite extra nu!

Och så till sist, nu tar vi i och sjunger allt vi kan: SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!! 🏆🏆🏆👊🏻👊🏻👊🏻👑👑👑 💙🧡 #storthjärta #smguld #2015 #2018 #2021

/Styrelsen i Lakers Lakejer