Viktor Fasth och Ilari Melart prisade som Säsongens Lirare 2021 och 2020

I samband med gårdagens match fick Viktor Fasth och Ilari Melart ta emot priset som Säsongens Lirare 2021 respektive 2020. Priset Säsongens Lierare delas ut till den spelare som supportrar och publik röstar fram till bästa spelaren under grundserien.

Förra året vann Ilari Melart det priset med god marginal, och i år vann VIktor Fasth det lika klart.

Det var meningen att vi skulle dela ut priset till Melart vid sista hemmamatchen i grundserien förra året, men då stängdes den ju för publik. Då sa vi att vi tar det vid seriepremiären, men då var det 50 i publiken och det sades bli 300 inom bara några veckor, så vi avvaktade för att få mer publik. Det gick ju som bekant inte så bra. Men vi är glada att vi äntligen kunnat dela ut priset till honom nu i alla fall.