Viktigt inför Hockeybussen till Oskarshamn 15/2

Inför matchen IK Oskarshamn-Växjö Lakers imorgon lördag 15/2

Hej bäste Lakersfans! 

Imorgon så rullar hockeybussarna till Oskarshamn, och det blir två dubbeldäckare. Avresetiderna är kl 10.15 från Resecentrum (invid kyrkogårdsmuren) och från Vida (västra parkeringen) kl 10.30. 

Vi räknar inte in passagerarna i bussarna innan vi kör, utan vi kör på klockslaget. Var och en är själv ansvarig för att vara på plats när bussarna rullar. Samma sak gäller för hemresan.

OBS! Har du inte har hämtat ut eller betalat dina biljetter får du göra det när vi kommer till Folkparken i Oskarshamn. Johan har med sig alla resterande biljetter dit. 

Vi gör inte något rök-/pinkestoppuppresan, utan toalett finns på bussen. 

Vi stannar som sagt var vid Folkparken i Oskarshamn för uppladdning med mat och dryck. De matbiljetter ni har fått byter ni in i baren mot någon av de drycker som ingår (en dryck var). Vi hoppas på bra stämning på parken och en och annan ramsa får gärna dras igång. 

Assisterande tränare Fredrik Hellgren kommer och drar lite om förutsättningarna inför matchen. 

Parken ligger nära arenan mitt i Oskarshamn, men vi åker buss från parken till vår bortaingång. De som vill kan också promenera dit. Sannolikt lämnar vi parken vid 14-tiden, men ni får exakt tid under uppladdningen där. 

Gällande BE-GE Center, som arenan heter, så är den:

  • Kontantfri
  • Vi har tillgång till bar
  • Rökning är förbjuden på området

Nu taggar vi igång rejält och gör en grymt bra bortamatch ifrån bortasektionen! Vi alla som är där hjälps åt att hjälpa laget till tre oerhört viktiga poäng!

Att vi som vanligt sköter allt snyggt underlättar för oss och ger oss gott rykte, när vi vill göra såna här satsningar i framtiden.

Att tänka på

Håll ordning o reda i bussen släng skräp, snus, burkar, flaskor i soppåsarnalikaså om ni spiller så finns det torkpapper i bussen så ni kan torka upp det med en gång underlättar det för chaufförerna när de skall städa vid hemkomsten
Respektera varandra och det är chauffören/bussvärden som bestämmer
Ge allt ni har och lite till på läktaren så att vi hjälps åt och tar 3 poäng
Kom ihåg att vi representerar Lakers Lakejer & Växjö Lakers så sköt allt snyggt så som vi alltid gör på våra resor
Köp halstabletter
Ni åker samma buss dit som hem så ni kan ha kvar era saker i bussarna under matchen
Hjälp gärna till och sprid denna infon till de som ni vet skall åka med, det är inte alla som får smsutskicket

Har du frågor?

Ring eller smsa då Johan på 070-453 20 40.