Alla till Vida och Västra Stå imorgon – din hjälp behövs!

Sur förlust igår med 57 sekunder kvar, men det får verka som tändvätska för oss nu. Imorgon är det ny match och det är en JÄTTEVIKTIG sex-poängsmatch eftersom vi möter Malmö som ligger precis före oss i tabellen.

Vi är ju grymt starka hemma i Vida Arena och vi på ståplats har också gjort det bra så här långt. Men imorgon, då det är så otroligt viktiga poäng på spel så då är det dags att vi ALLA som finns på ståplatsläktarn, både på höger och vänster sida, VERKLIGEN höjer oss minst två snäpp till och VERKLIGEN hjälper laget till en riktigt bra match och seger!

Så har du inte redan skaffat biljett, gör det omgående, så ses vi i Vida imorgon!

Framåt kämpa VLH!

/ Johan Klonis Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer

PS. Tre hockeybussresor är på gång nu, Linköping, HV och Oskarshamn, så se till att kika förbi infodisken imorgon och boka dig. Stödet behövs även på bortaplan!