Lakejernas ordförande önskar God Jul!

Bäste Lakej!

När jag skriver detta så är det dan före dan före dopparedan, och Jansson står och gräddas i ugnen och de nyrullade köttbullarna steker på i stekpannan ur den gamla transistorradion strömmar julmusiken ut med en knastrande ljud…

Hockeyåret 2019 är på väg att lida mot sitt slut ett år som blandat och gett och satt våra hjärtan och hjärnor på prov med mycket frågetecken angående vårt älskade Växjö Lakers. Redan i våras fick vi plocka fram grillarna onödigt tidigt, och hösten har väl haft mer att önska både spel- och tabellmässigt. Även många spelare på isen kommer nog inte minns 2019 särskilt länge.

Lakers Lakejer då?
Jo, 2019 har vi Lakers Lakejer har levererat igen. Vi är stabila och vi gör vårt bästa, och tror jag har att göra med att vi har kul ihop! Våra blandade åldrar i föreningen är en stor del i det hela, tror jag, och att vi går på vår linje utan hat och med en massa kärlek istället. Så hoppas och tror jag vi fortsätter! Jag tror att om vi ALLA medlemmar hjälps åt att dra alla åt det rätta hållet i dagens än mer mörka samhälle, då är kärleken till Västra Stå på Vida Arena och framförallt till vårt Växjö Lakers oerhört viktig. Det hoppas jag att vi ALLA hjälps åt med!

2020 kommer att bli ett bra år, och pojkarna på isen börjar nu hitta rätt. Med ännu lite mer jävla arnamma så slipper vi ta fram grillen förrän i början på maj, det hoppas jag verkligen.

Nä, nu piper timern dags och det är dags att plocka ut Janssonen ur ugnen. Så nu vill jag avsluta med att önska er ALLA en riktig God Jul och ett Gott Nytt Hockeyår 2020!

PS! Glöm inte att boka era biljetter till mellandagsmatcherna. Det blir bra drag på Västra Stå då, eller hur?

Vi ses i Vida Arena!
/Johan ”Klonis” Eliasson
Ordförande Lakers Lakejer