Vi är bästa Småländska laget! Derbydags x 2

HV71 torsdag i Vida Arena
IK Oskarshamn lördag i Be-Ge Center
Det finns inga ursäkter att INTE gå!

Ja, två förluster i rad förra veckan så det borde ju bli två vinster denna veckan eller hur? Spelet hade väl mer att önska mot Malmö men var bättre mot Djurgården så nu kör vi!

På torsdag så kommer Håve på besök det ser ut att bli mycket folk. Det finns dock en hel del ståplatsbiljetter kvar, så se till att köpa din biljett redan nu.

Kanske kan Håveklacken kan ge oss liten match på läktarkampen, även om den chansen är mininmal eller hur? För ni är väl taggade? ALLA som kommer till Västra Stå på torsdag får verkligen hjälpa till att höja stämningen! Våga ta ton – det är inget ni behöver skämmas för. Det blir så mycket lättare om ALLA hjälper till, istället för att bara stå där som surgubbar/gummor med armarna i kors.

Efter avklarad match och seger mot Håve på torsdag så har vi lördagens härliga resa till Oskarshamn. Vi har ju tillgång till 250 ståplatsbiljetter i denna klassiska hall där vi haft många bataljer genom åren. Nått dom har så är det ju Sveriges största trumma i alla fall!

Som sagt 250 biljetter har vi. Det finns JUST NU ca 50 biljetter kvar, så se till att boka din biljett så vi fyller bortastå! 300kr kostar det, och du behöver inte vara medlem i Lakers Lakejer utan alla kan hänga på. Då ingår bussresa, mat och dryck innan match uppe i Oskarshamn samt matchbiljett.

Så se till att köp din biljett och det gör du antingen via ett mail till hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring eller smsa Johan på 070-453 20 40. Eller kom förbi infodisken på torsdagens match. Då är det är sista chansen att köpa biljett.