Hockeybussen till Gävle med hotellövernattning 7-8/12

Nu är det klart, det blir stor buss till Gävle! Det finns plats – anmäl er!

Avresa 06.30 på lördagsmorgonen från Vida Arena. Vi stannar för en enklare frukost som LL bjuder på längs vägen. Eventuellt så stannar vi för lunch på vägen upp också, eller om vi tar den i Gävle – det är i skrivande stund inte bestämt. Vi anländer till Gavlerinken i god tid innan matchstart (kl 18.00).

Incheckning på hotellet gör vi troligtvis innan matchen. Efter matchen tar vi oss till hotellet och därefter är det fritt att gå ut och göra Gävle på kvällen innan vi somnar in. Söndagsmorgonen börjar vi med en rejäl frukost på hotellet och därefter beger vi oss mot Småland igen. Vi beräknar anlända till Växjö runt kl 19 på söndagskvällen.  

I priset ingår resa med Ramkvillabuss T&R, frukost på uppresan, matchbiljett och del i dubbelrum på Clarion Hotell Winn inkl frukost + kanske någon överraskning.

Pris 1000 kr/person. För enkelrum tillkommer 350 kr. Sista anmälningsdag är 18 november. Anmälan är bindande.

Resan är endast öppen för medlemmar i Lakers Lakejer och det är 18-årsgräns eller målsmans godkännande som gäller.

Du bokar dig via ett mail till hockeybussen@lakerslakejer.se , Infodisken i Vida eller Ring/Smsa 070-453 20 40. Betalning sker på bussen eller vid infodisken i Vida Arena och ni kan betala antingen kontant, swish eller med kort (helst kort eller swish, det underlättar för oss).

Håll utkik på våra sociala medier för uppdateringar kring resan.