Lakerssupportrar!

Det var en djävulskt tung förlust uppe i Jönköping igår. Det sved så fruktansvärt att åka hem utan poäng, och det kändes oerhört deppigt efter matchen.

MEN

Imorgon är det match igen, och det är som de säger: i nöden prövas vännen. Imorgon behöver laget oss mer än nånsin. Imorgon ska vi finnas där för dem.

Du som tycker det här bara känts alldeles för eländigt och trist – DU ser till att komma till arenan imorgon, redo att hjälpa killarna på isen så mycket du bara kan!

Imorgon är vi på plats allihopa och hejar och sjunger matchen igenom för vårt älskade lag. Det finns inga ursäkter, det är nu vår förbannade skyldighet att ställa upp och ge laget vårt stöd hela matchen.

De behöver vår hjälp, vårt stöd och vår sång för att kunna ta den där oerhört viktiga segern.

Så nu gäller det att vi finns på plats i Vida och visar att vi står bakom dem och tror på dem. Vår uppgift som Lakerssupportrar just nu är att stötta våra killar hela vägen till de där jävla poängen.

Det är ju fortfarande många timmar till matchen imorgon, så nu är det hög tid att vi sväljer besvikelsen och laddar batterierna till max så vi orkar sjunga och klappa matchen igenom. För det är det vi ska göra.

Vi ses alla i Vida imorgon, rejält taggade och redo att ge allt för vårt lag på isen!

Vi sviker aldrig er. Vi älskar VLH!

/ Johan Klonis Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer