Nu tar vi tag i det här!

Nu är det många som har åsikter runt om på sociala medier om vårt kära Växjö Lakers efter en minst sagt knackig säsongsinledning:

”Usch nu är det inte bra, vad är det som händer?” ”När ryker Sam?” ”Har Thermell gjort sitt?” ”Vi måste värva en ny femma!” ”Det var bättre på Nygrens tid!” ”Vi bara skoja, vi håller på Troja.” ”Allsvenskan här kommer…”

Så vad göra?

Ja, vi på läktaren ska i alla fall göra vårt! Sen är det upp till grabbarna på isen att ta tag i saken, och spela hockey i 60 minuter.

Imorgon mot Rögle så vill jag se ett toktaggat Västra Stå, ja även resten av Vida Arena givetvis.

Det innebär att ALLA på ståplats – även ni på Coffes ”vänstersida” – hjälper till! Stå inte bara där som en staty och sura, har du köpt ståplats då får du fasen vara med och bidra! Du kan ju i alla fall klappa lite, eller hur?! Allt blir så mycket enklare då, och så slipper ju Coffe tjata på er.

Tyvärr har vi lite manfall på trumman imorgon. Så finns det någon som känner sig sugen på och hjälpa till där, så är du välkommen! Annars måste vi ta in Serra, och det vore ju katastrof med hans taktkänsla…

Direkt efter A-lagets match så spelar J20 i Vida. Vi hoppas att vi blir några som stannar kvar så vi kan ha lite ”klack” även på J20-matchen.

Kiosk och nån av barerna ska ha öppet, så se hela eftermiddagen som en förfest med två hockeymatcher och två vinster innan ni gör stan sen.

Nej, nu tar vi denna fredagen till att ladda om, så ses vi i Vida Arena imorgon! Klockan 15.15 släpps pucken och då ska vi sjunga in mål det har vi gjort förr!

Vi är den sjätte utespelaren, som lyfter våra killar på isen och tystar de tillresta Rögleiterna, eller hur!?

Vi slutar aldrig sjunga VLH…

/ Johan ”Klonis” Eliasson, ordförande i Lakers Lakejer