Sänkt pris på Lakejkortet säsongen 2019/2020!

Nu är det redan dags att börja förbereda sig inför nästa säsong. Och som Lakej innebär ju det att du ska säkra upp din plats på Västra Stå. Hockey ska upplevas live, och bästa upplevelsen får du på vår hemmaståplats i Vida Arena!

Med ett Lakejkort har du ett säsongskort med bästa möjliga pris. Inför säsongen 2019/2020 är Lakejkortet sänkt till 1997 kronor. Lakejkortet Ungdom kostar 997 kronor och gäller för dig som är 6-17 år, dvs fram till det år du fyller 18 år (obs!).

För att kunna köpa ett Lakejkort måste du först betala din medlemsavgift i Lakers Lakejer för säsongen 2019/2020. All information om hur du blir medlem och hur du betalar din medlemsavgift finns här: http://www.lakerslakejer.se/medlem/bli-medlem/

I Lakejkortet ingår samtliga 26 hemmamatcher i grundserien och du får lägre pris på hemmamatcher i slutspelet (77 kr/match). Du får även rabatter och erbjudanden från Växjö Lakers samarbetspartners, inbjudan till VIP-kvällar och förtur på biljettsläpp. Dessutom ingår Lakers träningsmatcher i Vida Arena.

För information om hur du bokar ditt Lakejkort och vad som gäller kring bokandet av det klicka på länken https://www.vaxjolakers.se/sasongskort Skrolla sedan ner till ”Hemmastå Lakej Vuxen/Ungdom” och klicka där för att boka ditt kort. Obs! Det ska till en del manuell hantering innan du kan hämta ut ditt kort. När du får en bekräftelse från Växjö Lakers kan du hämta ut ditt Lakejkort i Biljettservice i Vida Arena.

För information om hur du bokar ditt Lakejkort och vad som gäller kring bokandet av det klicka på länken https://www.vaxjolakers.se/sasongskort Skrolla sedan ner till ”Hemmastå Lakej Vuxen/Ungdom” och klicka där för att boka ditt kort. Obs! Det ska till en del manuell hantering innan du kan hämta ut ditt kort. När du får en bekräftelse från Växjö Lakers kan du hämta ut ditt Lakejkort i Biljettservice i Vida Arena.

Obs! Biljettservice i Vida Arena har öppet tisdagar och torsdagar kl. 11.30 – 14.00 under maj och juni. De har sedan semesterstängt 1-26 juli, men därefter har de öppet alla vardagar igen.

Vi ses på Västra Stå säsongen 19/20!