Favorit i repris: OrangeExpress 3.0 är här!

Spelschemat har fallit väl ut även denna säsong, så lördagen den 16 februari är det dags! Vi chartrar återigen ett tåg: OrangeExpress 3.0 går till Malmö Arena och ALLA Lakersfans är hjärtligt välkomna ombord!

Vi har även denna gång hyrt ett tågset med 675 platser. Tåget går direkt från Resecentrum i Växjö till station Hyllie i utkanten av Malmö. Därifrån är det endast ett par hundra meters promenad till Malmö Arena.

Matchen startar kl. 15.15 i Malmö Arena och tåget beräknas vara framme i god tid innan matchstart. Obs! Det finns ingen servering ombord på tåget. Vi kan inte heller lämna något bagage kvar på tåget. Vi hoppas kunna lösa detta med en väskgarderob på Malmö Arena, men vi återkommer med mer info om det.

Datum: Lördagen den 16 februari
Avgångstid: Kl. 12.20
Plats: Resecentrum i Växjö
Pris: 350 kr (tågresa plus matchbiljett). Det är samma pris för alla, vare sig du är medlem i Lakers Lakejer eller inte.
Hemresa: Efter matchens slut, preliminär avgångstid är kl 18.50.

Boka/köp din plats på OrangeExpress 3.0 vid Lakejernas infodisk bakom ståplatsläktaren i Vida Arena i samband med hemmamatcherna eller via

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXtVtAjuZ6nKP8EHVsliftoiW-uGq4ax4pbPGzUODyPnlY7A/viewform

Du kan betala med kontanter, kort eller swish.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss på hockeybussen@lakerslakejer.se eller ring/smsa Johan på 070-453 20 40 eller Emma på 076-612 08 85.

All information finns vid Lakejernas infodisk i Vida och via Lakers Lakejers Facebook och eventet OrangeExpress 3.0. Hjälp gärna till att sprida detta bland era Lakersvänner på sociala medier.

Anmäl dig nu!

 

Ladda upp på O´Learys Växjö med brunchbuffé

Vår samarbetspartner O´Learys i Växjö erbjuder en brunch som uppladdning inför tågresan lördagen den 16 februari. Brunchen serveras kl. 10.00-12.00. Priset är endast 50 kr, inkl. alkoholfri dryck.

Baren öppnar kl 11.00 för dig som vill inmundiga lite starkare drycker, och där finns det till exempel Lakejöl eller Lakejcider för 43 kr.

För att veta O´Learys ska veta ungefär hur mycket mat de behöver tillaga är det bra om du i samband med ditt biljettköp meddelar om du kommer att äta. Betalningen för brunchen sker sedan på O´Learys.

Avresan är kl. 12.20 ifrån Växjö Resecentrum, så se till inte missa avgången!

All information finns vid Lakejernas infodisk i Vida och via Lakers Lakejers Facebook och eventet OrangeExpress 3.0. Hjälp gärna till att sprida detta bland era Lakersvänner på sociala medier.

Boka redan nu!

#orangeexpress #favoritirepris #allaskamed #allatillmalmö #lakejaway #llontour #golakers #storthjärta