Uppladdning på O’Learys inför hemmapremiären 22 september

Vi laddar upp på O’Learys i Växjö City inför säsongens första hemmamatch i SHL. Välkommen till O´Learys kl. 12-16 lördagen den 22 september.

Gratis buffé för medlemmar i Lakers Lakejer serveras kl 12-15. Obs! Du måste boka dig via den här länken senast den 19 september om du vill äta buffén. Är du inte medlem ännu, kan du bli det på plats (och då får du också äta buffén gratis). För icke-medlemmar kostar buffén 150 kr.

I buffén ingår:
Grillad Karré, grillad kycklinglårsfilé, potatisgratäng, nachos, grönsallad, tomat- och löksallad, krämig bönsallad, baguette och smör, bearnaisesås, salsa och aioli.

Det blir uppsnack med Fredrik Hellgren, assisterande tränare i Växjö Lakers, cirka kl 14. O’Learys presenterar sig också och berättar vad de har att erbjuda.

Trubaduren Vendela underhåller cirka kl 13.30-16.

Lakejer får under eftermiddagen även fria spel på VR-simulatorn, och som vanligt är det halva priset på shuffleboard och bowling för våra medlemmar.

Lakejer på plats på O’Learys får en voucher som ger 40 procent rabatt på Växjö Lakers Replika-tröja. Obs! Rabatten gäller endast den 22 september i Team Store i Vida Arena.

Kl 16 blir det Fanwalk från O’Learys till Vida

Vi räknar med att vara framme vid Vida Arena ca kl 16.45. Alla är varmt välkomna att gå med i marschen upp till arenan!